Lansare iPhone 14, modele şi preţuri. Cum arată şi cât costă Apple Watch Ultra VIDEO

Tim Cook a prezentat, miercuri, Apple Watch Series 8, primul mare produs hardware dezvăluit în cadrul evenimentului. Tot miercuri s-au lansat şi smartphonurile iPhone 14.
Filip Stan
07 sept. 2022, 20:04
Lansare iPhone 14, modele şi preţuri. Cum arată şi cât costă Apple Watch Ultra VIDEO

Seria de telefoane lansate include modelul de bază iPhone 14 cu ecran de 6.1 inch și varianta iPhone 14 Max cu ecran de 6.7 inch, acestea fiind echipate cu o cameră duală în spate. Urmează iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max de la care așteptăm funcționalitate Always on Display, decupaje duale în ecran, camere foto actualizate și un procesor de nouă generație.

Se vorbește și despre o încărcare mai rapidă și despre o creștere a bateriilor de la interior. iOS 16 va fi la posturi cu noul lockscreen personalizabil și extra artificii pentru îmbunătățirea experienței de utilizare. Legat de ceasuri, cel mai interesant va fi Watch Pro, cel mai rezistent smartwatch Apple de până acum, cu autonomie generoasă și preț de aproape 1000 de euro.  Noul model de căști AirPods Pro costă 249 de dolari și va fi disponibil din 23 septembrie.

Apple anunţă noi schimbări. Toţi cei care au iPhone trebuie să ştie asta

Apple a dezvăluit un nou smartwatch, numit Watch Ultra, de 799 de dolari, de categorie superioară, conceput pentru pasionații de activități în aer liber.

Noul model, denumit Apple Watch Ultra, este „cel mai robust Apple Watch din toate timpurile”, a declarat miercuri Jeff Williams, director de operațiuni, care a declarat că este „cel mai robust Apple Watch din toate timpurile”. Acesta este conceput pentru „explorare, aventură și rezistență”, a spus el, adăugând că „a fost în lucru de ani de zile”.

„Prezentăm în avanpremieră cea mai bună gamă de Apple Watch de până acum”, a spus Cook.

La fel ca versiunile anterioare ale ceasului inteligent Apple, produsul este menit să-i motiveze pe utilizatori să rămână activi și în formă, au declarat directorii Apple.

iPhone 14 nu va mai exista în varianta Mini. În schimb apare iPhone Plus / Apple Watch Series 8 va avea o funcţie de detectarea accidentelor auto. Ceasul va distribui locaţia şi îţi va notifica contactele de urgenţă

Noile iPhone-uri vor avea ecrane de 6,1 şi 6,7 inchi, la fel ca iPhone 13 Pro şi Pro Max. Nu vor exista schimbări majore la nivel de design.

Apple a menționat, de asemenea, că Apple Watch pune accentul pe sănătatea femeilor, incluzând funcții de urmărire a ciclurilor menstruale, precum predicția ovulației. Datele de urmărire se află pe fiecare dispozitiv și sunt accesibile doar prin intermediul unui cod de acces sau al ID-ului facial, potrivit companiei, notează CNN.

Ceasul va costa 399 de dolari pentru modelul cu GPS și 499 de dolari pentru modelul cu telefonie mobilă.

Ce se întâmplă când tastezi *#06#, pe telefon. Codurile secrete pentru Android şi iPhone
Apple a dezvăluit actualizări pentru Apple Watch SE, cel mai accesibil Apple Watch SE. Aceste ceasuri inteligente au aceeași tehnologie de detectare a accidentelor și același sistem de operare WatchOS 9, dar au un preț de pornire de 249 de dolari pentru modelele cu GPS și 299 de dolari pentru modelele cu telefonie mobilă.

Apple Watch Series 8 va avea, cu titlu de noutate, un senzor care măsoară temperatura corpului. Acesta, însă, nu va putea fi folosit pentru măsurarea temperaturii la cererea utilizatorului, ci va face acest lucru în mod silenţios, alertând utilizatorul doar atunci când nivelul scade sau creşte dincolo de parametrii normali.

iPhone 14 Pro vor fi în schimb semnificativ schimbate la nivel de design, acestea urmând a fi primele modele fără „notch” de la lansarea iPhone X din 2017. Notch-ul ar fi înlocuit cu un decupaj dublu, pentru cameră și senzorii pentru Face ID, iar la interior apare un nou procesor, Apple A16 Bionic. De asemenea, sistemul de camere de pe iPhone 14 Pro ar putea fi semnificativ schimbat, cu un senzor principal de 48 megapixeli, pentru prima dată. În consecință, modulul de cameră va fi din nou mai mare decât cel al generației trecute, deci compatibilitatea cu husele mai vechi nu va fi posibilă.

AirPods
AirPods Pro primesc un nou amplificator personalizat şi un driver de sunet îmbunătăţit, precum şi o funcţie de noise cancellation îmbunătăţită. AirPods Pro au acum un cip H2 care, potrivit Apple, deblochează experienţe audio mai bune. Noile AirPods Pro costă 249 de dolari.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Anunțul momentului despre facturile românilor! Ce se întâmplă cu prețul energiei electrice?
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
O altă veste a căzut ca un trăsnet. Șoferii din România se vor înfuria
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei. Este interzis prin lege. Șoferii vor fi filmați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Câinele-robot chinezesc destinat persoanelor cu deficiențe de vedere ar putea intra în producția de serie
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!