La sfârșitul lunii octombrie, avocatul impresarei anunța că s-a început executarea silită a lui Reghecampf. ”Pentru neplata pensiei de intreținere, am început executarea silită a domnului Laurențiu Reghecampf. I-am indisponibilizat bunurile mobile, adică ce a mai rămas, un SUV Jeep, și am pus sechestru și asupra părților din bunurile lui imobiliare, partea din casă și terenuri, urmând să fie valorificate de executorul judecătoresc și să ne dea banii restanță”, a precizat atunci, pentru click, avocatul Oleg Burlacu.
Antrenorul însă nu s-a resemnat și a cerut instanței suspendarea provizorie a executării silite. Instanța i-a respins cererea, săptămâna aceasta, printr-o decizie care este definitivă și, prin urmare, nu poate fi atacată, notează spectacola.ro.
Potrivit sursei citate, magistrații au considerat neîntemeiată cererea formulată de antrenor, astfel că executarea silită a acestuia continuă, în conformitate cu procedurile legale.
Luna aceasta, Judecătoria Buftea a decis o nouă amânare în procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf, astfel că cei doi rămân, oficial, căsătoriți.
Atât Anamaria Prodan, cât și Laurenţiu Reghecampf au afirmat în mai multe rânduri că își doresc să încheie divorțul, dar nu au reușit să ajungă la un acord amiabil, iar conflictul dintre ei a fost amplificat de declarațiile lui Valentin Petrișor – alias Dinte, unul dintre martorii antrenorului, care a adus acuzații dure la adresa impresarei.
Impresara, prin avocatul Oleg Burlacu, a anunţat că a iniţiat patru procese pe răspundere delictuală pentru daune morale și unul penal pentru mărturie mincinoasă împotriva lui Petrișor.
La scurt timp după ce l-a sunat pe Laurenţiu Reghecampf să-i spună că-l iartă pentru tot, emoţionată de moartea prematură a lui Silviu Prigoană, Anamaria Prodan a anunţat că nu acelaşi lucru se va întâmpla cu martorii mincinoşi aduşi de acesta în instanţă. Impresara solicită daune de peste trei milioane de euro pentru prejudiciile aduse imaginii de către acesta. De asemenea, impresara i-a făcut şi plângere penală pentru mărturie mincinoasă în procesul de divorţ. În total, se anunţă cinci procese în total: patru pentru răspundere delictuală pentru daune morale şi unul pentru mărturie mincinoasă.