Lidia Fecioru, dezvăluiri-șoc! Care este adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer: ”Cel dintâi este sărăcia”

Deea și Dinu Maxer au șocat showbiz-ul românesc atunci când au anunțat că divorțează după 14 ani de căsnicie, alți 18 de relație și doi copii. Recent, Lidia Fecioru a dezvăluit care este adevăratul motiv al separării celor doi.
Alina Costache
03 apr. 2023, 12:38
Lidia Fecioru, dezvăluiri-șoc! Care este adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer: ”Cel dintâi este sărăcia”
Lidia Fecioru, dezvăluiri-șoc! Care este adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer: ”Cel dintâi este sărăcia”

Lidia Fecioru, dezvăluiri-șoc! Care este adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Bioenergoterapeutul susține că principalul motiv al despărțirii celor două vedete este sărăcia.

Citește și Deea Maxer și-a luat copiii acasă la ea după divorț. Imaginile care i-au emoționat pe fani

Lidia Fecioru, dezvăluiri-șoc! Care este adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer

Lidia Fecioru a dezvăluit că în ultima perioadă, divorțurile s-au înmulțit semnificativ, iar sărăcia este pe primul loc în topul motivelor care generează astfel de situații.

„Cel dintâi este sărăcia. Oricât am ignora-o sau am dori să o ascundem, ea este prezentă într-un număr mare de familii din țara noastră. Însă, cui îi face plăcere să vorbească despre sărăcie? Nimănui! Atunci când nu ai bani, apar și o groază de probleme”, a declarat Lidia Fecioru pentru Playtech Știri.

Bioenergoterapeutul susține că situața financiară precară este motivul pentru care Deea și Dinu Maxer și-au spus adio, după 18 ani de relație.

„Dinu Maxer a compus, cândva, o melodie care a devenit șlagăr. Apoi, nimic. Din ce să trăiască și el și familia sa? E o poveste complicată orice despărțire!”, a spus Lidia Fecioru.

Un alt motiv care duce la divorț potrivit Lidiei Fecioru sunt femeile venite din Ucraina.

„Să știți că un alt motiv sunt ucrainencele. Am auzit cu toții despre situații în care bărbați din alte țări s-au despărțit de soțiile lor pentru refugiate din Ucraina. Nici România nu a fost ocolită de chestiunea asta. Doar că la noi nu s-a vorbit despre asta. Am cunoscut destui notari care sunt de altă părere și cu care am discutat despre existența unor asemenea cazuri și la noi”, a mai spus bioenergoterapeutul.

Situația nu se va îmbunătăți nici pe viitor și asta pentru că evoluția acestui fenomen nu este deloc una bună susține Lidia Fecioru.

„Cunosc cazuri de familii care nu s-au destrămat oficial doar fiindcă unul dintre membrii săi nu are efectiv unde să se mute. Nu are nici casă, nici posibilități. Și, atunci, continuă să stea, sub același acoperiș, vrând-nevrând.

Însă, se produc și lucruri greu de intuit. Spre exemplu, un bărbat descoperă brusc că nu mai vrea să fie bărbat. Altădată, cel care spunea că simte că vrea să fie Napoleon Bonaparte era dus la casa de nebuni. Astăzi, cineva care susține că el e de fapt femeie se îndreaptă spre schimbarea de sex. Societatea s-a schimbat foarte mult și nu neapărat în bine.

Societatea evoluează spre niciunde. Dacă întrebi pe cel din stânga sau din dreapta ce crede el că va face peste cinci ani va ridica din umeri. Nu știe! Mergem spre niciunde și ne lăsăm purtați de val!”, a conchis Lidia Fecioru.

Citește și Deea Maxer, mai activă ca niciodată pe rețelele sociale. Ce spune fosta lui Dinu Maxer despre drumul către succes: „Niciodată nu am visat”

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Locul bizar în care nicio busolă nu funcționează. I se mai spune și “al treilea pol magnetic al Pământului”
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Turist român, păcălit de polițiștii turci. A plătit o taxă inexistentă
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Gratis pentru mii de proprietari de casă din România. Primesc și teren. Faci contract cu Primăria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!