„1. Încetarea în termen de cinci zile de la comunicarea prezentei notificări a utilizării numelui de domeniu fcdinamo.ro
2. Încetarea în termen de cinci zile de la comunicarea prezentei notificări a utilizării mărcii Dinamo
(…) Cu privire la marca figurativă Dinamo, vă solicităm să încetaţi utilizarea acesteia în orice utilizare publică sau activitate comercială.
(…) Menţionăm că Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti este proprietar de drept al mărcii figurative Dinamo mai sus descrise.
(…) Vă solicităm ca în cadrul aceluiaşi termen de cinci zile de la comunicarea prezentei notificări, să faceţi dovada încetării utilizării mărcii amintite şi a numelui de domeniu menţionat, în caz contrar subscrisa fiind îndreptăţită să solicite daune interes„, se arată în notificarea prezentată de digisport.ro.
De curând, Tribunalul Bucureşti a decis instituirea sechestrului asigurator asupra acţiunilor deţinute de Ionuţ Negoiţă la FC Dinamo, în baza unei datorii de 2 milioane de euro pe careacesta o are faţă de fostul acţionar Nicolae Badea. Această sentinţă poate fi atacată cu apel.
Punerea sub sechestru a acţiunilor deţinute de Negoiţă urmează unei alte decizii a Tribunalului Bucureşti, prin care s-a stabilit datoria faţă de Nicolae Badea.
Fostul acţionar dinamovist Vasile Turcu a explicat, în 17 noiembrie, că actualul proprietar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, nu a plătit acţiunile la societatea care deţine clubul „alb-roşu” pe care le-a preluat de la Nicolae Badea
„Acţiunile pe care Nicolae Badea i le-a cedat lui Ionuţ Negoiţă au fost mai mult de două milioane. Tranzacţia s-a încheiat la preluarea pachetului majoritar de acţiuni, urmând ca în 12 luni sau în 16 luni să i se achite domnului prşedinte Nicolae Badea suma de… Nu s-a achitat nici în ziua de azi. De fapt acţiunile lui Dinamo sunt ale lui Nicolae Badea pentru că Negoiţă nu le-a achitat. Domnul Nicolae Badea, ca orice creditor, pune sechestru pe acţiuni, pe bunuri. El a pus sechestru asigurator pe tot pachetul de acţiuni. Dacă nu primeşte banii, domnul Nicolae Badea intră în posesia acţiunilor şi le poate vinde altcuiva. Scandenţa cred că a trecut de vreo trei ani, Negoiţă a tot amânat, a tot amânat„, a declarat Vasile Turcu.
În august 2014, după intrarea în insolvenţă a societăţii care administrează FC Dinamo, fostul acţionar Nicolae Badea afirma că nu s-a înscris la masa credală întrucât datoriile clubului faţă de el au fost preluate în nume personal de către Ionuţ Negoiţă.
Negoiţă a devenit acţionar al FC Dinamo în vara anului 2012, când a preluat 30 la sută dint acţiunile clubului, deţinute de Cristian Borcea. Actualul patron al „alb-roşilor” a devenit acţionar majoritar în martie 2013, după ce a preluat şi acţiunile deţinute de Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu.
Un an mai târziu, societatea care administrează FC Dinamo a intrat în stare de insolvenţă, majoritatea datoriilor fiind către Negoiţă şi firmele deţinute de acesta. Procesul de reorganizare a FC Dinamo s-a încheiat în septembrie 2015, când societatea a fost reintrodusă în circuitul economic.