Lidl pune la bătaie oferte SENZAȚIONALE! Produsele pe care românii la iubesc se vând cu prețuri ireal de mici

Lidl este unul dintre cele mai adorate magazine în rândul românilor, iar acest lucru se datorează faptului că există în mod constant oferte la raft, care sunt pe gustul tuturor persoanelor.
Alina Costache
16 iun. 2024, 14:53
Lidl pune la bătaie oferte SENZAȚIONALE! Produsele pe care românii la iubesc se vând cu prețuri ireal de mici
Lidl pune la bătaie oferte SENZAȚIONALE! Produsele pe care românii la iubesc se vând cu prețuri ireal de mici

Începând de luni, 17 iunie 2024, Lidl își întâmpină clienții cu o gamă variată de produse mult iubite de români. Printre acestea se numără mezeluri delicioase, dulcețuri și fursecuri care, cu siguranță, vor dispărea rapid de pe rafturi datorită popularității lor.

După Super Weekend, Lidl continuă seria reducerilor. Din 17 iunie, clienții vor putea găsi în magazine o selecție extinsă de produse foarte apreciate. Prețurile sunt accesibile și oferta este diversificată, cuprinzând dulciuri, dulcețuri, pâine, mezeluri și icre, printre altele.

Citește și: PRIMELE imagini din vacanța lui Irinel Columbeanu cu fiica sa. Cei doi radiază de fericire

Lidl se bucură de aprecierea largă a clienților datorită ofertelor atractive și a gamei variate de produse de calitate. Clienții pot găsi tot ce își doresc într-un singur loc, la prețuri foarte avantajoase. Una dintre gamele preferate de consumatori este „Cămara Noastră”.

De luni, 17 iunie, Lidl va pune pe raft o multitudine de produse îndrăgite din această gamă, multe dintre ele având reduceri de peste 20%. Astfel, toți clienții au șansa de a profita de aceste oferte.

Printre produsele vedetă ale ofertei Lidl se numără salamul ardelenesc de la „Cămara Noastră”, redus cu 18%, ajungând la prețul de 13,99 lei, față de prețul anterior de 16,89 lei. De asemenea, dulceața beneficiază de o reducere de 20%, fiind disponibilă acum la prețul de 9,99 lei, în loc de 12,49 lei.

Pentru cei în căutare de gustări rapide și sățioase, Lidl oferă spiralele cu susan din gama „Cămara Noastră”, cu un preț redus cu 21%, disponibile acum la doar 5,49 lei, comparativ cu prețul anterior de 6,99 lei. Totodată, fursecurile cu stafide sunt reduse cu 25%, ajungând la prețul de 7,49 lei, de la 9,99 lei.

Iubitorii de mezeluri vor fi încântați să descopere și alte surprize. Mușchiul țigănesc feliat de la „Cămara Noastră” este redus cu 25%, costând doar 4,49 lei, în loc de 5,99 lei.

Pe lângă acestea, Lidl oferă și pâinea de cartofi bătută de coajă, cu o reducere de 20%, ajungând la prețul de 5,99 lei, față de prețul anterior de 8,49 lei. Clienții vor mai găsi și alte produse de la „Cămara Noastră”, inclusiv brânzeturi, prăjituri și alte mezeluri.

În concluzie, de luni, 17 iunie, Lidl le oferă clienților săi o experiență de cumpărături plăcută și avantajoasă, cu o varietate largă de produse de calitate, disponibile în toate magazinele din țară.

Citește și: „Casnica de la MasterChef”, dezvăluiri dureroase despre drama neștiută din viața ei! Cât de greu este pentru Andreea Moldovan să facă față: „Nu mai pot niciun pic”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
Și-a modificat CNP-ul la 14 ani, ca să poată lucra: ”Construiam ceva, când puteam să bat mingea!”
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Adio șezlonguri! Turismul din Grecia se schimbă radical
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Premiul Marcel Ciolacu despre deficitul bugetar și necesitatea investițiilor
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!