Ministrul Muncii: A fost aprobată cererea PSD de organizare a mitingului. În mai multe oraşe, vor avea loc manifestaţii

Lia Olguţa Vasilescu a declarat, luni seară, la România TV că a fost aprobată cererea PSD de organizare a mitingului de duminică. Ministrul susţine că nu este un miting pro-PSD, ci un miting de protest faţă de abuzuri.
Romania TV
04 dec. 2017, 21:17
Ministrul Muncii: A fost aprobată cererea PSD de organizare a mitingului. În mai multe oraşe, vor avea loc manifestaţii

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a spus la România TV că pe 9 decembrie, la aceeaşi oră, vor avea loc mitinguri în mai multe oraşe din ţară. Vicepreşedintele PSD subliniază faptul că la acest miting nu sunt aşteptaţi doar membri şi susţinători ai PSD, ci şi cei care se regăsesc în devizele manifestaţiei. 

Rămâne bătut în cuie, a fost aprobată cererea PSD de organizare a acestui miting, diferenţa dintre noi şi ceilalţi e că protestăm respectând legea, îi aşteptăm nu doar pe PSD-işti, ci şi pe alţi craioveni, având în vedere ca nu e un miting pro-PSD. Nu trebuie să convingem pe cineva de forţa PSD în judeţul Dolj, nici să convingem ceea ce a însemnat administraţia PSD: s-a construit cel mai mare spital, cel mai frumos stadion, ne mândrim.

Vom organiza un miting de protest faţă de cei care nu înţeleg forţa votului, un guvern nevotat de nimeni şi pus de stradă, aşa cum a fost Guvernul Cioloş care tocmai pentru că nu a reprezentat pe nimeni, că nu a răspuns în faţa nimănui nu a făcut nimic la guvernare, câştigând titlul de guvernul 0, protestăm împotriva abuzurilor. Nu l-am văzut nici pe Portocală plătind în vreun fel pentru abuzuri, va ieşi cu o pensie foarte mare şi nu va fi deranjat, nu vom vedea nicio Claudia Roscu, care a anchetat oameni prin hoteluri, doar mutată la alt Parchet unde va face mult rău…cei care au greşit trebuie să plătească. Nu poţi pe aceeaşi lege pe care una intră la închisoare pentru că a văruit blocuri să-şi facă oraşul mai frumos, iar altul devine preşedinte, deşi a făcut acelaşi lucru şi vine să dea lecţii de moralitate din cele 6 case luate cu acte false, ajunge şi cu plânsul multora pe la înalte porţi care nu fac altceva decât să arunce cu noroi în România”, a spus ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. 

Tăriceanu critică protestele anunţate de PSD: Nu e nevoie în acest moment de mitinguri de susţinere

Lia Olguţa Vasilescu a spus că se aşteaptă ca la acest miting să iasă în stradă peste 25.000 de protestatari.

„V-am dat foarte multe exemple de abuzuri şi mai avem foarte multe pe care le vom da la acest miting pe care ne aşteptăm să-l organizăm destul de bine, protestam împotriva tuturor lucrurilor care rulează peste tot de 2 zile. La aceeaşi oră, în mai multe oraşe din ţară vor avea loc mitinguri, suntem doar primii care ne-am anunţat. Este un partid foarte unit. Premierul nu cred ca este cazul să participe la miting deoarece nu e pro-PSD, e miting de protest la care nu sunt aşteptaţi doar membrii de partid, toţi care se regăsesc… Vor fi mai mult de 700 … faţă de cel al PNL… vom scoate mai mult, cred că oamenii vor veni singuri la miting, nu trebuie să-şi asume cineva că face efort, peste 25.000, nu ştiu să vă spun, întrebati ceilalţi lideri”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu. 

Miting PSD pe 9 decembrie, La Craiova: „Hai la Universitate, să le spunem că AJUNGE”

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu a declarat duminică seară, după o întâlnire a liderilor partidului cu preşedinţi de filiale, că PSD va organiza un miting împotriva statului paralel. El a precizat că luni va avea loc o discuţie şi cu ceilalţi lideri de filiale şi se va decide când va avea loc manifestaţia, care se va desfăşura simultan în Bucureşti şi în alte oraşe ale ţării.

„S-a stabili azi să facem un miting şi noi, un miting de protest. Mitingul nostru nu este pentru susţinerea Guvernului, nu pentru susţinerea lui Dragnea, a coaliţiei sau a programului de guvernare, pentru că astea deja au fost votate anul trecut de români. Va fi un miting împotriva statului paralel şi ilegitim, un miting împotriva abuzurilor, un miting împotriva ascultării telefoanelor, împotriva încălcărilor drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, un miting împotriva celor care consideră că din funcţiile pe care le au, nealese, pot să încalce Constituţia şi legile ţării şi să-şi constituie un grup organizat în care decid ei ce şi cum. Este un miting care arată care este adevărata majoritate în România, un miting pe care românii l-au cerut”, a afirmat Ştefănescu după discuţiile care au avut loc la sediul partidului, precizând că luni vor avea loc întâlniri şi cu ceilalţi lideri de filiale şi se va stabili dacă manifestaţia va avea loc sâmbătă sau duminică.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Amenințări cu moartea pentru Trump. Cine a întreținut „climatul de ură”, de fapt
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Nicolae Ciucă: România Poate Prelua Postul de Comisar European pe Economie sau Extindere
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'