Lidl vine cu o nouă ofertă-bombă. Gadgetul util pe care îl folosești în baie și îl găsești la un preț de nimic. E bătaie mare la raft!

Lidl nu încetează să își surprindă clienții. De data aceasta, marele retailer scoate la bătaie un produs pentru baie, la un preț extrem de avantajos.
Alina Costache
28 nov. 2021, 21:54
Lidl vine cu o nouă ofertă-bombă. Gadgetul util pe care îl folosești în baie și îl găsești la un preț de nimic. E bătaie mare la raft!

Lidl vine cu o nouă ofertă-bombă. Astfel, veți găsi începând de luni para de baie cu LED la o ofertă de nerefuzat. Compania a mai vândut un produs similiar și anul trecut, pe alte piețe și sub o altă marcă. Produsul face parte din gama mărcii Livarno Home și se va găsi un preț de aproximativ 50 de lei.

Lidl vine cu o nouă ofertă-bombă. Produsul pe care îl folosești în baie și îl găsești la un preț de nimic. E bătaie mare la raft!

Dispozitivul vine la pachet cu o gamă variată culori care se schimbă în funcție de temperatura apei: culoarea albastră este pentru apă rece, verde indică o temperatură medie și culoarea roșie indică o apă fierbinte. Pentru moment, nu se știe dacă gadgetul funcționează cu baterie sau se încarcă de la priză.

Un produs asemănător s-a vândut și în decursul anului trecut, pe alte piețe pe care compania Lidl este prezentă, însă acesta făcea parte din marca Miomare.

Din 2011, retailerul reuşeşte să-şi surprindă de fiecare dată clienţii cu cele mai bune promoţii. Se anunţă premii uriaşe pentru toţi cei care trec pragul magazinelor.

Aceştia pot câștiga prin tragere la sorți 10 mașini Mini Cooper Countryman, 10 telefoane mobile Samsung Galaxy S20 FE 2021 128 GB Cloud Navy și 10.000 vouchere de cumpărături în valoare de 100 lei tot prin aplicația Lidl Plus.

Citește și: Incredibil! Cât câştigă un casier la LIDL în Marea Britanie! Lanţul de supermarketuri tocmai a majorat salariile! In România nici IT-iştii nu iau atâţia bani pe lună
„Sărbătorește 10 ani de Lidl alături de noi cu oferte de zece, apoi înscrie un bon de minimum 70 lei și poți câștiga premii aniversare. Completează acum formularul de înscriere, sau te poți înscrie prin SMS la 1817”, anunţă retailerul.

Premiile vor fi acordate prin trageri la sorți săptămânale: în fiecare săptămână se va desemna câștigătorul unei mașini Mini Cooper Contryman, a unui telefon mobil Samsun Galaxy S20 F3 și 1.000 de câștigători ai câte unui voucher de cumpărături Lidl în valoare de 100 lei.

Citește și: Kaufland îţi umple coşul cu bani puţini de Black Friday toată săptămâna. Consultă CATALOGUL. Lidl vine cu o contraofertă incredibilă, aeroterma de 50 de lei!

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Țara pe care e bine s-o eviți când mergi în vacanță. Deși mulți turiști o consideră spectaculoasă, “are multe orașe urâte, nu te simți în siguranță noaptea”
Capital.ro
Boala care te lasă fără permis. NU îți mai reînnoiește permisul de conducere
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Unde câștigi cel mai bine în Europa. Iată ce înseamnă un salariu bun
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Cumpărarea de vechime în muncă. Ce prevede noua lege a pensiilor
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Bani dați înapoi din pensiile recalculate. Decizie pentru românii care au primit pensii prea mari
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Germania solicită amânarea directivei UE privind defrișările
MediaFlux
CASA de PENSII, ANUNȚ pentru PENSIONARI privind PROBLEMELE cu RECALCULAREA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...