Lidia Fecioru, despre generația tânără care este din ce în ce mai bolnavă: „Un tineret zombat de locul unde muncesc, de orele pe care le muncesc”

Lidia Fecioru a dezvăluit de ce generația tânără este mult mai bolnăvicioasă, față de generațiile trecute. Ea pune această situație problematică pe seama muncii și a alimentației necorespunzătoare.
Alina Costache
06 nov. 2023, 11:14
Lidia Fecioru, despre generația tânără care este din ce în ce mai bolnavă: „Un tineret zombat de locul unde muncesc, de orele pe care le muncesc”
Lidia Fecioru, despre motivul pentru care tinerii sunt din ce în ce mai bolnavi

Generația tânără pare că se îmbolnăvește mai des și că resimte anumite simptome mult prea curând, față de cum o făceau oamenii din trecut. Odată ajunși la maturitate, tinerii din ziua de azi au, de cele mai multe ori, o stare de sănătate mult mai precară. Lidia Fecioru a dezvăluit care este motivul principal căruia i se datorează acest fenomen.

„Eu mă duc la cealaltă emisiune și merg prin partea de nord, Pipera, unde sunt foarte multe blocuri de multinaționale. Plec la ora 18:00 când iese tineretul de la muncă, un tineret „zombat”. Sincer îți spun.

Zombat de locul unde muncesc, de orele pe care le muncesc, de orele pe care le petrec în fața calculatorului și nu fac săracii nimic, decât că trec drumul și-și cumpără o shaorma sau doi covrigi, sau trec drumul și-și cumpără mâncare gătită la caserolă de la supermarket. E normal pentru că nu interesează pe nimeni cât de bogată este alimentația lui în fier, cât de bogată este alimentația lui în vitamina B12. Doar să fie sătul!”, a declarat Lidia Fecioru, potrivit Spectacola.

Citește și: Lidia Fecioru aruncă bomba despre post! ”E doar o anemiere în masă. Nimeni nu te pedepsește că ai mâncat”

Lidia Fecioru spune că, deși tinerii încearcă să comande mâncare ca la mama acasă de pe diferite aplicații, aceasta nu va fi niciodată la fel de gustoasă și sănătoasă, ca atunci când este preparată în propria bucătărie.

„Generației tinere îi lipsește gătitul acasă, mâncarea de calitate, mâncarea de calitate nu s-a făcut decât acasă, nu poți să-mi spui că te duci și mănânci la restaurantul unde se gătește ca la mama acasă, vă spun eu că nu se gătește nicăieri ca la mama acasă, nicăieri în lumea asta. Orice tocăniță aș mânca, eu o fac mult mai gustoasă. Asta e din cauza lenei, comodității. Acum avem un buton prin care comanzi de mâncare, adică chestia asta cu alimentația e foarte importantă. Am văzut foarte mulți bărbați cu o burtă care atârnă”, a declarat aceasta.

Citește și: Alimentul minune care protejează ficatul și creierul. Lidia Fecioru îl consideră indispensabil: „Avem nevoie de el”

Specialista spune că vede adesea, în ultimul timp, extrem de mulți bărbați cu un număr mare de kilograme în plus, lucru care nu i se pare firesc. Aceasta a dezvăluit care sunt principalele reguli pe care trebuie să le respecte o persoană care nu-și dorește să atingă obezitatea.

„Trebuie să nu mănânci cartof, orez, să nu bei alcool, mai sunt multe. Să nu bei sucul stors de fructe, sub nicio formă, mai bine mănânci fructul, ai voie doar suc de legume, că e castravete, varză, morcov, chiar dacă nu are culoarea celui de portocală, este mai bun de 1000 de ori. Da (n.r. a scos din alimentația sa aceste alimente), eu evit. De ce? Dacă bem un suc stors proaspăt dintr-o portocală, vom avea o explozie de insulină. Când mâncăm felia, până se mestecăm, corpul nostru eliberează insulină mai ușor.”, a continuat aceasta.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă, de sâmbătă, 17 august 2024, alimentele pe care mulți români le caută. Nu vor sta deloc mult pe rafturi
Capital.ro
Interzis la frontiera cu Ungaria. Nu au dreptul să treacă granița. Poliția te reține pe loc
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Românii pot intra în CAPCANA taloanelor de pensii! La ce să fii FOARTE atent
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Pensionarii lui Ceaușescu. Județele în care se plătesc cele mai mari pensii din țară
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Zi de doliu pentru România. Adio, maestre! Maia Morgenstern e devastată
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Accident rutier între un autocar și un microbuz în județul Constanța: 37 de persoane implicate, Planul Roșu activat
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...