Larisa Iordache s-a despărțit de noul iubit. Fosta gimnastă a dezvăluit tot pe rețelele de socializare

La scurt timp după ce și-a confirmat noua relație, Larisa Iordache le-a mărturisit fanilor săi din mediul online că este singură.
Alina Costache
16 aug. 2022, 23:28
Larisa Iordache s-a despărțit de noul iubit. Fosta gimnastă a dezvăluit tot pe rețelele de socializare
Larisa Iordache, la un pas să-şi piardă un rinichi

În urmă cu câteva zile, Larisa Iordache a oferit primul interviu după întoarcerea sa din America Express, iar fosta gimnastă a decis să spună lucrurilor pe nume în ceea ce privește viața sa personală.

Citește și Larisa Iordache, la un pas să-şi piardă un rinichi: „Mi-a fost foarte rău, am vomitat încontinuu”

Larisa Iordache a declarat că a avut recent o relație cu un tânăr de care a fost foarte îndrăgostită, însă, cei doi s-au despărțit ulterior.

Larisa Iordache a anunțat pe pagina sa de Instagram că nu mai are o relație. Întrebată într-o sesiune de Q&A dacă e singură, Larisa Iordache a răspuns că da, semn că s-a produs astfel ruptura dintre ea și bărbatul despre care se știa că are o relație.

Uluitor este faptul că nici măcar o săptămână nu a trecut de la interviul în care vorbea despre partenerul său, dar cu toate astea, despărțirea a avut loc. Gimnasta spunea despre el că e un om care o înțelege și care o susține în tot ceea ce face.

„Am avut norocul să întâlnesc un om foarte ok, care să mă înțeleagă și care să mă susțină, pentru că, în principiu, asta caut. (…) Înțelegerea într-o relație contează foarte mult, iar eu am avut norocul ăsta.”, a declarat Larisa Iordache pentru Antena Stars.

Gimnasta susținea că preferă să-și țină viața sentimentală privată deoarece i se pare că e mult mai sănătos acest lucru, însă spunea că iubește și că e iubită, iar asta e cel mai important.

”Sunt iubitoare, sunt și agitată, sunt și aprigă, îl și sec câteodată, că, na, așa suntem noi femeile. Dar întotdeauna încerc să nu depășesc limita, pentru că este foarte important să fiu în banca mea, indiferent de situație. (…) Încercăm să păstrăm totul pentru noi. Nu ascund absolut nimic, însă mie mi-este drag, iubesc, sunt iubită și atunci cred că este necesar să știu doar eu asta și omul cu care sunt. O viață privată este mult mai sănătoasă.” a mai spus fosta gimnasta.

Citește și Larisa Iordache, acuzaţii grave la adresa şefilor FR Gimnastică. „Nu m-au întrebat dacă sunt bine psihic, dacă sunt bine fizic. Nu am primit niciun telefon!”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Minge de foc traversează cerul deasupra Statuii Libertății, provocând panică și investigații ample
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'