Lady Gaga suferă de o boală incurabilă. Anunţul făcut de celebra artistă: „Mă enervează oamenii care nu cred că e reală”

Lady Gaga are tot ce îşi doreşte pe plan profesional, a reuşit să ajungă la inimile a milioane de fani, care o apreciază şi o susţin necondiţionat. Însă, vedeta trăieşte a adevărată traumă, suferă de o boală incurabilă, fiind nevoită să o "ducă pe umeri" toată viaţa.
Romania TV
17 feb. 2020, 06:51
Lady Gaga suferă de o boală incurabilă. Anunţul făcut de celebra artistă:

Lady Gaga se confruntă de câțiva ani cu probleme serioase de sănătate, se luptă cu dureri îngrozitoare și a fost nevoită să ia decizii ce i-ar fi putut pune cariera în pericol, după ce a anulat aproape 20 de concerte din cauza bolii.

Suferă de fibromiagie, o boală pentru care nu s-a găsit deocamdată un tratament de vindecare, ci doar de ameliorare a simptomelor.

„Mă enervează oamenii care nu cred că fibromialgia este reală. Pentru mine și cred că și pentru alte persoane, este un ciclon de anxietate, depresie, traumă și panică, toate îmi suprasolicită sistemul nervos și apoi rezultatul este durerea. Oamenii trebuie să fie mai înțelegători. Durerea cronică nu este o joacă. În fiecare zi te trezești și nu știi ce vei simți’, a declarat Lady Gaga, în legătura cu afecțiunea de care suferă.

Citeşte şi: Bradley Cooper are o nouă iubită, după ce s-a despărţit de Irina Shayk. Nu este Lady Gaga, aşa cum mulţi se aşteptau

Nu am vrut să mă opresc din a mă mișca, din a munci și a dansa, chiar dacă aveam dureri insuportabile. Era așa frustrant. Am fost tratată necorespunzător, nu făceam terapie. Îmi era frică de moarte. Cred că am trăit așa aproape cinci ani. Tot timpul lucrez activ asupra mea. Nu voi sta în pat toată ziua. Acesta este unul dintre acele momente în care trebuie să mă regăsesc. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit și vreau să le dau înapoi iubire celor din jur. Lumea poate fi vindecată doar prin iubire, a mai spus Lady Gaga.

Ce este fibromiagia?

Nu s-a stabilit cauza exactă a fibromialgiei, însă un factor de risc pentru boală ar putea fi tulburarea de stres post-traumatic. Fibromialgia este, de fapt, o durere în mușchi, care poate genera o serie de simptome precum: oboseală, durere, epuizare, hiperestezie, dificultăți cognitive, migrene, tulburări articulare, tulburări digestive, dureri toracice, tulburări de vedere, probleme dermatologice, insomnii, amorțeli și frunicături, scrie csid.ro.

Fibromialgia afectează preponderent femeile și circa 2-8% din populație.

Citeşte şi: LADY GAGA s-a prăbuşit de pe scenă: „Am crezut că a murit” VIDEO

„Am fost violată în mod repetat”

Lady Gaga a trecut printr-o adevărată dramă, pe vremea când avea doar 19 ani. Artista a fost violată în mod repetat, dezvoltând ulterior o tulburare de stres post-traumatic, care i-a afectat viaţa. Recent, Lady Gaga a decis să vorbească despre acest episod în emisiunea lui Oprah Winfrey.

Pe vremea când era doar o adolescentă, Lady Gaga a trecut printr-o adevărată dramă, care i-a marcat întreaga existență și care o influențează într-o manieră negativă chiar și în prezent.

Am fost violată în mod repetat la vârsta de 19 ani. Apoi am dezvoltat o tulburare de stres post-traumatic ca urmare a faptului că am fost violată și nu am reușit să procesez această traumă. Nu am avut un terapeut, nu am mers la un psihiatru, nu am avut un doctor care să mai ajute să trec peste asta. În timpul mișcării #MeToo am luat decizia de a nu spune cine este pentru că nu am vrut să retrăiesc asta. A fost alegerea mea personală și sper ca lumea să respecte asta.”, a povestit Lady Gaga, într-un interviu pentru Oprah Winfrey, potrivit womenshealthmag.com.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de oameni. Despre ce e vorba
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Valul de căldură persistă în zona Capitalei, cu temperaturi de până la 42 de grade
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'