Lidia Fecioru are leacul care te scapă de deochi sau blesteme: „Ne va îndepărta de energia negativă”

Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să faci, în cazul în care crezi că ai fost victima unui blestem sau a unui deochi.
Alina Costache
06 apr. 2023, 22:43
Lidia Fecioru are leacul care te scapă de deochi sau blesteme:

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac, destinat persoanelor care se află sub anumite blesteme sau care au fost deocheate. Chiar dacă aceste lucruri nu pot fi dovedite, de cele mai multe ori, când ne simțit rău fără niciun motiv anume și când prezentăm diferite simptome, cum ar fi durerile de cap, amețelile sau stările agitate, cele mai multe persoane vor spune că este vorba despre un deochi, iar Lidia Fecioru a dezvăluit un leac pentru a depăși aceste lucruri neplăcute.

„Se pune cam 100 g plantă la 3 litri de apă şi se prepară cum se face un ceai. După 10 minute, se strecoară şi se toarnă în cadă, în apa în care facem baie”, a explicat Lidia Fecioru, la Antena 3.

Planta care te scapă de insomnie și te ajută la slăbit. Lidia Fecioru: „De la ea putem consuma rădăcina și frunzele, chiar dacă este amăruie puțin”
Cum se prepară leacul
Mai mult, acest leac este excelent și pentru persoanele care vor să scape de stările negative, mai spune Lidia Fecioru. Trebuie să ni-l punem în cada în care urmează să facem baie, iar după ce am bifat și acest pas, este recomandat să nu mai dialogăm cu nimeni pentru câteva momente.

„Când apa de pe foc fierbe, e bine să-i vorbim, să descântăm. Și zicem ce vrem noi să se îndeplinească, pentru că apa reține informația şi ce vom spune noi acelei ape pe care o descântam aia se va întâmpla.

Ceaiul acela îl punem în cadă plină cu apă şi facem baie. Ne va îndepărta de deochi, energie negativă cu informaţii negative. După baie, nu vorbim cu nimeni, ca planta să „lucreze”.

După baie, ne îmbrăcăm bine şi stăm în pat, să nu vorbim cu nimeni, să avem un moment de linişte, ca ea să aibă timp să lucreze. În plus, planta „e bună şi când bebeluşii au probleme cu pielea, mai ales după naştere. Se toarnă 100 de infuzie la cada lor cu apă şi se face baia”, a mai explicat Fecioru.

Ce trebuie să schimbi în casa ta pentru a atrage mai mulți bani? Lidia Fecioru a dezvăluit care este secretul pentru a avea parte de prosperitate

În altă intervenție, Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să faci pentru a-ți recăpăta liniștea interioară și pentru a reveni la sentimente mai bune, atât cu propria persoană, cât și cu cei din jurul tău.

„Sunt patru modalităţi prin care ne putem recăpăta liniştea interioară. Prima modalitate ar fi să trăim emoţiile. Ne păstrăm în noi tot felul de sentimente, de emoţii pe care nu le-am trăit, pe care le-am reprimat. Trebuie să trăim aceste emoţii. Este greu să arătăm doar bucurie. Nu suntem mereu aşa. Reprimarea emoţiilor pe care le ţinem ascunse, ne fac mult rău. Trebuie să le trăim.

Poate că nu plângem chiar în momentul în care ne simţim trişti, dar atunci când auzim o melodie, plângem imediat. Pentru că ne regăsim în ea, ne regăsim acea emoţie netrăită şi neîmpărtăşită în adâncul sufletului nostru.Ar trebui să nu ne ascundem. Să nu ne fie ruşine să fim furioşi. Să nu ne fie ruşine să plângem. E important să nu reprimăm aceste sentimente. Atunci când le simţim, să le trăim.Când suntem fericiţi ascultăm melodia, iar atunci când suntem supăraţi ascultăm cuvintele. De aceea, trebuie să trăim emoţiile. Trebuie să ştim să ne relaxăm. Să scăpăm de emoţiile care ne stresează. Să încercăm să ne găsim o activitate care să ne facă să trecem peste orice situaţie stresantă. Să facem meditaţie, să mergem la o slujbă sau să stăm la un grătar cu oamenii dragi. Aşa te rupi de gândurile care te măcinau.”, a declarat Lidia Fecioru.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!