LITUANIA – ROMÂNIA LIVE VIDEO ONLINE ANTENA 1 STREAM. Lucescu este invincibil în Liga Naţiunilor!

Lituania și România se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, într-o partidă desfășurată în cadrul etapei a patra din Liga Națiunilor. În meciul tur, tricolorii au câștigat cu 3-1. Partida este live text pe Romaniatv.net.
Filip Stan
15 oct. 2024, 12:00
LITUANIA - ROMÂNIA LIVE VIDEO ONLINE ANTENA 1 STREAM. Lucescu este invincibil în Liga Naţiunilor!

LITUANIA – ROMÂNIA LIVE VIDEO ONLINE ANTENA 1 STREAM. După trei victorii, moralul tricolorilor este excelent, iar băieții lui Mircea Lucescu vor să-și păstreze primul loc din grupa 2C, unde are maximul de puncte. De partea cealaltă, Lituania este ultima în grupă, fără niciun punct.

Litoania – Romania, LIVE VIDEP PE A1 AICI

De altfel și la casele de pariuri România stă bine, cu o cotă de aproximativ 1,55. Un egal este cotat la 4.00, iar o victorie a Lituaniei la aproximativ 6,5.

LITUANIA – ROMÂNIA LIVE VIDEO ONLINE ANTENA 1 STREAM. Echipe probabile
România: Târnovanu – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Chipciu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Alibec, Mitriță
Rezerve: Niță, Moldovan, Mihăilă, Drăguș, Dican, V. Ghiță, I. Hagi, C. Manea, Olaru, Sorescu, Pușcaș

Lituania: Gertmonas – Sirvys, Kazukolovas, Girdvainis, Tutyskinas, Lesickas – Slivka, Gineltis, Vorobjovas, Golubickas – Kucys
Rezerve: Mikelionis, Bertasius, Anatanavicius, Baruskas, Kalinauskas, Cernych, Lekiatas, Matulevicius, Dolznikov, Milasius, G. Paulaskas, V. Paulaskas

Programul Grupei 2 a Ligii Națiunilor

Marți, 15 octombrie: Lituania – ROMÂNIA, Kosovo – Cipru (21:45)
Vineri, 15 noiembrie: Cipru – Lituania (19:00), ROMÂNIA – Kosovo (21:45)
Luni, 18 noiembrie: Kosovo – Lituania, ROMÂNIA – Cipru (21:45)

Gazdele de la Kaunas vor juca în echipamentul clasic, galben-verde, iar România va juca în albastru. Echipamentul albastru este al treilea al României, după cele galben complet și roșu integral, dar singurul care nu a fost folosit până acum, deși a trecut mai bine de un an și jumătate de când a fost lansat.

”În această seară, la Kaunas, vom juca în premieră în echipamentul albastru!”, a transmis Federația Română de Fotbal.

România și-a lansat în martie anul trecut noul rând de echipament și a fost una dintre puținele echipe de la EURO 2024 care nu au schimbat tricourile special pentru turneul final. Schimbarea ar urma să apară odată cu startul preliminariilor Campionatului Mondial.

Atac fără precedent la adresa lui Gică Hagi. „Regele”, umilit în direct: „E o catastrofă absolută” VIDEO

LITUANIA – ROMÂNIA LIVE VIDEO ONLINE ANTENA 1 STREAM. Antrenorul echipei naţionale de fotbal a României, Mircea Lucescu, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la „un meci de care pe care” în Liga Naţiunilor, cu Lituania, o formaţie care are în componenţă jucători cu calităţi fizice deosebite.

„Mă aştept la un meci foarte dificil, pentru că Lituania e o echipă cu calităţi fizice deosebite, jucători înalţi, puternici, bine pregătiţi fizic. Poate calitatea lor tehnică nu este la cel mai înalt nivel, dar din punct de vedere al omogenităţii sunt o echipă de înalt nivel. Sunt jucători care se sacrifică, nu cedează în duelurile individuale, o echipă care ştie să folosească pasele lungi şi fazele fixe. Astea sunt calităţile lor.

Am admirat spiritul lor de dăruire, asta este componenta lor principală. Nu pot spune jucătorii care s-au remarcat, sunt cei care joacă în străinătate, sunt patru-cinci-şase jucători care evoluează la echipe destul de bune în campionate puternice. Aşa cum noi încercăm să câştigăm această grupă jucând fiecare meci la cel mai în alt nivel, aşa şi ei îşi joacă ultima şansă de a evolua în continuare în liga a treia, deci va fi un meci de care pe care până la urmă. Ei cu mijloacele lor, noi cu ale noastre mai tehnice, şi sper ca din această confruntare să câştigăm noi”, a declarat Mircea Lucescu.

Selecţionerul României a explicat motivul pentru care nu efectuează multe schimbări în rândul „tricolorilor” prin faptul că îşi doreşte să obţină rezultate favorabile şi că nu vrea să facă experimente.

„Jucătorii au încă multe lucruri de învăţat, fotbalul este o modalitate de a te instrui, de a te educa. Nu e vorba doar de instinct, inspiraţie, talent. Noi avem jucători talentaţi care pot ajuta echipa să câştige. Eu nu sunt aici să fac experimente, eu sunt aici ca să câştig, să facem rezultate. După ce vom face rezultate ne vom gândi şi la experimente şi la promovări de jucători. Atunci când construieşti o echipă şi există jucători care au nişte relaţii de joc nu pot intra 2-3-4 jucători imediat. Este foarte greu, eu sunt obligat să speculez la maximum calităţile lor pentru a obţine rezultate, apoi mă gândesc şi la promovări”, a menţionat Lucescu.

Cine transmite în direct la TV meciul Lituania – România din Liga Naţiunilor. Atenţie, se schimbă postul!

El a precizat că nu se va lăsa influenţat de presiuni ale unor conducători de club care doresc impunerea unor jucători la naţională, aşa cum s-a întâmplat pe vremea când era selecţioner fiul său, Răzvan Lucescu.

„Urmăresc tot timpul, aduc mereu 2-3 jucători să văd dacă ei se pot lipi de ceilalţi. Trebuie să demonstreze că merită şi să performeze. Dacă performează e absolut obligatoriu din punctul meu de vedere să vină la echipa naţională. Sper ca echipa naţională de tineret să se califice şi să vină nişte jucători de acolo. Şi apoi dacă vom câştiga această grupă avem un interval de timp să putem vedea pe cei mai buni din fotbalul românesc, să facă parte din echipa naţională. Aşa că nu mă interesează ce gândeşte altcineva, trebuie să comenteze ceva. Ştiu că sunt presiuni din partea unor conducători ca să vândă jucătorii, aşa cum se făcea pe vremea lui Răzvan, şi nu vreau să nominalizez, pentru că se ştiu ei foarte bine”, a mai spus Lucescu.

LITUANIA – ROMÂNIA LIVE VIDEO ONLINE ANTENA 1 STREAM. Echipa naţională de fotbal a României va disputa partida cu Lituania, din cadrul Grupei C2 a Ligii Naţiunilor, marţi, la Kaunas (21:45), pe stadionul Dariaus ir Gireno.

Naţionala României a obţinut până acum trei victorii în Grupa a 2-a din Liga C a Ligii Naţiunilor, cu Kosovo în deplasare (3-0), cu Lituania la Bucureşti (3-1) şi 3-0, cu Cipru, la Larnaca.

Selecţionata pregătită de Mircea Lucescu este lider în grupă, cu 9 puncte, urmată de Kosovo, 6 puncte, Cipru, 3 puncte, Lituania, 0 puncte.

Liga Naţiunilor 2024/25 va avea efect direct şi asupra preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2026. Cele mai bune patru câştigătoare de grupe din Liga Naţiunilor, exceptând echipele care au încheiat pe primele două locuri în grupele din preliminarii, vor participa la meciurile de baraj pentru CM 2026, alături de toate cele 12 echipe de pe locul secund din preliminariile clasice. Astfel, vor rezulta patru play-off-uri, fiecare cu câte patru echipe, ce se vor disputa în sistem semifinale-finală, urmând a se stabili ultimele patru naţionale europene participante la Cupa Mondială din Statele Unite ale Americii, Mexic şi Canada.

Programul complet al tricolorilor:

*6 septembrie: Kosovo – România 0-3

*9 septembrie: România – Lituania 3-1

*12 octombrie: Cipru – România 0-3

*Astăzi: Lituania – România

*15 noiembrie, 21.45: România – Kosovo

*18 noiembrie, 21.45: România – Cipru

DailyBusiness
Lovitura finală pentru România. S-A CONFIRMAT RECESIUNEA
Spynews
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Bzi.ro
Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea! Prietenul cel mai bun al actorului a fost ucis!
Fanatik.ro
În ce să ții cartofii dacă vrei să nu încolțească și să fie buni luni de zile. Costă în jur de 1 leu și un bucătar cu experiență o recomandă
Capital.ro
Anca Țurcașiu a leșinat și s-a prăbușit la pământ. S-a dat alerta la TV
Playtech.ro
Orașul unic din lume în care mergi pe acoperișul caselor! E locuit de 500 de oameni și este în...
DailyBusiness
Ninsorile lovesc din plin România! Alertă ANM
Adevarul
Năpasta care îi poate lovi pe turiștii români chiar și în hotelurile de lux și îi urmărește până acasă. „Îți suge sângele și dă coșmaruri cumplite”
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
Spynews
Xtra Night Show. Își dorește Raluca Moianu să se întoarcă în televiziune? Cu ce se ocupă fosta prezentatoare în prezent
Evz.ro
Din ce trăiește familia Sterp. Becali nu visează la așa prețuri
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Meteorologii ANM anunță ploi, îngheț și vânt puternic. Care sunt zonele vizate
Cancan.ro
David Popovici a renunțat la mașinile de la Ion Țiriac. Cum motivează gestul: „Nu pot să…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Lege de la Comisia Europeană. România e obligată. Se aplică în 27 de state membre
StirileBZI
Aceste anvelope de iarnă cresc riscul de explozie! De ce nu este bine să le folosiți
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Mărturia șocantă a bărbatului care și-a văzut mama ucisă de propriul frate: "Nu e...
substantial.ro
Iranul și Israel: Capacitățile flotelor de avioane de luptă, între trecut și viitor
MediaFlux
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Visuri de diamant: sub praf și speranță – vânătorii de nestemate din Panna