Leo de la Strehaia vrea să-l facă cumnat pe Irinel Columbeanu. I-a oferit mâna surorii sale, Olga: „E number one! Dar sora mea e Olga Originala!”

Fără casă şi averi, Irinel Columbeanu a ajuns la azil, dar nu are bani să-l plătească nici pe acela. Leo de la Strehaia vrea să-l aducă în familia sa, dar fostul miliardar mai atre o "ofertă" şi de la Mr. Pink.
Alina Costache
15 oct. 2023, 18:14
Leo de la Strehaia vrea să-l facă cumnat pe Irinel Columbeanu. I-a oferit mâna surorii sale, Olga:

Irinel Columbeanu trece prin momente grele. Rămas fără bani, acesta trăieşte într-un azil acolo unde trebuie să îşi achite costurile. Leo de la Strehaia ar vrea să-l ia pe Irinel Columbeanu din azil și să-l aducă la el acasă. Costurile de întreţinere pentru Irinel Columbeanu ajung la 4.000 de lei pe lună. Fostul milionar din Izvorani nu îşi poate acoperi costurile de întreţinere din pensia pe care va primi de la statul român. Astfel, fostul milionar va primi de la stat o pensie aproximativ 2.000 de lei. Dezvăluirea a fost făcut de patronul căminului de bătrâni, cel care a făcut apel şi la Gigi Becali pentru a-l ajuta pe Columbeanu.
Toată lumea a sărit în ajutorul fostului milionar care acum a dat de greu. Fostul afacerist are opțiuni pe bandă rulantă, mai ales acum, când este în fața unei decizii foarte grele de luat. Irinel Columbeanu trebuie să se hotărască între o cameră în casa lui Leo de la Strehaia, cu condiția să accepte „mâna” surorii sale, Olga Originala, sau să accepte banii Mr. Pink, actualul partener al Monicăi Gabor, care i-a oferit un azil de lux în SUA.

Răsturnare de situaţie. Iubitul Monicăi Gabor îi plăteşte lui Irinel Columbeanu un azil de lux în SUA
În urmă cu puțin timp, potrivit surselor Cancan, fostul afacerist ar fi primit o ofertă de nerefuzat din partea lui Mr. Pink. El i-ar fi oferit posibilitatea acestuia să vină în SUA, la un azil de lux, toate acestea pe cheltuiala iubitului Monicăi Gabor.

Între timp, Leo de la Strehaia ridică și el ștacheta, propunându-i lui Irinel o cameră în casa lui, în schimbul căsătoriei cu Olga Originala, sora acestuia.

Alegerea probabil că nu este una ușoară, însă sunt multe voci care spun că Irinel ar trebui să ia o decizie cât mai repede, mai ales că nu îi ajung banii pentru achitarea serviciilor oferite de azilul în care s-a mutat.

„Oferta” lui Leo de la Strehaia vine ca o modalitate de a îl răsplăti pe Irinel pentru binele pe care l-a făcut acesta de-a lungul vieții sale.

„Am o veste pentru voi, în exclusivitate. Sora mea vrea să se mărite. Cu cine credeți că se mărită? Cu domnul Irinel Columbeanu. Dacă vrea să se mărite, mă duc acasă după ea să o iau, ca s-o duc la Irinel la azil.

O să mergem să facem propunere să vină să stea la noi la Strehaia, îi dăm o cameră în casa noastră, mâncare. Irinele, să vezi cum e să aibă grijă de tine! E number one! Dar sora mea e Olga Originala! Noi te respectăm și te apreciem că ai ajutat multă lume, acum vrem să îți oferim și noi un ajutor.

Ce i-a făcut Serghei Mizil unui politician. S-a întâmplat chiar în toaleta unui local, la o nuntă
Nu trebuie să te simți aiurea, te faci neam cu noi. Olga vrea să te ia de bărbat. Olga Originala de la Strehaia, sora lui Leo. Are casă, ce mâncăm noi mănâncă și el, nu să-l lăsăm acolo, cum l-am văzut la televizor. Sau cum bârfește toată lumea, că e la azil. Vrem să sărim în sprijinul tău. Olgăi îi place de foarte mult timp de tine și acum a prins ocazia.

Dacă ești și tu de acord, trebuie să apreciezi și tu, că ești bărbat ca lumea, milionar, că tot milionar o să rămâi.

Eu zic să stai să o asculți pe sora mea, pe Olga, ea vrea să vină să te ceară de bărbat”, a spus Leo de la Strehaia, extrem de încântat, notează Click!

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'