Lidia Fecioru, reţeta ceaiului miune care topeştre grăsimea de pe burtă: „Este foarte bun şi pentru cei care au câini și pisici în casă”

Lidia Fecioru are întotdeauna un sfat bun şi câteva reţete din plante care te scapă de probleme, fie că este vorba de amor sau ţin de dietă.
Alina Costache
28 apr. 2024, 13:04
Lidia Fecioru, reţeta ceaiului miune care topeştre grăsimea de pe burtă:

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un leac minune care ajută la arderea grăsimilor și vindecă infecțiile. Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”,  un remediu natural cu puteri miraculoase, ceaiul de pelin. Potrivit bioenergoterapeutului, acest ceai vindecă infecțiile, ajută la arderea grăsimilor și este foarte bun pentru uretrite.

„Este perioada înfloririi pelinului. Noi știm că pelinul este foarte bun și vindecă foarte multe infecții. Asta înseamnă tot felul de herpesuri, clamidii, candida, lambri. Este foarte bun pentru cei care au câini și pisici în casă, pentru că este un antiparazitar foarte, foarte bun. Vindecă tot ce înseamnă infecțiile cu echinococi, stafilococi, gonococi.

Licoarea-minune care te vindecă de boală și îți salvează organismul. Lidia Fecioru, dezvăluirea mileniului: „E cel mai simplu leac”

E foarte bun pentru a îndrepta foarte bine funcționalitatea ficatului, inclusiv arderea grăsimilor, deci îl putem folosi inclusiv în curele noastre de slăbire, ca ceai. E foarte bun pentru uretritre, prostatite și boli ale pielii unde sunt infecții”, a spus Lidia Fecioru.

Mod de preparare
Cu toate acestea, Lidia Fecioru avertizează că trebuie consumat cu moderație, fiind recomandat un regim de 10 zile de băut ceai, urmat de o pauză de 20 de zile. Pentru prepararea ceaiului, se adaugă o linguriță de pelin la un pahar de apă și se lasă la infuzat timp de 10 minute. Deși are un gust amar, ceaiul de pelin are multiple beneficii pentru sănătate și este recomandat pentru diverse afecțiuni.

„Important este să nu facem nici un exces foarte mare de el. Bem 10 zile, facem 20 de zile pauză și iar bem 10 zile.

Punem o linguriță la un pahar de apă. Lăsăm 10 minute astupat și după aceea bem. E amar ca fierea, dar foarte bun”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Lidia Fecioru a mai dezvăluit un remediu simplu și eficient pentru tratarea tusei și hipertensiunii, ceaiul din flori de podbal. Pentru a prepara infuzia se adaugă o lingură de flori de podbal într-un pahar de 200 de grame de apă fierbinte. Se acoperă paharul și lasă la infuzat timp de 10 minute, apoi se consumă câte 100 de grame de infuzie de trei ori pe zi.

„Florile de podbal sunt foarte bune pentru cei care au bronșită, care nu scapă de tuse în urma răcelii sau care se confruntă cu hipertensiune. De asemenea, este un foarte bun antiseptic și antibacterian. Florile se culeg în lunile aprilie și mai, iar frunzele în iunie. Se usucă separat. Rețeta este simplă, o lingură de plante la un pahar de 200 de grame de apă fierbinte, apoi astupăm 10 minute. Se bea câte 100 de grame de trei ori pe zi.

Este interzis femeilor care alăptează și persoanelor cu probleme la ficat. De asemenea, sunt persoane care sunt alergice la plantă”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Lidia Fecioru: Planta care luptă cu colesterolul și întărește imunitatea, dar ne face şi rău

Lidia Fecioru a fost prezentă în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3, acolo unde a dezvăluit un nou leac pentru sănătate. De data aceasta specialista a vorbit despre o plantă foarte cunoscută la noi şi care este luată de români ca supliment alimentar pentru o sănătate mai bună poate face mai rău, în anumite situaţii.

Spirulina este un tip de algă care crește în apă dulce sau sărată. Se prezintă sub formă de supliment, sub formă de tablete sau de pulbere. Oamenii o folosesc pentru beneficiile sale pentru sănătate, deoarece este bogată în nutrienți și are proprietăți antioxidante.

Este un tip de cianobacterie, care este o familie de microbi unicelulare care sunt adesea denumite alge albastre-verzi. La fel ca și plantele, cianobacteriile pot produce energie din lumina soarelui printr-un proces numit fotosinteză. Spirulina a fost consumată de către vechii azteci, dar a redevenit populară atunci când NASA a propus ca aceasta să poată fi cultivată în spațiu pentru a fi folosită de astronauți. În zilele noastre, oamenii folosesc spirulina pentru a crește nivelul de nutrienți și antioxidanți din corpul lor, iar aceasta poate ajuta la protejarea împotriva diferitelor boli.

Această plantă este bogată în nutrienți, dispune de proprietăți antioxidante și antiinflamatorii puternice, poate reduce nivelul colesterolului și al trigliceridelor, protejează colesterolul LDL de la oxidare. Cu toate astea, în anumite situații nu este recomandată această plantă, deoarece face rău organismului, potrivit Lidiei Fecioru.

„Noi știm că spirulina este nemaipomenită și că e un antioxidant foarte bun. De asemenea, ştim că spirulina luptă cu anemiile, că scade colesterolul.  Dar cine se bucură când bem spirulină sunt paraziții.  Deci spirulina se ia după ce am făcut o deparazitare, pentru că paraziţii se dezvoltă în intestinul subțire. În momentul în care le dăm spirulină, ei sunt cei mai fericiți.

De aceea, sfatul meu este următorul: cei care au probleme cu tiroida, atenție la spirulină şi vedeţi dacă merită s-o luați sau nu. Dar, pentru toţi, faceți întâi o deparazitare și după aceea luați spirulină.  Deci puteţi să luați, dar întâi faceți o deparazitare. Oricum e bine pentru fiecare să facă o deparazitare la o perioadă de timp, că nu știm pe ce punem mâna, ce am mâncat nespălat, unii sunt iubitori de animale. Și, atunci, e bine să facem câte o deparazitare din când în când, așa venită de la noi citire”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Lidia Fecioru: „Mai bine să fii duşmanul unui om bun, decât prietenul unui prost”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, despre două dintre cele mai înţelepte proverbe japoneze.

” Se spune că, trebuie să oferi loc de trecut nebunilor şi proştilor. Şi mai bine să fii duşmanul unui om bun, decât prietenul unui om prost.”, a spus Lidia Fecioru.

Citeşte şi
Care sunt cuvintele pe care dacă le rostești te trezești cu bani în cont instant! Lidia Fecioru: „Sunt exprimări pozitive care să te ajute să atragi binele”

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
„Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie, mărturisiri șocante despre călăul nepoatei lor! Ireal ce a făcut imediat după ce și-a ucis soția
substantial.ro
Ministrul ungar al Afacerilor Externe: Donald Trump este speranța păcii pentru lume
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!