Lady Gaga la Bucureşti. Spectacol INCENDIAR în faţa a 35.000 de persoane FOTO şi VIDEO

Lady Gaga a susţinut, joi seară, un show de peste două ore, în faţa unui public de circa 35.000 de persoane, la Piaţa Constituţiei din Capitală, timp în care a cântat hituri precum "Alejandro", "Just Dance" şi "Judah" şi a schimbat atâtea ţinute câte personaje.
Romania TV
17 aug. 2012, 06:24
Lady Gaga la Bucureşti. Spectacol INCENDIAR în faţa a 35.000 de persoane FOTO şi VIDEO

Cu o scenă enormă, cu un castel gotic în mijlocul ei, Lady Gaga a avut locul de joacă perfect. La Bucureşti, artista a dansat printre carcase tranşate, îmbrăcată într-o copie a celebrei sale rochii din carne, a asistat la o căsătorie însângerată, a vomat în culise, după care şi-a pus o tiară pe cap şi a cântat la un pian montat pe o motocicletă. Şi asta nu e tot.

Artista, văzută în unele ţări pe care le-a traversat, cu turneul său „The Born This Way Ball”, ca fiind „Anticristul„, a apărut pe scenă călare pe cai mitici, pe „Highway Unicorn”. A urmat piesa „Government Hooker”, după care, pentru „Born This Way”, Lady Gaga a fost, într-un scenariu suprarealist, mamă şi copil născut şi a ieşit dintr-un uter. După dramatica şi naturalista scenă a naşterii, a urmat, firesc, „Born this Way„, cu ţinute cu strasuri, piele şi îndemnuri către public de „put your hands up”.

Îmbrăcată în alb, cu o cască asemenea unei stridii şi plutind pe o bandă rulantă, Lady Gaga s-a îndreptat către „Bad Romance„, în timp ce din lăcaşurile castelului – o casă Barbie în stil gotic – se vedeau instrumentişti şi dansatori cu bustul gol. Încercând să dovedească faptul că, aşa cum spune în cântecele sale, face parte dintr-o nouă rasă, Lady Gaga a schimbat ţinute ce creionau personaje diverse: de la o Statuie a Libertăţii cu o coroană cu strasuri şi ciorapi din plasă la rochia roşu sângeriu, ce amintea de celebra ei vestimentaţie din carne, şi o ţinută albă, la care a ataşat o mască de berbec.

„Nu sunt femeie, nu sunt bărbat, nu sunt o creaţie a guvernului vostru”, a spus Lady Gaga, moment în care a fost aclamată de spectatori. „Dar suntem asemănători. Împărţim aceleaşi vise, aceleaşi speranţe (…) Sunt tot ce iubiţi în legătură cu voi şi tot ce urâţi la voi”, a mai spus artista.

Pentru că scopul ei declarat este să invadeze planeta Pământ ca artistă pop, Lady Gaga a adus la Bucureşti tot arsenalul, inclusiv pe căţelul ei, Fozzi. La un moment dat, aceasta şi-a invitat fanii în backstage, să îi vadă prietenul răsfăţat. „Sunt privilegiată şi fericită să fiu cu voi. Toţi au fost atât de drăguţi cu mine, aşa că o să dansez de o să îmi rup fundul în aceste două ore”, a spus ea. Şi a urmat o cursă a artistei pe o motocicletă pe care s-au regăsit întâi steagul României, apoi o dansatoare cu care artista a avut un dans erotic.

A existat apoi un moment de confesiune din partea artistei. „M-am dus în culise pentru că am vomat şi nu am vrut să vedeţi asta… mi se întâmplă uneori”, a spus ea. Dar asta nu a împiedicat-o să îşi aşeze pe cap o tiară şi să cânte, la pianul de pe motocicletă, „Princess Die”. Mai târziu, tiara a fost înlocuită de o bandană, costumaţia sado-maso, de o rochie roşie, cu care a dansat printre carcasele de animale expuse, iar castelul gotic s-a transformat într-o discotecă neon, pentru „Electric Chapel”.

Înainte de hitul „Poker Face„, Lady Gaga a ţinut să spună cât de frumos este Palatul Parlamentului din Piaţa Constituţiei, pe care îl vedea în faţă. „Timpul nostru împreună s-a terminat, dar niciodată nu va mai exista o barieră între noi”, a spus ea. Deşi vocea artistei a fost dublată de backing vocals sau de efecte electronice, abilităţile acesteia au fost arătate de-abia la final, la „The Edge of Glory„, pe care a cântat-o la bis.

Pentru piesa „Marry the Night„, Lady Gaga a adus pe scenă doi copii din public, pe care i-a învăţat mişcările sale-semnătură, cu care a dispărut în întuneric.

De altfel, concertul lui Lady Gaga de la Bucureşti a fost unul dintre cele mai „de familie evenimente” organizate în Piaţa Constituţiei. În public au existat numeroase mini-Lady Gaga, în diferite variante, însoţite de mame sau bunici.

Concertul de la Bucureşti a fost cel de-al doilea pe care Lady Gaga l-a susţinut în Europa în cadrul turneului „The Born This Way Ball”. Cântăreaţa americană a mai concertat la Sofia marţi seară. Următorul concert al artistei este programat la Viena, sâmbătă.

Cântăreaţa Lady Gaga a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor – în special vestimentare.

Spynews
Andrei de la Mireasa, sezonul 7, și iubita lui s-au despărțit după o lună de relație. Care ar fi motivul separării și ce spune și despre Simona
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Când să pornești aerul condiționat la mașină ca să fie eficient și să nu consume carburant mult. Puține persoane cunosc acest detaliu
Capital.ro
Mașinile au primit interzis. Decizie aprobată într-un mare oraș din România
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Ce preț trebuie să plătești dacă vrei să faci plajă pe cearșaf, în Mamaia. Poate fi mai scump decât închrierea unui șezlong
Spynews
Cristina Rotaru de la Insula iubirii, mesaj cu subînțeles, după ce soțul ei, Andrei, s-a sărutat cu ispita Diandra? „Să nu fiu apreciată, iubită...” | FOTO
Evz.ro
Noi reguli pentru românii care accesează acest program. Care sunt actele obligatorii
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care ar fi fost, de fapt, cauza decesului lui Sorin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo. Totul ar fi pornit de la bacterie luată la piscină
Capital.ro
UNGURII vor banii românilor. Ungaria face o mutare istorică în 2024
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Premierul Ungariei, Viktor Orban, s-a întâlnit cu premierul Marcel Ciolacu la București
MediaFlux
PENSIONARII trebuie să depună DOCUMENTELE în URMĂTOARELE 14 ZILE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!