Lia Bugnar, asaltată de bărbați după apariția într-un podcast: „Nu mi-aș selecta vreodată amorezii de pe Facebook sau Instagram”

Lia Bugnar, asaltată bărbați după apariția într-un podcast, unde a făcut mai multe dezvăluiri din viața personală, dar și din una dintre cele mai grele de gestionat situații de către actriță: despărțirea de Anghel Damian. Între cei doi este o diferență semnificativă de vârstă, iar acest aspect pare că a fost motiv de glume și comentarii răutăcioase.
Alina Costache
27 nov. 2023, 20:19
Lia Bugnar, asaltată de bărbați după apariția într-un podcast:
Lia Bugnar, asaltată bărbați după apariția într-un podcast

Lia Bugnar, asaltată bărbați după apariția într-un podcast. În urma dezvăluirilor, actrița spune că s-a trezit cu o avalanșă de mesaje, de la diferiți bărbați care o invită în oraș.

Nu prea sunt eu cu podcasturile, de fapt consider că în spectacolele mele spun despre mine mai mult decât aș putea zice în orice interviu. În mod paradoxal, iată al doilea podcast în decurs de trei săptămâni. Inițial am zis să nu-l mai postez și pe asta, că e mult să pici pe capu’ oamenilor așa de des, da’ s-a întâmplat un fenomen straniu, așa că am hotărât să-l arunc și pe asta în lume.

Fenomenu’ straniu e că, după acest podcast, mi-a scris foarte multă parte bărbătească. Care cu o propunere de cină, care cu o propunere de cafea, care cu o propunere, nici mai mult, nici mai puțin de însurătoare.

M-am uitat și eu la podcast, ca să înțeleg ce anume a declanșat pălălaia, da’ n-am reușit nicicum să mă prind, mai ales că discuția din filmare are o tema deloc afrodisiacă, îmbătrânirea.”, a scris Lia Bugnar pe Facebook.

Citește și: Lia Bugnar, dezvăluiri sincere despre despărțirea de Anghel Damian. Coșmarul prin care a trecut scenarista după ce fostul iubit a început o relație cu Theo Rose: „M-au călcat în picioare efectiv!”

Lia Bugnar, asaltată bărbați după apariția într-un podcast

Actrița nu înțelege de ce bărbații au reacționat în acest fel și care este motivul care le-a dat acestora de înțeles faptul că Lia Bugnar este în căutarea unui partener, însă aceasta spune că se află fix în situația contrară.

Nu știu ce-o fi reieșit din ce-am bazmit eu pe-acolo, eu doar am răspuns la ce m-a întrebat Laura Ivancioiu, dar se pare că undeva, vreo formulare ambiguă a dat de înțeles că sunt vai de mine și aștept să mă ia și pe mine cineva.

Sunt oarecum în situația contrară, dar nu intru în detalii. Totuși, o precizare o să fac, nici dacă aș fi simultan șchioapă, ciungă, cheală, buboasă, chioară și bâlbâită pe deasupra, nu mi-aș selecta vreodată amorezii de pe Facebook sau Instagram.”, a continuat aceasta.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?