Laura Giurcanu, detalii bombă despre noapte petrecută în compania lui Aris Eram: „Am dormit împreună. Eram leșinați, eram murdari”

Laura Giurcanu și Aris Eram s-au apropiat destul de mult la America Express, reușind să creeze o conexiune, chiar dacă au făcut parte din echipe diferite.
Alina Costache
15 dec. 2023, 23:19
Laura Giurcanu, detalii bombă despre noapte petrecută în compania lui Aris Eram: „Am dormit împreună. Eram leșinați, eram murdari”
Laura Giurcanu, detalii bombă despre noaptea petrecută în compania lui Aris Eram

Aris Eram a făcut echiă cu sora sa Alexia, în cadrul competiției America Express. Laura Giurcanu a avut-o alături pe Sânziana Negru. Însă, pentru o etapă echipele s-au inversat, iar Aris și Laura au ajuns împreună. Cei doi au fost nevoiți să facă probele împreună, dar și să doarmă în același pat.

Deși camerele nu au filmat noaptea pe care au petrecut-o unul alături de celălalt, acum cei doi au dat cărțile pe față și au dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între ei.

Citește și: Laura Giurcanu a fost colegă și cu Andreea Esca la ProTV. Cu ce se ocupa acolo iubita lui Aris Eram. „Lucrăm foarte bine împreună”

Cei doi s-au înțeles foarte bine și s-au descurcat de minune la probe. Așa cum spune regula concursului, seara și-au căutat cazare și au împărțit același pat. Mulți s-au întrebat cuma  fost noaptea petrecută în doi, iar acum Laura și Aris au răspuns.

Invitați în podcast-ul realizat de Cătălin și Romică Țociu, Laura Giurcanu și Aris Eram au vorbit despre noaptea petrecută împreună. Partenera Sânzianei a dezvăluit că noaptea petrecută alături de Aris nu a fost prea grozavă.

Laura Giurcanu a povestit că a înghețat de frig toată noaptea, însă Aris s-a dovedit a fi un gentleman și i-a oferit din bluzele sale, pentru a se mai încălzi puțin. Printre puținele ore de somn și frigul îndurat, Laura s-a gândit și la un sărut cu Aris.

Citește și: Aris Eram și Laura Giurcanu au împărțit același pat în cea de-a 34-a ediție America Express. Telespectatorii, șocați: ”Alexia, fă ceva, te rugăm! Spui că e fii-su”

Aceasta și-a amintit că în sezonul trecut, atunci când echipele au fost schimbate, membrii acestora au avut o probă care a implicat și un sărut. Laura s-a gândit că situația s-ar putea repeta, așa că a deschis subiectul și l-a întrebat pe Aris dacă își dorește să o sărute și dacă o vor face, în cazul în care proba o impune.

„Am dormit împreună. A doua zi dimineață, ‘Cum ați dormit?’, ‘Cum a fost prima noapte împreună’ și noi eram obosiți. Mie îmi fusese frig toată noaptea, eram leșinați, eram murdari (…) Eram în mașină și i-am spus: ‘Ești ok să ne pupăm, da?’.

Eu întreb doar, ca să nu pierdem timpul acolo, să vorbim despre asta acolo, ca să fim eficienți (…) Știi că în sezoanele trecute ăștia s-au pupat și să știm doar așa, dacă era ok cu asta”, a declarat Laura Giurcanu, în podcastul moderat de Romică și Cătălin Țociu.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Serialele ‘Shogun’ și ‘The Bear’ conduc în topul nominalizărilor pentru premiile Emmy
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'