Lidl vine cu oferte senzaționale la aceste accesorii auto. Toți șoferii trebuie să se grăbească să le ia de la raft!

Lidl își răsfață clienții încă o dată cu prețuri imbatabile. De la 13 ianuarie, mai multe accesorii auto de la marca Ultimate Speed sunt scoase la promoție.
Alina Costache
10 ian. 2022, 17:09
Lidl vine cu oferte senzaționale la aceste accesorii auto. Toți șoferii trebuie să se grăbească să le ia de la raft!

Lidl vine cu oferte senzaționale la aceste accesorii auto. Astfel, un încărcător de baterie auto va fi acum la raft la prețul de 159 de lei. Aparatul are program de diagnosticare și proces de încărcare complet automat, cu opt programe selectabile, pentru adaptarea optimă în funcție de tipul bateriei. Pe ecranul LCD sunt afișate următoarele informații: programul ales, valoarea tensiunii și starea încărcării.

Lidl vine cu oferte senzaționale la aceste accesorii auto. Toți șoferii trebuie să se grăbească să le ia de la raft!

Un alt produs este redresorul auto Ultimate Speed va fi disponibil la prețul de 70 de lei. Dispozitivul dispune de patru programe diferite în funcție de tipul de baterie utilizat. Pe ecranul LCD sunt afișate: programul de încărcare, valoarea tensiunii și starea încărcării.

De altfel, putem descoperi și redresorul auto de mici dimensiuni, tot la prețul de 70 de lei. Aparatul are capacitate maximă de 35 litri/minut și suportă o presiune maximă de 10 bar. Compresorul are cablu de alimentare cu lungime de 3 metri și vine cu mai multe capete pentru furtun. Poate fi, astfel, folosit pentru umflarea roților de bicicletă sau a mingilor.

La raft  huse pentru anvelope, la prețul de 35 de lei bucata. Produsul vine cu mâner integrat, pentru transportul mai ușor al roților. Vor exista două variante: max. 225/R13-R17 și max. 245/R16-R19.

LIDL, surprize pentru clienţi la început de an. În magazinele din toată ţara se află cele mai tari şi utile gadgeturi pentru gospodine. Toate se află la preţuri incredibil de mici.

Clienţii LIDL pot cumpăra în această perioadă un cântar de bucătărie, marca Silvercrest Kitchen Tools, cu doar 30 de lei. Dispozitivul dispune de funcție TARA și sistem automat de oprire. Cântarul are dimensiunile 14,5 x 1,7 x 20 cm, funcționează cu baterii și suportă o greutate maximă de 5 kg.

Un alt gadget care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie modernă este fierbătorul de ouă de mici dimensiuni, oferit tot sub marca Silvercrest Kitchen Tools. Acesta costă tot 30 de lei şi poate fierbe maxim două ouă. Datorită dimensiunilor de mici, acesta este ideal pentru călătorii.

Dispozitivul are un cablu cu lungime de 80 cm și o putere de 250 W. Fierbătorul este disponibil în culorile verde și albastru.

De asemenea, iubitorii de ceaiuri au la dispoziţie fierbătorul de apă din inox. Acesta costă doar 100 de lei şi are o capacitate de 1 litru, o putere de 3.100 W și o capacitate de 1,7 litri. Dispozitivul vine cu cablu de alimentare cu lungime de 75 cm.

Citește și: Cel mai tare gadget pentru petrecerea de Revelion vine de la LIDL! Cu 130 de lei îți faci disco-karaoke acasă și te distrezi cu musafirii! Are bluetooth și lumini!
 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate pe județe la Evaluarea Națională 2024. Află ce notă ai luat în funcție de locul în care ai susținut examenul. Harta edu.ro. Update
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Un Cetățean Român Arestat Preventiv în Grecia pentru Provocarea Unui Incendiu
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?