LASK Linz – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Unde se vede meciul de foc din play-off-ul Europa League, netelevizat de Pro TV

LASK Linz și FCSB se înfruntă de la ora 20:00 în turul play-off-ului Europa League. Partida din Austria va fi livescore ope Romaniatv.net și nu va fi în direct la tv. Poate fi urmărită pe platforma Voyo.
Filip Stan
22 aug. 2024, 13:51
LASK Linz - FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Unde se vede meciul de foc din play-off-ul Europa League, netelevizat de Pro TV

LASK Linz – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Ultimul hop pentru echipa lui Becali înaintea grupelor Europa League, se numește Lask Linz, actualmente locul 9 în campionatul Austriei. Campioana României dă piept cu echipa care a terminat pe locul 3 sezonul trecut în  Bundesliga. Campionatul Austriei este format din 12 echipe.

Cele două  formații  s-au întâlnit chiar anul acesta, într-un amical, în Ianuarie. FCSB a câștigat cu scorul de 3-1.

LASK Linz – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM. În ultimul meci din campionat, Lask a pierdut cu 1-0, pe propriul teren, în fața campioanei Salzburg. FCSB a pierdut și ea cu același scor, tot pe propriul teren, contra lui Poli Iași.  În 1999, cele două echipe se întalneau în Cupa UEFA. “Roș-albaștrii” treceau mai departe cu scorul general de 5-2. Câștigătoarea merge în grupa Europa League, învinsa va juca în grupa Conference League.

LASK Linz – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM, doar pe Voyo

LASK Linz – FCSB, echipe probabile:
LASK Linz: Lawal – Bogarde, Zireis, Smolcic, Bello – Jovicic, Horvath – Usor, Zulj, Pintor – Ljubicic
Antrenor: Thomas Darazs

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Edjouma – Băluță, Olaru, Ștefănescu – Miculescu
Antrenor: Elias Charalambous

Stadion: Oberosterreich Arena (Linz)
Arbitru: Allard Lindhout // Asistenți: Joost van Zuilen, Rogier Honig
Arbitru VAR: Alex Bos // Asistent VAR: Clay Ruperti (toți din Olanda)

LASK Linz – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM. După eliminarea din preliminariile UEFA Champions League (1-1 și 2-3 cu Sparta Praga), FCSB s-a regrupat și atacă acum grupa Europa League, a doua competiție europeană intercluburi.

Pentru LASK, care a terminat sezonul trecut pe locul 3, va fi debutul în acest sezon european. De partea cealaltă, FCSB a început aventura în Europa din turul 1 al UCL, așa că aceasta va fi a 7-a partidă în preliminarii în acest sezon.

Ancheta în cazul dopajului lui Sinner aruncă în aer cazul „Simona Halep”. Cum l-a scăpat armata de avocaţi de acuzaţii

În perioada de pregătire din iarnă, cele două și-au disputat un amical în Antalya, iar roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 3-1. Luis Phelipe, David Miculescu și Florinel Coman, plecat de la FCSB între timp, au reușit golurile trupei lui Elias Charalambous, în timp ce Ljubicic, cel despre care scriam mai sus, a marcat pentru austrieci.

Dacă te lupți așa cu Salzburg, care este cea mai bună echipă din Austria, la ei acasă, să ai și posesia și mai multe șuturi pe poartă, ai așteptări mari de la meciul cu FCSB. După partidă suntem mereu mai nervoși, dar meritam un egal, dacă nu chiar o victorie.

Dacă am avut un meci atât de bun împotriva lui Salzburg, nu ai de ce să te temi în următoarele două meciuri.

LASK Linz – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Ce a spus Elias Charalambous, înainte de meciul din Europa League

”LASK Linz este un club mare. Știm că va trebui să suferim și să dăm tot ce avem mai bun pentru a obține un rezultat care să ne ajute la returul de peste o săptămână.

În această fază a competiției, diferențele dintre echipe sunt mici. Calificarea se va decide la București. Știm că va fi greu, dar suntem aici să muncim și să dăm tot ce avem mai bun. E clar, obiectivul nostru este să ne calificăm.

S-a văzut și în duelurile precedente, cu Maccabi și Sparta. Au fost două meciuri echilibrate, care au fost decise doar de niște detalii. Cred că la fel va fi. LASK este o echipă care are calitate individuală, dar cred foarte mult în jucătorii mei. Meciul va fi decis de unele detalii.

Rapid schimbă macazul, Marius Şumudică este noul antrenor din Giuleşti: „Rapidul mi-a dat tot în viaţă!”

Florin Tănase este un jucător cu multă experiență, cu multă calitate. Am spus și săptămâna trecută că încă nu este pregătit 100%, dar se progresează pe zi ce trece. Mă bucur că e în lot și sunt sigur că ne va ajuta.

Sunt sigur că mâine va fi o atmosferă frumoasă în tribune. Va fi foarte bine pentru jucători, cred că stadionul va fi plin. Nu știu exact câți suporteri vom avea mâine, însă știm că avem susținători peste tot. Am văzut asta și în Ungaria, și în Cehia.

(n.r.) Întrebat ce șanse sunt ca FCSB să tranșeze calificarea din tur) Nu există așa ceva. Astfel de dueluri nu pot fi decise după o singură manșă, indiferent de rezultatul de mâine. Calificarea se va decide la București”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă din Austria.

FCSB – LASK Linz, doar pe Voyo

Partida de pe stadionul „Raiffeisen Arena” din Linz nu o să fie transmisă la TV în România. Pro TV a cumpărat din nou drepturile de televizare și a ales să transmită meciul doar pe Voyo, unde utilizatorii trebuie să plătească un abonament pentru a viziona meciul. Așa s-a întâmplat și la meciul tur din „dubla” cu Sparta. Pentru a treia oară în această vară un meci al FCSB-ului va fi scos din programul TV în România. De notat că, de fiecare dată, meciul european al campioanei României care s-a văzut exclusiv online a fost unul tot mai important. Și, de fiecare dată, Pro TV a fost în spatele difuzării partidei pe platforma sa online, într-o încercare de a crește numărul abonaților.

Această strategie de marketing a postului a început cu FCSB – Virtus (4-0), în manșa secundă a turului I preliminar al Ligii Campionilor. Cum prima manșă fusese câștigată cu 7-1 de campioana României, în San Marino, returul nu prea a generat interes, iar transmisia întâlnirii, exclusiv online, a trecut oarecum neobservată.

În schimb, au curs înjurăturile online, după trei săptămâni, cu ocazia confruntării Sparta Praga – FCSB (1-1) din turul III preliminar al Ligii Campionilor. Și de această dată Pro TV a achiziționat drepturile de televizare de la formația gazdă, însă a luat hotărârea de a transmite partida doar pe VOYO.ro, platformă de streaming pentru care abonamentul lunar e de 4 euro.

Cum Sparta Praga – FCSB a fost un meci foarte important, pe lângă înjurăturile adresate Pro TV-ului, microbiștii au recurs și la o măsură nu tocmai legală pentru a vedea partida din Cehia, Potrivit Fanatik, în timpul întâlnirii, au fost 100.000 de oameni pe un stream piratat numit „Gigi Sport“, unde s-a văzut Sparta Praga – FCSB.

Sursa citată a făcut o socoteală inspirată: dacă cei 100.000 de oameni, care au văzut Sparta Praga – FCSB gratis, și-ar fi făcut cont pe platforma online a Pro TV-ului, atunci acest post ar fi câștigat 400.000 de euro!

Foarte probabil, diseară (ora 20.00), când se va fluiera startul confruntării LASK Linz – FCSB, la fel de mulți oameni vor lua cu asalt site-urile piratate pentru a vedea manșa tur din play-off-ul Ligii Europa.

Returul de joia viitoare va fi la televizor, deoarece drepturile vor fi vândute de FCSB, în calitate de gazda întâlnirii. Iar Gigi Becali a spus deja că nu acceptă transmisia unei partide exclusiv online.

Spynews
Ce le-a transmis ispita Anamaria de la Insula iubirii lui Claudiu și Simonei după ce au decis să plece separat, dar s-au împăcat ulterior: „Lui nu am ce să îi reproșez”. A recunoscut că a fost atrasă de el
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Municipiul din România care i-a fermecat pe turiștii străini cu un singur eveniment: “E mult mai frumos în realitate”
Capital.ro
Putin a dat ordinul. Se întâmplă pe 24 august. Nu mai e cale de întoarcere
Playtech.ro
Ce a făcut o pensionară după ce a văzut o pensie de 5 ori mai mare pe decizia de recalculare. A sărit de la 1.900 la...
DailyBusiness
Se poate merge la hotel, pe litoral, cu 38 DE LEI PE NOAPTE! Care e cea mai ieftină stațiune
Adevarul
Silver, soldatul rus care și-a aruncat în aer comandanții și a dezertat la ucraineni. „Nu am vrut să mor pentru Putin”
Spynews
Vlăduța Lupău își botează astăzi fiul! Artista trăiește emoții intense: ”Totul frumos organizat” | FOTO
Spynews
Dana Roba, mesaj dureros, după ce relația cu Beniamin a luat sfârșit! Make-up artistul trece prin momente dificile: ”Înainte de a răni un om...”
Evz.ro
Serialul Netflix care te va ține cu sufletul la gură. E în topul celor mai vizionate titluri de pe platformă
Ego.ro
Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Alertă de vreme severă în România! Meteorologii Accuweather anunță ce se va întâmpla între 22 august și 2 septembrie
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Moarte cumplită pentru un curier, presupus român, în Marea Britanie. Acesta a fost târât aproape 1 km, după ce a încercat să oprească un hoț care îi furase duba
Capital.ro
Veste cumplită despre Monica Pop. România a izbucnit în lacrimi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Divorțul anului 2024: Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au spus adio. Care sunt motivele despărțirii
MediaFlux
TRUMP se RĂZBUNĂ! Ce i-a FĂCUT Kamalei Harris. Susținătorii său au rămas UIMIȚI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...