Lidia Fecioru, despre tradițiile de Crăciun. Ce plantă trebuie să aibă românii în casă, în zilele sfinte, pentru a atrage noroc. ”Măcar o crenguță”

Crăciunul a venit, iar românii încă se bucură de atmosfera festivă. Lidia Fecioru spune, însă, că fiecare dintre noi ar trebui să aibă în locuință o plantă care atrage norocul.
Filip Stan
26 dec. 2023, 10:16
Lidia Fecioru, despre tradițiile de Crăciun. Ce plantă trebuie să aibă românii în casă, în zilele sfinte, pentru a atrage noroc. ”Măcar o crenguță”

În perioada sărbătorilor de iarnă, fiecare român își decorează casa după bunul plac. Este foarte important și să avem diferite plante în interiorul casei, pentru că atrag energii pozitive.

Citește și Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Suntem în pragul celui De-al Treilea Război Mondial”

Lidia Fecioru spune că sunt anumite plante care atrag norocul și că în zilele acestea sfinte, acestea trebuie să fie plasate în locuințele noastre.

În aceste zile, românii sărbătoresc Crăciunul în familie, așa că bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit ce plante trebuie să se regăsească în orice casă, pentru ca membrii familiei să aibă parte de noroc și abundență.

Se pare că bradul de Crăciun nu trebuie să lipsească sub nicio formă în zi de sărbătoare.

De altfel, și vâscul trebuie luat în considerare în perioada de iarnă. Potrivit Lidiei Fecioru, vâscul aduce abundență și prosperitate.

„Se spune că bradul trebuie să fie în casă, iar Crăciuniţa este a doua. Bradul este magia sărbătorii, este simbolul sărbătorii. La mine este o tradiţie şi bradul se face astăzi, pe 24 decembrie. Nu se face bradul înainte. Măcar o crenguţă. Ceva pe uşă, ceva tot trebuie să fie. Floarea Crăciunului este o altă plantă şi este la modă acum. Se poate dărui cu toată dragostea. Vâscul este din tradiţia noastră şi aduce abundenţă.

Mai există o plantă care are nişte pomişoare roşii. La noi se pune această plantă tot pentru abundenţă şi noroc. Era planta care era mereu de Crăciun, pusă pe masă, pusă într-o vază. Era pentru prosperitate. De obicei, Crăciuniţa nu înfloreşte decât în perioada Crăciunului. Ştie Universul cum să le facă. Noi suntem mici şi neputincioşi”, a dezvăluit Lidia Fecioru, la Antena 3.

Ce trebuie să faci dacă mergi în vizită

Aceasta a mai explicat că, atunci când mergem în vizită la cineva, mai ales pentru prima dată, este bine să mergi cu o atenție, niciodată cu mâna goală.

„La cineva nu te duci cu mâna goală. Când te duci pentru prima dată în casa omului, la noi se spune să iei o bucată de pâine pentru că asta e bogăția casei. Poate fi un tort, o prăjitură, un chec sau fursecuri, ceva care să reprezinte pâinea. Cel mai important lucru atunci când mergem la cineva acasă este să nu întârziem niciodată, mai ales atunci când suntem invitați la o masă”, a mai adăugat Lidia Fecioru.

Conform Lidiei Fecioru, dacă ai stări proaste sau nu te simți în largul tău, un ou crud poate fi de mare ajutor, pentru că elimină energiile negative din corpul nostru.

Mai exact, un ou crud trebuie plimbat, timp de cinci minute, pe fiecare părticică a corpului. Apoi, după cele cinci minute, oul trebuie spart și aruncat la gunoi.

Citește și Alimentul de care Lidia Fecioru nici nu vrea să audă. Mulți români îl consumă zilnic, dar este un real pericol

„Una dintre metodele de curățare și a organismului, dar și a spațiului, pentru că oul este celulă vie, e foarte important să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim ușor pe tot ce înseamnă corpul nostru. Nu contează ordinea sau direcția, ci să mergi pe tot corpul. E bine să faci chestia asta vreo 5 minute, după care să-l spargi și să-l arunci”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ideea inedită a unui român pentru o vacanță ieftină în Grecia. Postarea lui a generat mari controverse
Capital.ro
Ilegal în România în orice zi din an. Se consideră infracțiune. Faci închisoare până la 7 ani
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Român arestat în Italia cu 2 kilograme de cocaină după o urmărire spectaculoasă
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!