Lidia Fecioru: „Se bea dimineaţa înainte de masă”. Ceaiul care ajută la întinerirea organismului

Lidia Fecioru este o enciclopedia atunci când vine vora de leacuri naturiste sau "de suflet". Bioenergoterapeutul are pentru cititori o reţetă de ceai cu care să-ţi începi ziua.
Alina Costache
03 iun. 2022, 22:05
Lidia Fecioru:

Ceaiul de slăbit eficient este cel propus de Lidia Fecioru, care, dacă este administrat frecvent, oferă rezultatul scontat. Acest ceai te poate ajuta să topești rapid kilogramele nedorite și este simplu de preparat. Cu toate acestea, ceaiul la care face referire Lidia Fecioru nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează.

„Am pregătit un leac, mai degrabă un sfat. Este vorba de ceaiul cu levănţică. Să ne facem un tabiet de o săptămână pe lună. La începutul sau la sfârşitul lunii, acea săptămână din lună, să bem câte o cană de ceai, un pahar.

Micul dejun. Ceaiul cu care să-ţi începi ziua, întărește imunitatea și ajută organismul să se ferească de infecții
Punem o linguriţă de plantă la un pahar de apă, se toarnă, se lasă să se răcorească. În momentul când s-a răcorit îl putem bea, cu înghiţituri mici. Cu 30-40 de minute înainte de masă, dimineaţa.

Va face minuni în corpul nostru pentru că este în primul rând pentru sistemul nervos şi este împotriva îmbătrânirii. Ne ajută la întinerirea organismului, prelungirea vieţii organelor noastre.

Tot ce înseamnă plante mirositoare sunt special pentru sistemul nervos. Toate plantele cu aromă sunt nemaipomenite. Inclusiv ceaiul de coji de lămâie sau portocale. Totuşi, e bine să le opărim, să le spălăm cu detergent şi apă oxigenată. Să punem apă oxigenată în apa cu care spălăm fuctele şi legumele pentru că va scoate tot ce înseamnă mizerie pe coaja de portocală, de lămâie.

Ceaiul care detoxifică ficatul, curăță sângele şi reface celulele creierului. Recomandările Lidiei Fecioru: „Trebuie consumat în cure de câte trei luni”
Ceaiul de levănţică să îl bem cu înghiţituri mici (aproximativ 150 de grame) cu 30-40 de minute înainte de masă. E împotriva îmbătrânirii.

Ceaiul de slăbit recomandat de Lidia Fecioru
Pentru prepararea acestui ceai de slăbit ai nevoie de 1 litru de apă, un bețișor de scorțișoară și 5 frunze de dafin mari. Toate ingredientele se fierb timp de 15 minute la foc mic. Se lasă la răcit după care se poate administra. Acest ceai se bea câte o ceașcă, zilnic, pe stomacul gol. Poate fi administrat în curele de slăbire de orice persoană sănătoasă. Este, însă, contraindicat femeilor însărcinate, celor care alăptează precum și copiilor care nu au împlinit vârsta de 6 ani.

Ținând cont din ce este preparat, trebuie amintit că scorțișoara are nenumărate beneficii pentru sănătate. Și amintim câteva dintre acestea: accelerează metabolismul, stimulează arderea grăsimilor, îmbunătățește circulația sângelui și previne îmbătrânirea prematură. Totodată, printre cele mai importante beneficii pe care frunzele de dafin le aduc organismului se numără: stimulează digestia, reduce glucoza din sânge, colesterolul și trigliceridele, stimulează imunitatea și mențin sănătatea pielii.

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
INHGA emite Cod galben de inundații pentru 25 de județe
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?