Lidia Buble rupe tăcerea despre Răzvan Simion: „Încă îl mai iubesc”

Lidia Buble rupe tăcerea despre Răzvan Simion, după câteva luni bune de la despărţire. Cei doi şi-au încheiat povestea de dragoste, care a durat cinci ani, iar artista nu a făcut nicio declaraţie pe acest subiect până acum, când a dezvăluit că încă îl mai iubeşte pe moderatorul de la Neatza.
Alina Costache
26 ian. 2021, 19:00
Lidia Buble rupe tăcerea despre Răzvan Simion:
Lidia Buble rupe tăcerea despre Răzvan Simion
Lidia Buble

Citeşte şi: Lidia Buble, cerută în căsătorie. A postat imaginea cu inelul: „Am spus DA”

Lidia Buble rupe tăcerea despre Răzvan Simion

Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.

Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a spus Lidia Buble într-un instastory pe pagina sa de Instagram.

Răzvan Simion şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie

Răzvan Simion dă startul unui nou început şi pare că a reușit să treacă peste despărirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV s-a afişat tot mai des cu o brunetă focoasă. Cei doi par a fi un cuplu extrem de frumos și nu se mai feresc să arate acest lucru.

A trecut aproape un an de când Răzvan Simion şi Lidia Buble şi-au spus adios, iar prezentatorul TV pare a avea o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi au fost ani buni un cuplu apreciat, și fix când se credea că vor păși împreună, de mână, spre altar pentru a face pasul cel mare, s-a produs ruptura. S-a tot sperat că se vor împăca, însă acest lucru nu s-a mai întâmălat.

Răzvan Simion se pare că a fost primul care și-a refăcut viața după Lidia şi s-a afişat în ipostaze tandre cu o brunetă focoasă, chiar pe străizile Capitalei, fiind perfect conștient că l-ar putea vedea oricine, semn că nu se mai ascunde.

Potrivit click.ro, bruneta cu care Răzvan Simion se afișează din ce în ce mai mult în public ar fi aceeași femeie cu care acesta și-ar fi petrecut vacanța de la sfârșitul verii din Turcia, fiind cazat, după cum relatează și Libertatea.ro, la Hotelul Swissotel din Instanbul.

La acel moment, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu a vrut să comenteze nimic din ce apăruse deja în presă, ba chiar s-a prefăcut că nu mai ține minte ce a făcut în acea perioadă. (Vezi AICI FOTO)

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!