LIDL vine cu oferte BOMBĂ pentru clienţi. Retailerul anunţă produse inedite la preţuri de nimic

LIDL anunţă noi surprize pentru clienţii săi. Începând de joi, pe rafturile din toate magazinele din ţară se vor afla produse inedite, la preţuri avantajoase.
Alina Costache
02 mart. 2022, 11:31
LIDL vine cu oferte BOMBĂ pentru clienţi. Retailerul anunţă produse inedite la preţuri de nimic

LIDL vine cu oferte BOMBĂ pentru clienţi. Produse inedite se vor afla pe rafturile magazinelor din toată ţara, începând de joi, 3 martie.

LIDL vine cu oferte BOMBĂ pentru clienţi

Clienţii LIDL vor avea ocazia să cumpere produse inedite, la preţuri avantajoase. De exemplu, un mouse wiereless, marca Silvercrest, va costa începând de joi, 3 martie, doar 30 de lei. Acesta are butoane silențioase, receiver wireless de 2.4 GHz și senzor optic la care poate fi selectată rezoluția: 1.000, 1.500 sau 2.000 DPI. Dispozitivul mai are şi butoane pentru navigarea înainte / înapoi în browsere sau managere de fișiere.

Citeşte şi LIDL România creşte salariile angajaţilor. Cel mai mic va fi de 2.900 de lei

De asemenea, tot de joi se va afla pe rafturile magazinelor LIDL şi un prelungitor în formă de cub, care dispune de două porturi USB și de patru prize. Preţul acestuia va fi de 50 de lei. Dispozitivul are cablu cu lungime de 1,5 metri.

LIDL include în oferta sa şi un distrugător de documente marca United Office. Acesta va costa 70 de lei și va permite distrugerea documentelor în fâșii de hârtie cu lățime de 6 mm. Dispozitivul are funcție automată de pornire / oprire și poate tăia 6 coli A4 simultan.

Un proiector pentru schiţe, marca United Office, va putea fi achiziţionat cu 20 de lei. Acesta este compatibil cu toate modelele de smartphone-uri și tablete. Aparatul reproduce pe ecranul dispozitivului desenele și schițele realizate pe hârtie.

Printre produsele inedite care se vor afla pe rafturile magazinelor Lidl se află şi o veioză cu control tactil și putere de 6 W, marca Livarno Home. Aceasta va costa 50 de lei. Comenzile se dau prin atingerea piciorului metalic al corpului de iluminat. Intensitatea fluxului luminos al becului poate fi reglată în trei trepte, cel maxim fiind de 470 lm. Veioza va fi disponibilă în mai multe variante.

O altă soluție de iluminat care va fi disponibilă la Lidl este setul de trei lămpi LED pentru dulap, disponibil la prețul de 20 de lei. În cutie sunt incluse paduri adezive pentru fixarea pe suprafețe netede. Dispozitivele funcționează cu baterii (incluse în pachet), iar autonomia maximă este de 7 ore de funcționare continuă, potrivit go4it.ro. 

De asemenea, clienţii LIDL se vor putea bucura în perioada următoare de produse speciale pentru martisor si flori. De exemplu, un buchet de zambile costă doar 13,99 de lei, în timp ce un buchet de lalele costă 9,99 de lei. Şi cei care preferă să ofere în dar mărţişoare dulci au de unde alege. Un tort cu cremă de cacao costă în această perioadă mai puţin cu 28 la sută, adică doar 24,99 de lei.

Vezi mai multe oferte în catalogul LIDL. 

Citeşte şi Accesoriu care te ajută să slăbeşti, pus în vânzare la Lidl la un preţ infim. Dispozitivul cu multiple funcţii este rezistent la apă

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Orașul în care apa mării cântă. Melodiile au efect terapeutic și atrag turiști din toate colțurile lumii
Capital.ro
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia finală luată astăzi, pe 18 August
Playtech.ro
Cum verifici dacă pensia a fost recalculată greșit. Aceasta este formula de calcul folosită de casele de pensii
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Zeci de medici români din Franța sar în apărarea doctorițelor de la Sf. Pantelimon acuzate de omor: „Sunt ostracizate și tratate precum criminali de drept comun”
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Ce probleme îți produce mâncatul rapid. Sfaturile medicilor
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Ioana, după ce Năstase a prins-o vorbind cu altul: 'Du-te, eşti BĂTRÂN'
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor al tuturor timpurilor. Drum lin, maestre!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Armata rusă a capturat un important sat logistic din estul Ucrainei
MediaFlux
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...