Laptele de măgăriță, o adevărată minune pentru organism. Ajută la menținerea sănătății inimii și a creierului și e un adevărat elixir al tinereții!

Banalul lapte de vacă a început să fie tot mai înlocuit în dieta alimentară de zi cu zi. Am auzit cu toții de beneficiile laptelui de cocos sau de migdanlă, însă un sortiment anume e un adevărat medicament pentru organism.
Alina Costache
04 apr. 2022, 09:27
Laptele de măgăriță, o adevărată minune pentru organism. Ajută la menținerea sănătății inimii și a creierului și e un adevărat elixir al tinereții!

Laptele de măgăriță, o adevărată minune pentru organism. Laptele de măgăriță, căci despre el vorbim, a devenit un produs extrem de popular care are succes la nivel internațional. În urma unor teste, cercetătorii au descoperit că laptele de măgăriță este un produs destul de asemănător cu laptele de mamă, motiv pentru care poate fi consumat chiar și de către cei mici, asta doar la recomandarea medicului pediatru.

Laptele de măgăriță, o adevărată minune pentru organism. Ajută la menținereai sănătății inimii și a creierului și e un adevărat elixir al tinereții!

Totodată, acest produs are o serie de proprietăți care au un efect impresionant asupra pielii. De altfel, se spune că frumoasa Cleopatra avea o turmă de 700 de măgari pentru a-și putea permite să facă baie în lapte de măgăriță în fiecare zi.

Totodată și Hipocrate, unul dintre genii. Numit și părintele medicinei, acesta spunea că recomanda laptele de măgăriță pentru diverse afecțiuni ale pielii, dar și pentru tratarea bolilor respiratorii.

Iată  beneficiile consumul laptelui de măgăriță:

-Pentru combaterea efectelor îmbătrânirii precoce – Dacă îți dorești un aspect tânăr și, cel mai important, un corp sănătos, ar fi bine să consumi lapte de măgăriță cu regularitate. Laptele de măgăriță este un lapte cu un conținut bogat de vitamine A și E, vitamine care ajută la menținerea aspectului tânăr și frumos al pielii.

-Pentru îmbunătățirea metabolismului – Dacă te confrunți cu probleme de greutate și ai un metabolism lent, introdu laptele de măgăriță în dieta ta și în scurt timp lucrurile se vor îmbunătăți radical. Laptele de măgăriță conține o cantitate foarte mare de antioxidanți și acizi grași omega-3, foarte buni pentru reglarea metabolismului.

-Pentru tratarea simptomelor cauzate de alergii – Laptele de măgăriță este un produs natural hipoalergenic, pe care, conform studiilor, îl tolerează aproximativ 90% din bebelușii cu alergi alimentare. În plus, este foarte ușor de băut pentru că nu are miros, dar și foarte hrănitor, contribuind în tratamentul simptomelor cauzate de alergii.

-Pentru sănătatea inimii și a creierului – S-a descoperit că laptele de măgăriță este bogat în lizozimă, o enzimă antibacteriană, care contribuie la menținerea sănătății organelor interne prin protecția lor împotriva agenților patogeni.

Citește și: Alimentul esențial și la modă, pe care româncele îl cară în poșetă. Mihaela Bilic vorbește despre beneficiile importante pe care le oferă mini conservele

DailyBusiness
Gratuitatea momentului în România! 50% reducere la toată lista
Spynews
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Brandul prezent în viața românilor pe timpul comunismului reînvie: ”Spune o poveste memorabilă a unei tradiții românești”
Capital.ro
Mașinile care NU trec ITP-ul. Ce obligații au șoferii: Trebuie înlocuite cu totul
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Ploile mătură România. ANM anunță prognoza până pe 10 octombrie
Adevarul
Misterul planează asupra tăcerii suspecte a liderului Hamas. Yahya Sinwar ar fi mort
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ce tort au avut la nuntă Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi au organizat un eveniment spectaculos / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu s-a sărutat cu altă femeie! Anda ce spune? Imaginile au fost filmate!
Evz.ro
Șir de evenimente astrale în octombrie. Momente de cumpănă pentru două zodii
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți
Cancan.ro
Marele absent de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță! Nu se așteptau niciodată ca el să lipsească
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
UE schimbă legea. NU se mai vinde. Se aplică obligatoriu din 30 decembrie și în România
StirileBZI
Vor fi verificate aproape 4,6 milioane de pensii! Cine trebuie să dea banii înapoi
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...
substantial.ro
Netanyahu promite înfrângerea inamicilor Israelului pe fondul atacurilor intensificate asupra Hezbollahului
MediaFlux
LOVITURĂ privind TICHETELE de MASĂ! SE DAU AMENZI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău