Larisa Popa rupe tăcerea despre adevărata relaţie cu Pescobar: „A fost o perioadă foarte frumoasă. Îi cunosc familia, părinții, sora, bunica, pe toată lumea”

Larisa Popa a devenit cunoscută de publicul larg datorită lui Pescobar, alături de care a lucrat ani de zile. L-a părăsit brusc după ce acesta a anunşat că urmează să fie tată, ceea ce a alimentat zvonurile privind o posibilă relaţie dincolo de sfera profesională.
Filip Stan
12 oct. 2024, 11:18
Larisa Popa rupe tăcerea despre adevărata relaţie cu Pescobar:

Larisa Popa, mâna dreaptă sexy a lui Pescobar, a rup tăcerea cu privire la adevărata relaţie cu fostul patron pe care l-a părăsit subit după ce acesta şi-a oficializat relaţia cu mama copilului său. A fost Larisa „pofta inimii” controversatului milionar de la Taverna racilor?

Larisa Popa: „Ne cunoaștem de când eu aveam 18 ani, cam așa”

Larisa Popa și Pescobar au fost văzuți de nenumărate ori împreună, astfel încât s-a zvonit că ar forma un cuplu.

Recent, Larisa Popa a discutat mai multe aspecte legate de viața sa profesională, dar și personală. Printre altele, aceasta a spus și adevărul din spatele zvonurilor apărute la adresa sa și a lui Pescobar, legate de o posibilă relație.

Deși majoritatea persoanelor credeau că cei doi formează un cuplu, se pare că lucrurile nu au stat tocmai în acest fel. Cu toate acestea, Larisa Popa a declarat faptul că a învățat multe lucruri de la acesta, în timpul în acre au lucrat împreună, dar și de când se cunosc.

Mihai Bobonete a făcut anunțul după 15 ani de căsătorie: „Am trăit viețile separat și ne-am neglijat unul pe celălalt”

„Nu, nu absolut, pentru că ne cunoaștem de când eu aveam 18 ani, cam așa, adică am crescut lângă el, am evoluat lângă el, am învățat lucruri de la el, inclusiv ce am învățat de la el, cel mai important a fost cum să gestionez hate-ul, care nu-i deloc ușor și sunt oameni care nu pot să înghită, să zic… tot ce se scrie, tot ce se vorbește, dar în schimb pe mine nu mă interesează, că asta m-a învățat. Nu trebuie să te intereseze pe tine ce vorbește, cine vorbește, atâta timp cât nu cunoști și nu te interesează.(…) Păi unu, partea asta cu hate-ul, tot de la el am învățat și cum să fiu un bun strateg în marketing, să zic așa, și inclusiv partea de business, deși chiar dacă eu nu mai cochetez acum cu domeniul HoReCa, poate pe viitor o să mai am oportunitatea sau de ce nu, poate vreodată eu să-mi fac un restaurant. (…) Am început ca ospătar! ”, a declarat Larisa Popa, în cadrul emisiunii TV.


În prezent, se pare că aceasta nu își dorește să se implice într-o relație, axându-se mai mult pe carieră și pe proiectele pe care le are în desfășurare, în acest moment.

„Nu… am avut o perioadă în care… nu neapărat că nu ne vorbim, nu ne-am intersectat. A fost o chestie fiecare și-a văzut de viața lui, cu atât mai mult business-ul lui merge mai departe și fără mine, viața mea merge mai departe și fără business-ul lui și cu atât mai mult, eu mi-am dorit, de asta vă și spuneam, că mi-am dorit mai mult de la mine și automat am făcut schimbarea asta pentru viața mea, pentru noi proiecte. Am proiecte muzicale în desfășurare pe care tot le amân și o să fie și momentul în care o să le dezvălui. (…)  Sunt singură, de mult timp și o susțin și o spun de câte ori am ocazia, că femeile sunt cele mai fericite când sunt singure! ”, a adăugat aceasta.

Larisa Popa a devenit cunoscută de publicul larg datorită lui Pescobar, alături de care a lucrat ani de zile. Toată lumea o știe drept Larisa lui Pescobar, fiindcă lucra ca manager la Taverna Racilor. De-a lungul timpului au existat numeroase speculații că cei doi ar fi format un cuplu, însă ei au negat tot timpul și au spus că sunt doar prieteni buni, dincolo de relația profesională.

Citește și Ilinca Vandici, anunț privind al doilea copil, la un an de la divorțul de Andrei Neacșu. Teo Trandafir se oferă să fie nașă

Larisa a fost ani de zile mâna dreaptă a afaceristului și l-a ajutat să coordoneze activitatea lanțului de restaurante. Mulți au speculat că cei doi au o relație amoroasă, dar aceștia au negat de fiecare dată.

Citește și Sorin Bontea, fan înrăit al pescuitului! Juratul de la Masterchef s-a lăudat pe rețelele de socializare cu o imagine de excepție

După ce a renunțat la job-ul ei din ultimii ani, Larisa Popa a început chiar ea o afacere și vrea să pătrundă într-o nouă industrie.

„În momentul de față mă ocup de marketing cu mai multe branduri. Oamenilor le place de mie în direcția asta. Și mie îmi place de altfel. Am planuri noi, pe care încă nu le dezvălui și totodată planuri muzicale. Sunt într-o continuă evoluție și muncă multă și știu că o să ajung acolo unde îmi doresc.”, a precizat Larisa Popa, potrivit Wowbiz.

Cum a anunțat Larisa Popa că nu mai vrea să lucreze pentru Pescobar

„Larisa a lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt. (…) Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez”, spunea bruneta la acea vreme.

DailyBusiness
Beneficii pentru un milion de români! Se finalizează un acord între România și Spania!
Spynews
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Bancnota din România, apărută după 1989, care costă cât un Logan nou cu opțiuni. Cine o mai are în casă poate să se îmbogățească peste noapte
Capital.ro
Buletinele trebuie înlocuite! Când expiră cărțile de identitate de identitate în România
Playtech.ro
FOTO Soția lui Petre Roman a ajuns de nerecunoscut! Silvia Chifiriuc, desfigurată de operațiile estetice
DailyBusiness
Românii din diaspora revin acasa! ”Mulți care sunt plecați apreciază de fapt ce nu au”
Adevarul
Polonia, pregătită să lovească Sankt Petersburgul în caz de război cu Rusia. „Răspunsul va urma într-un minut”
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Cum a reacționat Anda după ce soțul ei, Liviu Vârciu, s-a sărutat cu o altă femeie. Cât de greu i-a fost să treacă peste acest moment
Spynews
Roxana Vașniuc, în doliu! Vedeta a pierdut o persoană extrem de dragă: "Ce gol imens mi-ai lăsat..." / FOTO
Evz.ro
O celebră poveste de dragoste, pe Netflix. A fost citită de toată planeta
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Mama lui Sorin Bontea a murit
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se montează obligatoriu pe mașini. Nu mai poți circula după 1 ianuarie. Îți ia pe sus mașina dacă te prinde
StirileBZI
A ieșit la pensie în luna mai, dar nu a luat bani nici după 6 luni! Ce s-a întâmplat
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Aurora boreală vizibilă în România: Un fenomen rar devenit tot mai frecvent
MediaFlux
SENIORII au DAT LOVITURA! ANUNȚ privind BANII! E bucurie IMENSĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare cea mai frumoasă parte a caroseriei automobilelor. Maşinile electrice nu mai au ceva asemănător