Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Vor fi oportunități de bani la unii, la alții nu”. Cum stăm cu norocul, dragostea, sănătatea, războaiele şi pandemiile

Lidia Fecioru a făcut previziuni pentru 2024. Bioenergoterapeutul spune că „acești ani până în 2028 sunt hotărâtori pentru noi”.
Irina Dumitrescu
03 ian. 2024, 11:10
Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024:

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit previziunile sale pentru anul 2024, oferind o perspectivă asupra evenimentelor care vor marca acest an. În emisiunea „Adevăruri ascunse”, ea a adus în discuție subiecte precum războiul, alegerile și o noua pandemie care se anunță.

Războiul din Ucraina va continua în forță în 2024
Potrivit Lidiei Fecioru, războiul din Ucraina va continua în forță în 2024, cu perspective sumbre până în 2028: „Pe plan general aș spune așa: războiul va mai continua și anul ăsta. Nu vă faceți iluzii. Din păcate, va mai dura un pic, până în 2028. Abia atunci se vor așeza foarte bine lucrurile. Până atunci este așa: ‘trag și eu de pătură, trag și tu de pătură’.

Din punctul meu de vedere, orice conflict se putea rezolva de mult. Doar că m-am uitat la cifre, la cât au câștigat statele care au vândut armament, la ce sume exorbitante au realizat.

Previziuni 2024 din punct de vedere al numerologiei: „2024 vine cu multă magie! Prima jumătate de an ne cam zguduie, în cea de-a doua culegem roadele tuturor eforturilor depuse până atunci”

Am spus tot timpul că banii se fac din foame și război și, din păcate, le convine situația. Într-un fel se va așeza pacea după 2028. Dar nu acum, încă. Mare diferență în 2024 față de 2023 nu va fi.

Problema este că noi trebuie să fim foarte atenți când vor veni alegeri. Și aici lăsăm la latitudinea fiecăruia să aleagă ce zice inima, nu ce zice altcineva. Sunt atât de hotărâtoare aceste alegeri pe care le vom avea acuma, mai ales cele europarlamentare și cei care ne vor reprezenta acolo”, a spus Lidia Fecioru.

Acești ani până în 2028 sunt considerați hotărâtori pentru noi, potrivit afirmațiilor Lidiei Fecioru: „Acești ani până în 2028 sunt hotărâtori pentru noi. Mult. Cum păstrăm la anul care vine bogăția, așa o să o avem. Dacă n-o păstrăm, nu vom avea.

Din păcate, spun cu durerea în suflet chestia asta: de partea cataclismelor, vor fi situații destul de grele cu vulcanul Etna. V-am zis eu acum doi ani că va începe să erupă și va erupe și anul ăsta. Vor fi chestii de apă, multă apă, dar doar în anumite zone. Nu va fi peste tot.

Noi vom avea secetă de nou, dar vor fi ape care vor inunda țările de nord: Finlanda, Norvegia, Islanda, Suedia, Olanda, deci toată partea de nord.

Carmen Harra, predicții cumplite pentru România în 2024: „Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul”

Dacă stăm să ne gândim, energia banilor pe sectorul populației există. Vor fi oportunități de câștig, nu pentru toată lumea, dar vor fi pe unele segmente. Ceea ce e foarte bine: dacă măcar jumătate dintre noi câștigă, au de câștigat și ceilalți”, a declarat Lidia Fecioru.

În ceea ce privește sănătatea, Lidia Fecioru a avertizat cu privire la o pandemie de boli pulmonare, deja declarată în China. Ea adaugă că această afecțiune este bacteriană, nu virală, și afectează în special tinerii și copiii.

„Pe partea de sănătate, o altă pandemie e ‘pe vine’. Este deja declarată în China. E o pandemie de boli pulmonare pe care n-o mai pot controla, pentru că am înțeles că nu este virală, este bacteriană, și se controlează foarte greu. Răspunde foarte greu la tratament și e foarte răspândită în rândul tineretului, al copiilor. Sunt foarte vulnerabili la asta.

Pe partea de dragoste, dacă dragoste nu este, facem! Facem să fie dragoste. Ce-mi doresc pentru voi, stimați telespectatori, este să vă întoarceți cu fața unii la ceilalți, să vă oglindiți în ochii celorlalți și să începeți să vă îmbrățișați, să nu vă mai certați, să nu vă urâți, să nu vă înrăiți. Uniți-vă! Uniunea va fi salvatoare, sunt convinsă de acest lucru”, a precizat Lidia Fecioru.

Cea mai mare provocare și cel mai mare pericol în 2024: alegerile

De asemenea, Lidia Fecioru a abordat subiectul alegerilor, considerându-le cea mai mare provocare în 2024. Ea îndeamnă la acțiune, subliniind importanța implicării individuale în schimbarea lucrurilor.

„Alegerile reprezintă cea mai mare provocare și cel mai mare pericol în 2024. Problema este că deja sunt mult prea mulți ani de când așteptăm să fim bine. Nu mai avem timp să așteptăm. Asta e problema: că nu mai avem timp să așteptăm.

Trebuie să începem să construim, noi pentru noi. Nu va veni nimeni nici să ne dea, nici să ne pună masa, nici să ne dea de mâncare de gratis.

Trebuie să punem osul la muncă, să ne lucrăm pământul și să începem să ne gospodărim. Ăsta este sfatul meu”, a spus Lidia Fecioru.

Obiectivele pentru 2024: „Ne vom face planuri, dar ne vom face planuri dintr-o perioadă în alta”

„Știi cum spuneam: dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i planurile tale. Și atunci ne vom face planuri, dar ne vom face planuri dintr-o perioadă în alta.

Cel care vrea să ajungă undeva, să-și construiască ceva, nu e nicio problemă: să-și facă planurile fără probleme. Vor fi oportunități de bani la unii, la alții nu.

Anul 2024, față de 2023, va fi în oglindă. Dacă gândim bine la alegeri, vom schimba din rădăcină lucrurile. Dacă nu, nu. Aici, alegerea ne aparține. Îmi doresc ca 2024 să nu fie un an interesant, ci să fie rodnic. Adică, ceea ce vom alege să ne dea roade bune pentru țară. După mine, sunt ultimele alegeri europarlamentare, și cu asta am spus tot.

Teza asta a ‘scăpat-o’ cineva care știe foarte bine lucrurile astea. Planul este făcut până în 2028”, a adăugat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Locul din România unde a nins în luna iulie. S-a depus inclusiv un strat subțire de zăpadă
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șofer clujean condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj după ce a amenințat un polițist local
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?