BELGIA-ALGERIA 2-1 în GRUPA H de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014

BELGIA ALGERIA 2-1. Au marcat Mertens, Fellaini, respectiv Feghouli din penalty! Belgia, favorita Grupei H, şi Algeria s-au înfruntat, marţi, 17 iunie, la Belo Horizonte, în primul meci al grupei de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BELGIA OLANDA a fost LŞIVE VIDEO pe RomaniaTV.net.
Romania TV
17 iun. 2014, 05:54
BELGIA-ALGERIA 2-1 în GRUPA H de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014

BELGIA ALGERIA 2-1. Au marcat Mertens, Fellaini, respectiv Feghouli din penalty! Belgia, favorita Grupei H, şi Algeria s-au înfruntat, marţi, 17 iunie, la Belo Horizonte, în primul meci al grupei de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BELGIA OLANDA a fost LŞIVE VIDEO pe RomaniaTV.net.

BELGIA-ALGERIA LIVE VIDEO

FINAL. BELGIA-ALGERIA 2-1.

min. 81: GOL BELGIA! A marcat Mertens. BELGIA-ALGERIA 2-1!

min. 71: GOL BELGIA! A egalat Fellaini. BELGIA-ALGERIA 1-1!

min. 67: schimbare pentru Algeria. Iese Soudani, intră Slimani

min. 66: schimbare pentru Belgia. Iese Dembele, intră Fellaini

min. 58: schimbare pentru Belgia: iese Lukaku, intră Origi

min. 57: mare ocazie pentru Algeria. Soudani trece pe lângă 2-0 la un balon deviat în fata porţii

min. 46: schimbare pentru Belgia. Iese Chadli, intră Mertens

A început repriza a doua.

PAUZĂ. BELGIA-ALGERIA 0-1.

min. 25: GOL ALGERIA! Feghouli a marcat din penalty. BELGIA-ALGERIA 0-1!

min. 24: cartonaş galben pentru Vertonghen

min. 24: penalty pentru Algeria

A început meciul BELGIA-ALGERIA.

BELGIA-ALGERIA LIVE VIDEO. Echipele de start

Belgia: Courtois – Alderweireld, Van Buyten, Kompany, Vertonghen – Witsel, Dembele – Chadli, De Bruyne, Hazard – Lukaku
Selecţioner: Marc Wilmots

Algeria: M’Bolhi – Mostefa, Bougherra, Halliche, Ghoulam – Medjani, Bentaleb, Taïder – Feghouli, Mahrez, Soudani
Selecţioner: Vahid Halilhodzic

LIVE VIDEO BELGIA ALGERIA. Belgia, favorita Grupei H, şi Algeria se vor înfrunta marţi, 17 iunie, la Belo Horizonte, în primul meci din această grupă de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. LIVE VIDEO BELGIA OLANDA începe la ora 19:00 şi poate fi urmărită pe RomaniaTV.net. BELGIA, la prima Cupă Mondială din 2002 încoace, a intrat în turneu ca a cincea favorită a caselor de pariuri, după Brazilia, Argentina, Germania şi Spania. Singura naţiune arabă prezentă la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014, ALGERIA nu a marcat niciun gol la ultimele sale cinci partide la turnee finale de Cupă Mondială, un record negativ pe care îl împarte cu Bolivia. Algerienii, care au învins recent România cu 2-1, într-un meci de pregătire, au jucat 481 de minute de când Djamel Zidane a marcat un gol în remiza cu Irlanda de Nord, 1-1, la CM 1986. ALGERIA riscă să depăşească recordul Boliviei, cu 517 minute consecutive fără gol marcat la Cupa Mondială.

LIVE VIDEO BELGIA-ALGERIA CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014 CLIK AICI.

LIVE VIDEO BELGIA ALGERIA. Belgia, favorita Grupei H, şi Algeria se vor înfrunta marţi, 17 iunie, la Belo Horizonte, în primul meci din această grupă de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. LIVE VIDEO BELGIA OLANDA începe la ora 19:00 şi poate fi urmărită pe RomaniaTV.net. Cu exact 60 de ani în urmă, pe 17 iunie 1954, BELGIA reuşea remiza cu cele mai multe goluri din istoria competiţiei, 4-4 cu Anglia, după prelungiri. ALGERIA a fost ultima echipă africană calificată la Mondial, învingând Burkina Faso cu 1-0 în manşa a doua a barajului, după ce pierduse prima partidă cu 2-3.

LIVE VIDEO BELGIA ALGERIA. Belgia, favorita Grupei H, şi Algeria se vor înfrunta marţi, 17 iunie, la Belo Horizonte, în primul meci din această grupă de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. LIVE VIDEO BELGIA OLANDA începe la ora 19:00 şi poate fi urmărită pe RomaniaTV.net. Cele două echipe s-au întâlnit până acum de două ori, BELGIA reuşind o victorie (3-1 la Annaba, în februarie 2003), după ce primul joc s-a terminat nedecis. BELGIA, care altădată se remarca prin forţa grupului şi nu avea vedete, are acum în rândurile sale o serie de staruri, precum portarul Thibaut Courtois, fundaşul Vincent Kompany sau atacanţii Eden Hazard şi Romelu Lukaku.

LIVE VIDEO BELGIA ALGERIA. Belgia, favorita Grupei H, şi Algeria se vor înfrunta marţi, 17 iunie, la Belo Horizonte, în primul meci din această grupă de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. LIVE VIDEO BELGIA OLANDA începe la ora 19:00 şi poate fi urmărită pe RomaniaTV.net. BELGIA s-a calificat relativ uşor la turneul brazilian, dar aceasta este prima Cupă Mondială după cea din 2002, astfel că echipa este lipsită de experienţa unei competiţii majore.

LIVE VIDEO BELGIA ALGERIA. Belgia, favorita Grupei H, şi Algeria se vor înfrunta marţi, 17 iunie, la Belo Horizonte, în primul meci din această grupă de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. LIVE VIDEO BELGIA OLANDA începe la ora 19:00 şi poate fi urmărită pe RomaniaTV.net. ALGERIA, cea mai bună echipă africană din clasamentul FIFA, este outisder în faţa Belgiei, dar „fenecii” speră să şteargă din memorie prestaţia modestă de la CM 2010, când au terminat grupa pe ultimul loc fără gol marcat. Algerienii sunt mai puternici ca în 2010, echipa fiind construită în jurul fotbaliştilor născuţi în Franţa din imigranţi, iar mulţi dintre ei au jucat pentru „Les Bleus” la nivel de juniori şi tineret.

LIVE VIDEO BELGIA ALGERIA. Belgia, favorita Grupei H, şi Algeria se vor înfrunta marţi, 17 iunie, la Belo Horizonte, în primul meci din această grupă de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. LIVE VIDEO BELGIA OLANDA începe la ora 19:00 şi poate fi urmărită pe RomaniaTV.net. „Vulpile deşertului” joacă la echipe de club notabile din Franţa, Italia, Spania şi Portugalia, între jucătorii reprezentativi numărându-se şi atacantul de 25 de ani Islam Slimani, cel mai bun fotbalist algerian al anului trecut, care evoluează la Sporting Lisabona.

LIVE VIDEO BELGIA ALGERIA. Belgia, favorita Grupei H, şi Algeria se vor înfrunta marţi, 17 iunie, la Belo Horizonte, în primul meci din această grupă de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. LIVE VIDEO BELGIA OLANDA începe la ora 19:00 şi poate fi urmărită pe RomaniaTV.net. BELGIA este lipsită de atacantul Christian Benteke, din cauza unei accidentări, dar se bazează pe o altă perlă a sa, Romelu Lukaku.

LIVE VIDEO BELGIA ALGERIA. Belgia, favorita Grupei H, şi Algeria se vor înfrunta marţi, 17 iunie, la Belo Horizonte, în primul meci din această grupă de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. LIVE VIDEO BELGIA OLANDA începe la ora 19:00 şi poate fi urmărită pe RomaniaTV.net. Partida de pe stadionul Mineirao (capacitate de 58.259 locuri) se va juca marţi, de la ora 19,00 (ora României) şi va fi arbitrată de mexicanul Marco Rodriguez.

LIVE VIDEO BELGIA ALGERIA. Faţă în faţă BELGIA şi ALGERIA

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: BELGIA

Palmares:

Cupa Mondială: locul 4 în 1986; a 13-a participare
Campionatul European: finalistă în 1980
Jocurile Olimpice: medalia de aur în 1920
Clasamentul FIFA (5 iunie): locul 11
Selecționer: Marc Wilmots (din iunie 2012)
Principalele cluburi: Anderlecht, FC Bruges, Standard Liege
Jucători vedetă: Eden Hazard, Vincent Kompany, Thibaut Courtois, Axel Witsel
Parcurs în calificări: primul loc în Grupa A (10 meciuri, 8 victorii, 2 egaluri)

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: ALGERIA

Palmares:

Cupa Mondială: a patra participare
Cupa Africii pe Națiuni: câștigătoare în 1990, finalistă în 1980, locul 3 în 1984 și 1988
Clasamentul FIDA (5 iunie): locul 22
Selecționer: Vahid Halilhodzic (Bosnia, din iulie 2011)
Principalele cluburi: JS Kabylie, USM Alger, MC Alger, ES Sétif
Jucători vedetă: Sofiane Feghouli, Saphir Taider, Madjid Bougherra, Islam Slimani
Parcurs în calificări: câștigătoarea Grupei H (5 victorii, o înfrângere), câștigătoare a barajului cu Burkina Faso (2-3, 1-0)

LIVE VIDEO BELGIA ALGERIA Echipele probabile:

Belgia: 1. Thibaut Courtois – 2. Toby Alderweireld, 3. Thomas Vermaelen, 4. Vincent Kompany (căpitan), 5. Jan Vertonghen – 6. Axel Witsel, 8. Marouane Fellaini, 7. Kevin De Bruyne – 11. Kevin Mirallas (sau 20. Adnan Januzaj), 9. Romelu Lukaku, 10. Eden Hazard. Selecţioner: Marc Wilmots.

Algeria: 23. Rais M’Bolhi – 22. Mehdi Mostefa, 2. Madjid Bougherra (căpitan), 17. Liassine Cadamuro, 3. Faouzi Ghoulam – 14. Nabil Bentaleb, 12. Carl Medjani – 10. Sofiane Feghouli, 19. Saphir Taider, 18. Abdelmoume Djabou – 13. Islam Slimani (sau 15. El Arbi Hillel Soudani). Selecţioner: Vahid Halilhodzic.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!