Leo Messi și Antonela Roccuzzo, în pragul divorțului. Presa vorbește despre o posibilă amantă a celui mai bun fotbalist din lume

Leo Messi și Antonela Roccuzzo ar fi în pragul divorțului, potrivit unei publicații din Brazilia. Totul ar fi pornit în urma unui mesaj emoționant adresat sportivului de către o jurnalistă celebră.
Filip Stan
28 nov. 2023, 15:32
Leo Messi și Antonela Roccuzzo, în pragul divorțului. Presa vorbește despre o posibilă amantă a celui mai bun fotbalist din lume
Leo Messi și Antonela Roccuzzo, în pragul divorțului. Presa vorbește despre o posibilă amantă a celui mai bun fotbalist din lume

O publicație din Brazilia a scris că Leo Messi și Antonela Roccuzzo ar fi în pragul divorțului din cauza unei jurnaliste celebre, Sofia Martinez.

Citește și: Messi surprins la cumpărături în Miami, împreună cu familia. Cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor se comportă în SUA ca o persoană de rând

Leo Messi și Antonela Roccuzzo, în prag de divorț din cauza unei jurnaliste

Presa din Brazilia vuiește că Leo Messi și Antonela Roccuzzo sunt în pragul divorțului după ce deținătorul Balonului de Aur și-ar fi înșelat soția cu Sofia Martinez, o jurnalistă celebră în țara sa natală. Considerat un familist convins, cel mai bun jucător al lumii este acum în mijlocul unui scandal uriaș după ce publicația braziliană Direto Do Miolo a scris că „Puricele” și-ar fi înşelat soţia cu o altă femeie frumoasă.

Jurnaliștii ar fi menționat și că presupusa femeie cu care Messi și-ar fi trădat familia ar fi nimeni alta decât Sofia Martinez, jurnalista argentiniană care l-a elogiat pe căpitanul „pumelor” imediat după ce s-a calificat în finala Campionatului Mondial. Argentina avea să şi cucerească apoi trofeul după o finală cu Franţei, în care Leo a jucat magistral.

Sofia Martinez l-a intervievat pe Messi după calificarea Argentinei în finala Campionatului Mondial din Qatar, dar interviul  a fost mai mult un elogiu pe care jurnalista a ținut să îl facă în numele ei și al întregii țări.

„Indiferent de rezultat, tu ai ceva pe care nimeni nu ți-l poate lua, faptul că ești unul cu argentinienii, cu fiecare dintre ei. Sunt serioasă, nu e niciun băiat care să nu își dorească tricoul tău. Ai marcat viața fiecăruia, iar asta trece dincolo de orice trofeu, inclusiv al Cupei Mondiale. Nimeni nu-ți poate lua asta și de aceea vreau să-ți mulțumesc și să-mi arăt recunoștința pentru că la aduci fericire foarte multor oameni. Sper că primești aceste cuvinte bine, pentru că eu chiar cred că există ceva mai important decât câștigarea Cupei Mondiale, iar tu îl ai deja. Mulțumesc, căpitane”, îi transmitea, anul trecut, Sofia Martinez lui Lionel Messi.

În timpul monologului, Leo Messi s-a emoționat și chiar a lăsat capul în jos pentru câteva secunde, semn că a fost impresionat de cuvintele auzite. Daniella Semaan, soția lui Cesc Fabregas, prietenă a familiei lui Messi, a negat acest lucru cu vehemență.

„Ce publicație e asta care n-are niciun sens….și nu are nici dreptate”, a fost mesajul Daniellei Semaan, pe Instagram.

Și deși tabloidele nu îl slăbesc, Leo Messi a preferat să păstreze tăcerea. Mai mult, celebrul fotbalist a plecat alături de soția sa, Antonela Roccuzzo și cei trei copii ai lui, Thiago, Mateo și Ciro, în Franța, la Disneyland. Argentinianul profită de timpul liber rămas, pentru că nu va mai juca pentru Inter Miami până pe 10 ianuarie 2024, deoarece formația lui David Beckham a ratat calificarea în play-off-ul competiției interne. La începutul anului viitor, Inter Miami va începe pregătirea din presezon pentru campania MLS.

Citește și: Cine e cel mai bine plătit sportiv din lume în 2023. Lionel Messi, detronat din topul Forbes

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?