Lavinia Pîrva, după 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: „Nimeni nu deţine pe nimeni, verigheta rămâne de sufletul meu”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr s-au căsătorit în anul 2017, iar la început au fost foarte discreți cu relația lor. La un moment dat s-a speculat că cei doi divorțează, însă artista lămurește acum toate zvonurile apărute.
Alina Costache
13 mai 2024, 16:35
Lavinia Pîrva, după 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:

De peste un deceniu, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi și-au unit destinele în anul 2017, iar relația lor este din ce în ce mai puternică. La un moment dat, cântăreața a fost văzută fără verighetă, astfel că speculațiile n-au întârziat să apară. Într-un interviu pentru viva.ro, soția celebrului artist a explicat de ce nu mai poartă verigheta și spune că nu a fost niciodată vorba despre o despărțire.

Verigheta este, în primul rând, în sufletul meu și de acolo nu o poate lua nimeni niciodată, pentru mine nu are o importanță atât de mare dacă este sau nu pe deget. Uneori este, alteori nu, dar asta este irelevant. Relația noastră se bazează pe încredere, respect, spațiu, pasiune și multă iubire. Eu am pornit mereu de la această idee: «nimeni nu pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deține pe nimeni»”, a declarat Lavinia Pîrva.

Ştefan Bănică Jr şi Lavinia Pîrva a făcut un anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: ”Am considerat că adevărul o să iasă la iveală”

Întrebată dacă este o femeie geloasă, având în vedere că Ștefan Bănică junior este unul dintre cei mai șarmanți artiști și are o mulțime de admiratoare, Lavinia susține că îi este recunoscătoare soțului ei că nu i-a dat niciodată motive.

Întrebarea ta nu mă supără, este probabil pe buzele multor femei. (râde) Ștefan este unul dintre cei mai frumoși, șarmanți și eleganți bărbați din țară, nu că o spun eu, ci se vede cu ochiul liber și, cu siguranță, are multe admiratoare în toate colțurile țării. Dacă eu aș fi fost geloasă, probabil nu ar fi avut cum să reziste relația noastră. Ar fi însemnat ca mereu să fiu în gardă și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus împreună. Dar asta și datorită lui, niciodată nu m-a pus în situația de a simți un lucru care m-ar fi putut deranja”, a declarat Lavinia Pîrva pentru sursa mai sus-menționată.

„A fost o perioadă în care m-a afectat teribil faptul că eram pe prima pagină, ani la rând, cu o etichetă care nu era a mea”

Cântăreața a povestit că la începutul relației a fost foarte afectată de faptul că ținea prima pagină a ziarelor și i se punea o etichetă greșită. Lavinia Pîrva a reușit să treacă peste acele momente, iar acum nu mai pune la suflet vorbele rele.

A fost o perioadă în care m-a afectat teribil faptul că eram pe prima pagină, ani la rând, cu o etichetă care nu era a mea. Dar nu am simțit însă niciodată nevoia să demonstrez nimănui lucruri pentru a schimba asta. Realizam încă de atunci că este în zadar, că gura lumii nu o astupă nimeni, iar presa caută senzaționalul. Am realizat că lucrurile reale se descoperă în timp. Pentru mine, acest lucru a însemnat o mare lecție în evoluție, în a mă cunoaște cu adevărat, mi s-a dat șansa prin asta să înțeleg ce contează cu adevărat și am mai înțeles cât de bine este să fii bine tu cu tine, să știi cine ești și să nu fii nevoit, din cauza unui orgoliu exacerbat, care provine dintr-o lipsă de încredere, să demonstrezi cuiva ceva”.

Încă un truc. Ce face Lavinia Pârva pentru a arăta de nota 10 la 38 de ani: „De 3 săptămâni am început”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!