Lecția pe care Iuliana Tudor a primit-o de la Florin Piersic: „Maestrul este irepetabil. Întâlnirea cu el a fost un examen”

Oricine l-a ascultat măcar o dată pe maestrul Florin Piersic nu are cum să nu fi fost cucerit de hazul, dar și de șarmul maestrului. Are tolba plină cu povești de viață, iar modul în care le relatează are ceva aparte, care te prinde de la prima propoziție rostită. Una dintre persoanele care a avut norocul să interacționeze față în față cu marele actor încă din primii ani de carieră a fost Iuliana Tudor, realizatoarea proiectelor de mare succes „Vedeta populară” și „O dată-n viață” de la TVR.
Alina Costache
30 sept. 2024, 16:51
Lecția pe care Iuliana Tudor a primit-o de la Florin Piersic:

Iuliana Tudor a rămas profund impresionată de energia și de vitalitatea maestrului, care a rezistat la filmările pentru emisiunea pe care ea o prezenta mai bine de 10 ore. Și nu doar că a rezistat, dar la sfârșitul zilei de filmare, marele actor era mult mai energic decât întreaga echipă de filmare.

Lecția pe care Iuliana Tudor a primit-o de la Florin Piersic: „Întâlnirea cu el a fost un examen”

Realizatoarea TVR a dezvăluit, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai„, că a avut șansa să-l cunoască pe maestru la începutul carierei sale, atunci când era încă ezitantă și nu știa cât e bine să vorbească și cum să-și dozeze discursul. Prezența maestrului Piersic în platou a fost un adevărat examen pentru jurnalistă, pe care, din fericire, l-a trecut cu brio.

Nu cred că există cineva care să nu se lase vrăjit, acesta e cuvântul… de carisma lui, de felul în care știe să-ți fie prieten în cinci minute, de profesionalismul lui, pentru că ați spus, da poate că nu e cel mai disciplinat, nu știu asta. La noi la emisiune a fost, nu punctual, a venit înainte în fiecare zi, am lucrat trei zile pentru un show special(…) și lucrul la acel program, timp de… să nu exagerez, 10 ore de filmare, iar pe la zece seara spunea: „Păi ce faceți ciocoflenderilor, ați obosit?”.

Citeste si Gabriela Cristea a pregătit celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumusețe avem! Le ducem la congelator și după le mâncăm”

Noi ne văitam, care mai de care și dânsul avea o energie și o poftă de a face. A venit cu mare bucurie și în numele prieteniei pe care o avea cu Titus Munteanu și pentru noi, a văzut ce faină e echipa… iar vedeți, vraja aceasta cred că are legătură in primul rând cu faptul că el este irepetabil, este genul de personalitate pe care o avem o dată în viață, nu va mai fi un alt Florin Piersic, si atunci, pentru mine, o tânără care era atunci la microfonul divertismentului, emoționată pentru că nu știam nici cât să vorbesc, cum să dozez, cât să las, cât trebuia să păstrez echilibrul în cadrul emisiunii. A fost un examen, așa l-am simțit, întâlnirea cu Florin Piersic, pentru mine, a fost un examen pe care, după acele trei zile, mi-a spus că l-am trecut cu brio” , a declarat Iuliana Tudor în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Care e povestea numelui lui Florin Piersic

Cu aproape un deceniu în urmă, maestrul Florin Piersic i-a dezvăluit Iulianei Tudor, în cadrul Campaniei „Ești Român”, care este originea numelui său.

Piersic este un nume din Bucovina, unde Ștefan cel Mare le-a pus tuturor celor pe care îi conducea, îi iubea și pe care îi avea sub aripa sa ocrotitoare nume de flori, de animale. În comunca Corlata erau mulți Piersicani. Eu sunt fericit că am făcut parte din familia Piersic. În legătură cu numele de Florin, și aici am o mică istorioară. Când trebuia să vin pe lume, cu 2-3 zile înainte, sora mea Lucica (avea 7 ani pe atunci) a venit și i-a spus mamei: Mamă, am visat că voi avea un frățior și-l chema Florinel. 

Citeste si Theo Rose refuză evenimente și proiecte pentru a petrece mai mult timp cu fiul ei. Artista, afectată de momentele în care nu se află lângă Sasha. „Nu-mi place să-l știu departe de mine, mă doare sufletul”

Pe 27 ianuarie, când am venit eu pe lume, s-a tras la sorți. Tata ar fi vrut să mă cheme Ion, mama Călin (pentru că îi plăcea Eminescu, fata din casă- Costică și sora mea Lucica, Florinel. Așa că au făcut 4 biletele și sora mea a tras la sorți numele dorit chiar de ea, Florinel”, a marturisit actorul într-un interviu din 2015.

DailyBusiness
Cea mai bună veste! Se poate cumula pensia cu salariul! Iată cum
Spynews
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit 6 ani de la nuntă. S-au căsătorit în Budapesta, intr-un cadru de vis
Bzi.ro
Smiley a rămas surprins de nepoata lui Adi de la Vâlcea, la Vocea României: „Mamă, ce apariţie!”
Fanatik.ro
Cum scapi de durerile articulare în sezonul rece. Lidia Fecioru a prezentat leacul natural care are beneficii uimitoare
Capital.ro
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia poate șterge Ucraina de pe harta planetei. A semnat azi
Playtech.ro
Brigitte Bardot, apariție ȘOC! Doamne cât de frumoasă era și cum a ajuns să arate ACUM, ți se rupe sufletul
DailyBusiness
Decizie finală pentru români! Se scumpesc toate aceste alimente!
Adevarul
Partea nevăzută a vieții unor români din Suedia. „A început să arunce obiecte după noi și să ne spună să plecăm în țara noastră”
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
A venit iarna în România! Imagini cu stratul de zăpadă care s-a depus deja în mai multe zone / GALERIE FOTO
Spynews
Obiceiuri de Acoperământul Maicii Domnului. De ce să nu îți tunzi părul în această zi, potrivit unei vechi superstiții
Evz.ro
Veste colosală Traian Băsescu. Fratele său l-a anunțat chiar acum
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
kanald.ro
A nins în România! Unde s-a depus un strat consistent de zăpadă: „Am intervenit cu utilajele de deszăpezire”
Cancan.ro
BREAKING | Octavian Chitiba a murit într-un accident rutier cumplit, la doar 18 ani 😢
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Schimbare imensă la RAR. Anunț pentru românii cărora le expiră inspecţia tehnică periodică la mașină
StirileBZI
Ce conține apa îmbuteliată din magazine: S-a aflat adevărul!
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
stirilekanald.ro
Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...
substantial.ro
Dunărea atinge un debit maxim de 7.400 mc/s, aflat în scădere potrivit specialiștilor de la Apele Române
MediaFlux
FĂRĂ PENSIE de la 1 OCTOMBRIE! CASA de PENSII a spus-o CLAR
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Ce se întâmplă cu trecerile de pietoni nesemaforizate din București. Consiliul General a luat decizia!