Liderul studenţilor din România, scos aproape mort din mare şi resucitat pe plajă VIDEO

Liderul studenților din România, scos aproape mort din mare și resucitat pe plajă! S-a întâmplat la Mamaia, iar un tânăr care a sărit să îl salveze face acuzații grave: prietenii victimei nu au intervenit, iar jandarmii care au apărut pe plajă voiau să îl amendeze, potrivit România TV. 

RomaniaTV.net
11 iul. 2020, 13:26
Liderul studenţilor din România, scos aproape mort din mare şi resucitat pe plajă VIDEO

Tragedia s-a petrecut pe o plajă exclusivistă din Mamaia. Liderul studenților, în vârstă de 22 de ani, venise să se distreze alături de prieteni. Martorii spun că el a intrat beat în mare și a fost luat de curenți. Un alt tânăr care trecea prin zonă l-a văzut pe în apă și a sărit în ajutorul lui.

„Eu şi Mihai ne-am aruncat în apă să-l salvăm. Prietenul meu, fratele meu m-a îndrumat să sar în apă, am sărit amândoi dar un prieten de-al lui a fost un trădător pentru că nu a sărit după el. Prietenul lui nu a sărit după el în apă, am sărit noi”, a declarat tânărul salvator. 

În timp ce tânărul încerca să-i salveze viața lui Vlad, jandarmii au venit la fața locului și au vrut să-l amendeze .

„Domnii jandarmi în loc să stea pe plajă şi să salveze această fiinţă umană, ei se plimbau prin parcare. Nimeni nu vă salvează, fraţilor, nimeni. Nu sunt salvamari. Poliţiştii şi jandarmii stau în parcare să dea amenzi la lume aiurea, cum au vrut să-mi dea mie. Şi cui? Tocmai mie care am sărit să îl salvez”, a adăugat salvatorul. 

Medicii au ajuns imediat la fața locului. L-au resuscitat pe tânărul de 22 de ani și l-au transportat de urgență la spital. Starea lui este critică, însă. Momentan este intubat la spitalul din Constanța.