Lara Fabian include Bucureştiul în turneul „50” World Tour. Duet surpriză cu Horia Brenciu

Lara Fabian revine la București în luna noiembrie pentru două concerte din cadrul turneului internațional 50 WORLD TOUR, un turneu foarte special pentru mult îndrăgita artistă deoarece prin intermediul acestuia celebrează alături de fani frumoasa vârstă de 50 de ani. Horia Brenciu se alătură Larei Fabian într-un duet surpriză în cele două concerte. Cei doi artiști vor face un spectacol incredibil, iar energia lui Horia Brenciu va face întreaga Sala Palatului să răsune. Duetul este unul special, iar compatibilitatea celor doi are o vibrație aparte.
Romania TV
30 oct. 2019, 13:04
Lara Fabian include Bucureştiul în turneul

Turneul 50 WORLD TOUR care va începe la sfârșitul anului 2019 este special din trei puncte de vedere: artista împlinește 50 de ani, celebrează 30 de ani de carieră și lansarea celui de al paisprezecelea album – Papillon.

Piesele de pe noul album sunt definite de emoția și căldura hiturilor care au consacrat-o pe mult iubita artistă. În cadrul concertelor, Lara Fabian va interpreta atât melodiile noi, cât și piesele celebre precum „Je t’aime” și „Je suis malade”. Cea mai bine vândută artistă belgiană a tuturor timpurilor va susține două concerte la București pe 18 și 19 Noiembrie. Biletele se gasesc pe eventim.ro, în rețeaua Eventim și la Sala Palatului.

Horia Brenciu se alătură Larei Fabian într-un duet surpriză în cele două concerte.

„Va fi unul dintre cele mai surprinzătoare duete live văzute vreodată la Sala Palatului! Îl apreciez enorm pe Horia Brenciu, este un artist cu o energie atât de frumoasă și pozitivă și sunt convinsă că publicul din România va primi excepțional vestea acestui duet. În plus, îmi doresc încă din liceu să am ocazia să lucrez pentru un concert cu Horia Brenciu, deoarece profesoara mea de matematică îl considera unul dintre cei mai buni artiști. Lara Fabian este o artistă complexă și cred că stilurile lor foarte diferite vor face istorie cu acest duet eclectic”, afirmă Mihaela Gurău, organizator partener al celor două concerte.

Lara, pentru a cincea oară în România

Primul concert al Larei Fabian în România a fost în martie 2012, la Sala Palatului din București, fiind nevoie de două reprezentații pentru a putea acoperi cererea mare de bilete. A revenit doi ani mai tarziu, în octombrie 2014, tot în Capitala, iar concertul s-a desfășurat tot cu casa închisă. Așa că a decis sa se „extinda” la Cluj-Napoca, acolo unde a susținut primul concert în 2016: pe 20 aprilie peste 4.000 de oameni au venit la Sala Polivalenta să o asculte pe cea care își numește fanii „îngeri”. Lara Fabian este extrem de îndrăgită de români, așa că a revenit și în Martie 2018 cu două concerte la București și Cluj.
Deoarece există o conexiune atât de specială între Lara Fabian și fanii din România, artista dorește să celebreze frumoasa vârstă de 50 de ani alături de ei și le-a dedicat doua concerte la Sala Palatului în București. Vor fi două concerte unice, încărcate de emoții puternice.
Lara Fabian își vrăjește pur și simplu publicul de fiecare dată, reușind să îi aducă într-o lume unica, unde versurile din melodii precum „Caruso” sau „Je t’aime” prin viata, iar cu interpretările pline de pasiune și sensibilitate ale „Immortelle”, sau „Le secret” aduc lacrimi în ochii spectatorilor.
„Sensul vieții mele este legătura pe care o am cu voi, publicul. Însemnați atât de mult pentru mine și cred ca și eu însemn ceva pentru voi. Fara voi, nimic din toate acestea nu ar fi posibil. Voi cânta pentru voi și pentru fetița mea”, spunea cântăreața în timpul primului său concert în Romania. De altfel, ea obisnuieste sa vorbeasca inainte de a interpreta piesele, despre lucrurile care au inspirat-o, despre prietenie, reincarnare și ingeri.

O cariera de poveste, începută cu…Moș Nicolae

Lara Fabian, sau Lara Crokaert pe numele său real, s-a născut pe 9 ianuarie 1970, in Etterbeek (Bruxelles – Belgia). În primii cinci ani din viata, ea a locuit în Sicilia, pentru ca în 1975 sa se reîntoarcă în tara natală.
Conturarea carierei sale a început în 1978, cand, de Mos Nicolae, a primit în dar de la parintii sai un pian. Odata ce acest vis al sau s-a implinit, Lara a început sa compuna primele sale melodii și sa participe la diferite concursuri de amatori. În 1986, ea a castigat concursul Le Tremplin de Bruxelles, competitie ce a dus la înregistrarea primului sau single, „L’Aziza”.
A dovedit lumii întregi că are o voce exceptională, prin interpretarea pieselor „Adagio” și „I Will Love Again” (numărul 1 în Bilboard). Melodii ca „I Am who I Am”, „Love By Grace” și „Quedate” se bucură de succes în Brazilia, Spania și Portugalia. Ea cânta de altfel în patru limbi: engleză, franceză, spaniolă și italiană.
Lara Fabian este o artistă plină de talent, căldură sufletească, dăruire și o forta interpretativă excepțională, iar prin melodiile compuse și interpretate unic, a devenit parte a istoriei muzicii pop.

Spynews
Românii s-au bătut crunt cu polițiștii din Leeds! Au răsturnat și incendiat mașini: „Să vină mascații de la București” | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Locul din România supranumit litoralul de la munte. Puține persoane știu de existența lui, deși zona e plină de atracții turistice
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Te obligă să plătești. S-a dat ordinul în România
Playtech.ro
Cât costă să mergi cu elicopterul la festivalul Electric Castle 2024. E ultima fiță
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
Au fost găsite noi fragmente osoase în Vaslui. Și acestea ar purta „semnătura” Narcisei și a lui Zoro
Spynews
30 de elevi din Coreea de Nord, uciși pentru că s-au uitat la seriale sud-coreene. Au fost împușcați în văzul tuturor
Evz.ro
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Răsturnare de situație în cazul morții Mariei Diana, tânăra ucisă de urs la Jepii Mici: ”Băiatul era singur și
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Raed Arafat a dat ORDINUL în România. Este obligatoriu de joi, 18 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Top 5 atracții turistice în Oslo: ce nu trebuie să ratezi
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'