Lino Golden revine la finala Power Couple România și dă de pământ cu colegii de emisiune: „Sunt perverși, mincinoși și falși”

Lino Golden a plecat „cu scandal” din competiția Power Couple România, dar se pare că Universul i-a dat șansa să revină în casa din Malta și să spună tot ce are pe suflet.
Alina Costache
11 mart. 2024, 21:30
Lino Golden revine la finala Power Couple România și dă de pământ cu colegii de emisiune: „Sunt perverși, mincinoși și falși”

Lino Golden revine la finala Power Couple România și dă de pământ cu colegii de emisiune. Tensiune la cote maxime la Power Couple România! Finaliștii au avut parte de o surpriză uriașă în prima ediție din săptămâna finală, care va decide cine este cel mai puternic cuplu din România. Toate cuplurile eliminate revin în Malta, iar unul dintre ele are șansa de a reintra în competiție și are șansa reală de a câștiga marele premiu. Lino Golden a profitat de revenirea în casa din Malta pentru a spune tot ce are pe suflet după eliminare.

Citește și: Răsturnare uriașă de situație la Power Couple România! Ultima săptămâna a concursului i-a dat peste pe finaliști

La momentul în care a părăsit competiția r, Lino Golden a avut o răbufnire destul de neașteptată, punând în discuție onestitatea celorlalte cupluri din competiție. Atunci la propunere pentru eliminare s-a aflat el artistul, alături de iubita lui Delia și cuplul format din Daiana și Sorin Gonțea. Tânărul traper a atras atenția atunci asupra faptului că Diana și Sorin „și-au cumpărat” votul colegilor prin gesturi „mici”.

Odată ajunși la momentul eliminării Anamaria Ionescu a început să plângă, însă Lino Golden este de părere că acesta a fost o gest de o falsitate uriașă.

„Când văd că plânge și că dă din picioare așa isteric. Doamne, nu pot! Măcar să învețe să plângă mai cinstit. Mi s-a părut foarte falsă și perversă. Părerea mea reală”, a declarat Lino golden la testimoniale.

Acesta a avut comentarii și cu privire la Emi de la „Noaptea Târziu”, despre care susține că a ales să îi voteze pe Sorin Gonțea și Daiana strict pentru că celebrul bucătar „l-a cumpărat” cu mâncare.

„Când ai burtă, trebuie să ai cu ce să o susții. Stăteam printre perverși și în România, de ce să stau și în Malta?”, a mai spus Lino Golden.

Acum, odată cu revenirea în vila din Malta, Lino Golden a ținut să precizeze din nou aceste aspecte. El și-a acuzat colegii de falsitate.

„Ce dor mi-a fost de vilă”, a spus artistul.

„Nici ție?!”, a răspuns logodnica lui, Delia.

„Nu îmi plac oamenii perverși. Ăsta este un argument cinstit”, a mai adăugat cântărețul.

„După ce au fost îmbrățișările, prietenia a dispărut subit”, a mai povestit Delia despre întâlnirea cu foștii colegi de emisiune.

Lino Golden nu s-a mai putut abține și a vorbit despre voturile strategice la care se așteaptă.

„Era prea pe față. S-a văzut că ei erau prieteni doar pentru concurs și doar să își apere spatele în cazul unui vot”, a mărturisit Delia.

„Pe mine nu m-a surprins deloc treaba pentru că sunt perverși, mincinoși și falși”, a completat-o Lino Golden.

„Eu nu cred că pe Daiana o doare spatele. Eu zic că ei câștigă”, a spus Lino Golden

„Au făcut cea mai mare prostie”, a spus Delia.

„Eu mă bucur că au făcut-o, o să ia o lecție”, a adăugat Lino.

Citește și: Horoscopul bogaţilor. Zodii care întorc bani cu lopata, se îmbogăţesc sigur în următorii trei ani. Lista e scurtă rău!

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'