Laurențiu Reghecampf, pus la pământ de fiica Anamariei Prodan! Postarea plină de săgeți făcută de Rebecca: „Să nu aibă nimeni un tată sau un soț cum este el”

Anamaria Prodan îl atacă pe Laurențiu Reghecampf cu fiecare ocazie, iar copiii ei par să fie de acord cu ea. Iată ce postare a făcut Rebecca, fiica cea mare a agentei FIFA.
Filip Stan
27 aug. 2024, 20:03
Laurențiu Reghecampf, pus la pământ de fiica Anamariei Prodan! Postarea plină de săgeți făcută de Rebecca: „Să nu aibă nimeni un tată sau un soț cum este el”
Laurențiu Reghecampf, pus la pământ de fiica Anamariei Prodan! Postarea plină de săgeți făcută de Rebecca: „Să nu aibă nimeni un tată sau un soț cum este el”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, după mai bine de doi ani de la separare, continuă să facă valuri în spațiul public, unde războiul dintre ei pare că nu o să se încheie prea curând. Cuplul, care a trăit împreună aproape două decenii și care are și un fiu, Bebeto, de 15 ani, este acum în centrul atenției din cauza declarațiilor șocante făcute de copiii Anamariei Prodan.

Rebecca, una dintre fiicele impresarei din căsnicia anterioară cu Tiberiu Dumitrescu, a fost, recent, extrem de vocală pe pagina ei de Instagram, lansând o serie de săgeți veninoase și criticând comportamentul fostului tată vitreg, Laurențiu Reghecampf. Cu ocazia acestei postări, Rebecca a vorbit despre dezamăgirea față de Reghecampf, subliniind că a fost „cel mai mare dușman al mamei sale”. Mai mult fiica Anamarie Prodan a făcut apel la înțelegere față de dificultățile prin care a trecut familia sa.

Citește și: Bianca Rus, dezvăluiri neașteptate despre lupta pentru o siluetă perfectă! Cum a reușit să scape de 70 de kilograme: „Nu mai eram sănătoasă”

„Mama, ne-ai pus pe toți înainte de orice și de 2 ani nu trece o zi fără să mă gândesc prin ce treci. Nu pot să înțeleg niciodată cum o persoană pe care am iubit-o se poate comporta ca cel mai mare dușman al tău, dar și cum poate să trăiască atunci când știe prin ce ne pune pe toți, copiii lui. Tot ce pot spune este că ești cea mai bună mamă pe care oricine o poate cere. Sper ca toată lumea să aibă o mamă ca tine și să fie iubiți așa cum ne iubești tu pe noi. Și Doamne Ajută să nu aibă nimeni un tată sau un soț cum este el”, a spus Rebecca, pe Instagram, chiar zilele acestea, făcând referire la Laurențiu Reghecampf.

Reacția Anamariei Prodan nu a întârziat să apară. Impresara a distribuit mesajul fiicei sale și a adăugat propriul său comentariu pe rețelele sociale. Deși a declarat că i-a iertat pe cei care i-au făcut rău, Prodan nu poate să treacă peste faptul că fostul soț și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, cu care are doi fii, Liam și Landon Abram.

„Sunteți minunile vieții mele Rebecca, Sarah și Laurențiu jr. Susținerea voastră m-a ajutat să trec peste furtuna vieții! Suntem cea mai frumoasă echipă de pe mapamond! Suntem atât de puternici încât am reușit să-l iertăm pe Laurențiu Reghecampf pentru toată mizeria pe care a făcut-o și o face! Noi ne rugăm ca răul pe care îl face și l-a făcut familiei să nu se întoarcă asupra lui. Să-l ierte și să-l ajute Dumnezeu să reușească să se ridice și să reușească să-și crească și copiii!

Pe ai mei îi cresc eu mândră în cel mai frumos mediu posibil! Suntem frumoși, deștepți! Suntem campionii adevărați ai vieții. Vă iubesc fără mărginele! Astăzi de ziua mamei mă simt minunat ! Am ales să ignor orice este toxic pentru noi. Să-l ierte Dumnezeu pe Reghecampf”, a transmis Anamaria Prodan.

Citește și: VIDEO| Cea mai virală cerere în căsătorie din România! Plin de nervi, socrul mic a aruncat inelul în apă, iar clipul a fost văzut de peste 9 milioane de oameni

Spynews
Cuvintele folosite de ispita Marcel Andrei la Insula Iubirii 2024 au devenit virale. Ce înseamnă "chulo" sau "alandala"
Bzi.ro
Carmen Harra știe cine va fi noul președinte al României! „Văd la conducerea României o femeie blondă!”
Fanatik.ro
Fructul îndrăgit de milioane de români, în pericol de dispariție. Cercetătorii încearcă să dea de cap problemei care amenință hectare întregi
Capital.ro
Putin a dat ordinul. Decizia istorică de care se temea planeta: Totul pentru victorie
Playtech.ro
Decolteul i-a jucat feste. Andreea Bănică, dezlănțuită în concert: M-am uitat de 30 de ori la clip!
DailyBusiness
ALERTĂ de la ANSVSA. Un produs periculos tocmai a fost retras de pe rafturi
Adevarul
Cum ar arăta Pământul dacă toată gheața terestră se va topi. Marile orașe ale lumii vor dispărea pur și simplu
Spynews
Mai trăiește sau nu Luiza Melencu? Răspunsul dat de bunicul fetei dispărute. Ce premoniție a avut bărbatul înainte ca ea să dispară de acasă
Spynews
Rețeta de vinete la borcan a Gabrielei Cristea. Cum gătește prezentatoarea TV preparatul pe care îl va servi în iarnă / VIDEO
Evz.ro
Un nou drum de mare viteză în România. Va face legătura direct cu A3
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Andreea Bănică a COMIS-O GRAV! Când s-a întors și a început să danseze, publicul a ÎMPIETRIT! „Ești o depravată sincer, altceva decât să...”
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Natalia Intotero, ministrul Familiei, implicată într-un accident pe DN7! În ce stare se află oficialul, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în șanț
Capital.ro
Doliu în Biserică. România a pierdut cel mai iubit părinte: Dacă n-aș fi fost preot, n-aș fi fost nimic
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Sabrina Voinea, apel la Tribunalul Suprem Elvețian. Românca nu renunță la medalia de bronz
substantial.ro
Ucraina respinge lovituri aeriene rusești cu ajutorul avioanelor F-16
MediaFlux
RISC de ACCIDENT nuclear! Centrala nucleară din Rusia, LOVITĂ de ucraineni
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...