Legătura neștiută dintre Carmen Harra și Jador. Ce mesaj i-a transmis prezicătoarea: „Îi sfătuiesc familia să-mi dea un semn”

Legătura neștiută dintre Carmen Harra și Jador. Prezicătoarea a vorbit recent despre problemele de sănătate cu care se confruntă artistul, după ce acesta a panicat pe toată lumea cu imaginile de pe patul de spital. Pentru a-i liniști pe fani atunci, clarvăzătoarea a spus că manelistul traversează, într-adevăr, o cumpănă, însă își va reveni curând.
Alina Costache
27 iul. 2023, 17:00
Legătura neștiută dintre Carmen Harra și Jador. Ce mesaj i-a transmis prezicătoarea:
Legătura neștiută dintre Carmen Harra și Jador

Legătura neștiută dintre Carmen Harra și Jador. Vedeta a remarcat ceva foarte important atunci când încerca să îi afle viitorul manelistului și anume că s-a născut la fix 40 de ani după ea, fiind născuți în aceeași zi, pe 25 martie.

Citește și: Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Anamaria Prodan: „Ea atrage relații pasagere”. Ce sfat i-a dat clarvăzătoarea

Legătura neștiută dintre Carmen Harra și Jador

Carmen Harra vrea să îl ajute pe artist și a cerut ca cineva din familia lui să o contacteze, pentru a discuta despre starea lui Jador și ce ar trebui să facă pentru a se vindeca.

Eu, când mi-ai dat data nașterii am zis: ce coincidență că nimic nu e întâmplător. Eu sunt născută în 25 martie 1955, el este născut în 25 martie 1995. S-a născut cu 40 de ani după mine, exact în aceeași zi, exact în aceeași lună. Noi suntem foarte puternici, acesta nu este un suflet de om să moară oricum, pentru mulți ani în viitor.

Vreau să primească tratamentul medical real, pentru că nu-l primește, nu este tratat așa cum trebuie. Se fac investigații, se pot da diagnostice greșite apropos de sistemul medical, unde i-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal pentru că am mai multe lucruri să le spun, despre ce se întâmplă cu el. Nu este chiar ceea ce cred doctorii și aici este o chestie unde el poate fi ajutat cu niște informații„, a explicat Carmen Harra, potrivit Wowbiz.ro.

Carmen Harra anunţă nuntă mare în showbiz

Carmen Harra prezice că Jador va trece peste problemele de sănătate. mai mult, clarvăzătoarea anunţă că Jaodr pare că este gata să facă pasul cel mare, iar spre final de an s-ar putea să facă nunta.

După ce o lungă perioadă s-a plâns că nu are noroc în amor, Jador pare că și-a găsit jumătatea. De ceva timp se iubește cu Alexandra Dobia, o tânără care a reușit să îl cucerească definitiv. Cântărețul este îndrăgostit până peste cap și zilnic îi face declarații de dragoste partenerei sale. Însă, fericirea nu este completă și asta pentru că distanța îi desparte pe cei doi îndrăgostiți. Ea locuiește în Spania, iar el în România.

Până în martie 2024, el are șansa să cunoască alți oameni interesanți. Pe mine nu m-ar surprinde dacă în viața lui ar apărea cineva brusc sau dacă el cu această fată face o decizie majoră pe parcursul acestui an, în special în toamnă, spre finalul anului.

Pe mine nu m-ar surprinde dacă el s-ar căsători cu această fată sau dacă s-ar muta împreună. Și-ar lega destinele, pentru că momentul de a o face este foarte favorabil pentru el”, a spus Carmen Harra.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
S-a dat lege în România! Aceste produse nu se vor mai putea vinde din iulie 2024!
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Apariție de senzație în Capitală. Toți ochii au fugit spre un cunoscut cuplu monden
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Un nou cutremur a avut loc vineri noaptea în România: La ce adâncime s-a produs și ce magnitudine a avut
Capital.ro
Se schimbă BANII CASH. Decizia luată de Banca Centrală. Băncile se vor alătura
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Donator de spermă din Olanda contestă documentarul „Bărbatul cu 1000 de copii”
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!