Lidia Buble, primele declarații după despărțirea de Harlys Becerra: „Vina e de ambele părți”

Lidia Buble s-a despărțit de actorul cubanez Harlys Becerra, deși părea că relația lor este una foarte solidă. Artista a vorbit pentru prima dată despre acest subiect și a clarificat și motivul separării.
Ruxandra Rădulescu
15 dec. 2021, 13:41
Lidia Buble, primele declarații după despărțirea de Harlys Becerra:

Lidia Buble nu mai formează un cuplu cu artistul cubanez Harlys Becerra, deși cei doi păreau că mai au doar un pas până la nuntă. Artista s-a certat până și cu tatăl ei care nu era de acord ca fiica sa să aibă o relație cu un bărbat dintr-o cultură diferită.

Lidia Buble şi Harlys Becerra s-au despărţit! Ce s-a întâmplat imediat după difuzarea finalei Asia Express

Lidia Buble a vorbit pentru prima dată și despre motivele care au dus la inevitabila despărțire de actorul Harlys Becerra, un bărbat de care a fost extrem de îndrăgostită. Artista a invocat distanța ca principalul motiv pentru care relația a eșuat și a menționat că vina aparține ambilor parteneri.

”În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a spus Lidia Buble într-o emisiune TV.

Vedeta a mai spus că a rămas în relații foarte bune cu el, așa cum s-a întâmplat cu toți bărbații cu care a avut relații, așa cum a fost și în cazul lui Răzvan Simion, cea mai lungă relație a vedetei și de care a știut toată lumea.

”E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie”, a mai spus artista, potrivit antenastars.ro.

Lidia Buble a trecut peste despărțirea de Harlys Becerra. Artista a fost surprinsă cu un milionar celebru din București

Lidia Buble a trecut peste despărțirea de Harlys Becerra. Artista a fost surprinsă cu un milionar celebru din București! Artista a fost surprinsă recent cu un alt bărbat, român, potent financiar și trecut de prima tinerețe.

Răzvan Simion, despre relaţia cu Lidia Buble după mai bine de un an de la despărţire: „Sunt recunoscător până la Dumnezeu”
Lidia Buble a fost văzută de două ori la masă în oraș cu Horațiu Nicolau, un prosper om de afaceri din București, fost patron al postului TV Telesport. Cei doi au venit separat la un restaurant din Primăverii, dar au ieșit împreună pe ușă, despărțindu-se însă în parcare (FOTO AICI). Milionarul a sorbit-o din priviri încă de la ieșirea din restaurant, în timp ce ea părea serioasă și inabordabilă, scrie MediaFlux.

Lidia Buble a vrut să ia masa cu milionarul de aproape 60 de ani într-un separeu al restaurantului, la etaj, departe de ochii lumii. Scena s-a repetat după câteva zile, semn că Lidia Buble şi Horaţiu Nicolau încep să-şi asume relaţia!

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Plaja celebră unde primești amendă dacă îți rezervi loc înainte de ora 9. Puțini turiști știu de această regulă
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!