Lidl readuce pe rafturi de luni, 19 august 2024, produsele la care românii se gândeau cu dor! Grăbește-te, căci se vor vinde imediat!

Unul dintre cele mai apreciate magazine din România, de care oamenii se bucură din plin, revine în fața clienților cu produse cărora li s-a dus dorul. Lidl repune pe rafturi produse ieftine, care se vor vinde foarte rapid!
Filip Stan
18 aug. 2024, 16:35
Lidl readuce pe rafturi de luni, 19 august 2024, produsele la care românii se gândeau cu dor! Grăbește-te, căci se vor vinde imediat!
Lidl readuce pe rafturi de luni, 19 august 2024, produsele la care românii se gândeau cu dor! Grăbește-te, căci se vor vinde imediat!

Începând de luni, 19 august, Lidl aduce la raft produse de top, de talie internațională, de care românilor le era dor. Cine vrea să se bcuure de experiențe culinare unice ar face bine să se grăbească, căci stocurile sunt limitate iar prețurile mici îi vor face pe clienți să golească rafturile!

Citește și: Lidl oferă cadouri GRATIS pentru clienții săi! Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești

Lidl readuce pe rafturi produsele îndrăgite de români

De luni, 19 august, românii care merg la Lidl vor avea parte de o surpriză mai mult decât plăcută! Pe rafturile supermarketului vor ajunge unele dintre cele mai râvnite produse, la care clienții se gândeau deja cu dor.

Gigantul retailer german și-a obișnuit clienții cu fel de fel de oferte și zile dedicate gusturilor internaționale, astfel că, pentru ei, săptămâna în stil italian este gata să îi dea pe spate cu cele mai delicioase produse specifice.

Așadar, de luni, pe rafturile de la Lidl, românii vor găsi faimoasa burrata, la doar 14,99 lei, dar și diverse aperitive mediteraneene umplute, la doar 23,99 lei. La categoria mezeluri, Lidl va aduce la raft prosciutto di Parma, prosciutto crudo, dar și prosciutto cotto. Românii vor putea să se delecteze și cu renumită mortadella cu fistic care costă doar 19,99 lei.

Oferta continuă cu alte bunătăți, precum mortadella Bologna, Bresaola della Valtellina, dar și cu salam feliat. Pentru serile petrecute în familie sau cu prietenii, la Lidl vei găsi pizza cu prosciutto și mozzarella sau cu prosciutto și pesto la doar 13,99 lei.

La capitolul brânzeturi, Lidl le propune pofticioșilor mozarella împletită, dar și Pecorino Toscano la 26,99 lei. Gospodinele care vor să preparare acasă lasagna, pot cumpăra foi pentru lasagna cu ou, la doar 6,99 lei. Oferta este diversă și la capitolul paste. Italienii sunt renumiți pentru paste și pentru sosul lor, iar la Lidl vei găsi paste Farfalle, dar și paste Arcobaleno la doar 9,99 lei. Le poți servi cu un sos alb tot din gama Italiamo sau poți pregăti chiar tu un sos cu pesto proaspăt.

Cei care vor să se răsfețe cu ceva dulce, pot opta pentru mini desertul cu înghețată, la doar 14,99 lei sau pentru desert italienesc cu cafea sau straciatella, la doar 16,99 lei. Săptămâna viitoare, pe rafturile de la Lidl se va răgăsi și faimoasa ricotta dulce, la 9,99 lei.

Citește și: Secretul pâinii vândute de Lidl. Din ce sunt făcute produsele de la Brutăria faimosului retailer german

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Planta pe care trebuie să o ai în casă. Aduce noroc și prosperitate, dar are un nume sinistru
Capital.ro
Simona Halep a renunțat. Chiar ea a confirmat vestea: Așa am considerat eu că e mai bine
Playtech.ro
Cum verifici dacă pensia a fost recalculată greșit. Aceasta este formula de calcul folosită de casele de pensii
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Zeci de medici români din Franța sar în apărarea doctorițelor de la Sf. Pantelimon acuzate de omor: „Sunt ostracizate și tratate precum criminali de drept comun”
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Încurcate sunt căile dragostei. Sufletul lui Alex Bodi rupt între două femei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Ioana, după ce Năstase a prins-o vorbind cu altul: 'Du-te, eşti BĂTRÂN'
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
Capital.ro
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia finală luată astăzi, pe 18 August
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Alain Delon, legenda cinematografiei franceze, a murit la vârsta de 88 de ani
MediaFlux
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...