Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea după scandalul din stradă, de la Snagov, cu Anamaria Prodan: ”Ea a premeditat. A coborât și a început să mă injure”

În septembrie 2022, un incident tensionat între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a avut loc în fața reședinței din Snagov, unde Anamaria locuiește alături de copilul lor, Laurențiu Reghecampf jr. La 22 de luni de la acest incident, antrenorul a rupt tăcerea, oferind detalii despre eveniment și motivele pentru care s-a aflat la casa Anamariei în acea zi.
Mircea Filipescu
07 iul. 2024, 17:52
Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea după scandalul din stradă, de la Snagov, cu Anamaria Prodan: ”Ea a premeditat. A coborât și a început să mă injure”

Laurențiu Reghecampf, care în prezent este liber de contract, a dezvăluit în cadrul podcastului lui Adrian Cristea, alias Bursucu’, că vizita sa la Snagov a fost premeditată de Anamaria Prodan.

”Anamaria a premeditat asta. Adică regret faptul că eu am ajuns în situația aia și nu pot să îmi închipui cum un om care a stat lângă mine atâția ani și căruia i-am făcut foarte mult bine… – eu știu ce am făcut, vorbesc de partea sufletească -, a putut să regizeze un asemenea lucru să îmi facă rău.”, a declarat Reghe.

Reghecampf susține că întregul incident a fost orchestrat de agentul FIFA, menționând că Anamaria a adus o persoană special pentru a filma scena. ”A doua zi era botezul lui Liam. Să îl aduci pe unul să îl pui în mașină să filmeze, și vezi că întreabă dacă a filmat,” a adăugat antrenorul, subliniind că aceste acțiuni au avut un scop clar de a-l discredita.

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf s-a dus la casa Anamariei în acea zi a fost dorința de a-și vedea fiul, Laurențiu jr., cunoscut și sub numele de Bebe. ”Am fost să îl văd pe Bebe, Bebe era undeva plecat. Eu am intrat la nașul meu, casa de lângă, prieten foarte apropiat mie. Am stat cu el, am vorbit, am vrut să mă duc spre mașină și atunci au venit ei. A coborât, a început să mă înjure (…) doar voiam să îl salut pe Bebe.”

Citește și: Zi specială pentru Vlăduța Lupău și Adi Rus! Cei doi au devenit nași de botez pentru un băiețel. Ținutele spectaculoase pe care le-au purtat – FOTO

Reghecampf a recunoscut că vizita sa înainte de botez nu a fost cea mai inspirată decizie, dar a explicat că dorul de fiul său l-a determinat să acționeze astfel. ”Cu toate că nu trebuia să mă duc eu cu o zi înainte de botez, dar îmi era dor de el, voiam să îl văd.”

Antrenorul și-a exprimat nemulțumirea și față de faptul că Ronald Gavril s-a mutat cu Anamaria Prodan în casa de la Snagov, despre care Reghecampf susține că îi aparține. ”Eu niciodată n-o să stau într-o casă în care a locuit Anamaria cu altcineva, așa cum face ea acum de exemplu cu băiatul ăsta, Roland sau Ronald.”

Laurențiu Reghecampf a subliniat că el a fost cel care a renovat casa și că multe dintre bunurile din locuință au fost achiziționate de el. ”Văd peste tot: Anamaria și-a renovat casa. Care casă?! Eu am renovat casa! Sunt toate ale mele, alea care le vedeți pe pereți, eu le-am plătit. Normal că există niște facturi.”

Antrenorul a fost deranjat de faptul că Anamaria folosește casa pentru a locui cu actualul ei partener, menționând că reședința ar fi trebuit să fie pentru ea și copilul lor. ”Mă deranjează când spui: eu stau cu Ronald. Stai cu Ronald unde vrei. Ți-am dat casa să stai cu copilul. Nu faci reality cu iubitul în casa mea!”

Citește și: Cum s-a afișat CRBL alături de Olga, presupusa lui iubită, la Neversea. Cei doi au atras toate privirile

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Condimentul care menține mușcatele frumoase și înflorite. Costă în jur de 2 lei și se găsește la orice magazin
Capital.ro
Se poate rămâne imediat FĂRĂ PERMIS. Anunț venit astăzi, 7 IULIE: Prevederi imposibil de aplicat
Playtech.ro
DOAMNE cât este de frumoasă. Fiica Antoniei este SUPERBĂ. A hipnotizat pe toată lumea cu frumusețea ei la Neversea
DailyBusiness
Vacanțe peste hotare la cele mai mici prețuri! Costă doar 30 de euro să ajungi în „Maldive de Europa”!
Adevarul
Rușii au lansat o ofensivă amenințătoare în est, unde ar putea cuceri o porțiune semnificativă de teritoriu
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
John Cena se pregătește să se retragă din wrestling. Ce și-a propus
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 8 iulie. Ce temperaturi vom avea în Capitală
Capital.ro
Decizie pentru toți cei care mănâncă PEPENI românești. Se întâmplă de mâine, 8 IULIE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
John Cena anunță retragerea din wrestling în 2025
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!