„Respinge excepţiile inadmisibilităţii, lipsei calităţii procesuale pasive a pârâţilor persoane fizice şi lipsei interesului reclamantei. Admite în parte acţiunea. Anulează Ordinul nr. 301/05.07.2017 emis de procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Anulează adresa nr. 1840/C/2017/16.08.2017 emisă de procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Respinge ca nefondat capătul de cerere privind daunele morale. Admite în parte capătul de cerere privind cheltuielile de judecată şi obligă pârâtul Instituţia Procurorului Şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie către reclamantă la cheltuieli de judecată în sumă de 3.000 lei reprezentând taxă judiciară de timbru şi onorariu avocaţial redus. Cu recurs in 15 zile de la comunicare”, se arată în decizia instanţei.
În prezent, Mihaiela Iorga Moraru este procuror la Secţia de investigare a magistraţilor.
Pe 5 iulie 2017, Kovesi a semnat un ordin prin care Mihaiela Iorga Moraru a fost revocată din funcţia de procuror DNA, decizia fiind avizată favorabil de către CSM.
Ulterior, în noiembrie 2017, Mihaiela Iorga Moraru a acţionat-o în judecată pe Laura Codruţa Kovesi, căreia îi cerea despăgubiri de 10.000 de euro pentru perioada de după revocarea din DNA.
Ulterior, pe 18 iunie 2018, Instanţa supremă a declarat nul rechizitoriul prin care Mihaiela Iorga Moraru a fost trimisă în judecată, iar CSM a anulat suspendarea acesteia din funcţie.
Mihaiela Moraru Iorga a acţionat-o în judecată pe Laura Codruţa Kovesi, căreia îi cere despăgubiri de 10.000 de euro pentru perioada de după revocarea din DNA.