HONDURAS – ELVETIA 0-3. Un hattrick al lui Shaqiri duce Elveţia în optimile CM 2014

HONDURAS - ELVETIA 0-3. Xherdan Shaqiri a marcat toate cele trei goluri ale Elveţiei în meciul cu Honduras, realizând cel de-al 50-lea hattrick din istoria Cupei Mondiale. În optimile de finală Elveţia va întâlni Argentina.
Romania TV
25 iun. 2014, 10:12
HONDURAS - ELVETIA 0-3. Un hattrick al lui Shaqiri duce Elveţia în optimile CM 2014

HONDURAS vs. ELVEŢIA 0-3

Echipa Elveţiei a învins formaţia Hondurasului cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri, la Manaus, în Grupa E a Campionatului Mondial de Fotbal 2014, şi s-a calificat în optimile de finală ale competiţiei.

Toate golurile naţionalei din „Ţara Cantoanelor” au fost marcate de Xherdan Shaqiri (6, 31, 71), al 50-lea hat-trick al Cupei Mondiale.

Elveţia a obţinut o victorie meritată, dar latino-americanii ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 61.

În optimi, Elveţia, clasată pe locul secund în grupă, va înfrunta formaţia Argentinei, una dintre favoritele la câştigarea competiţiei.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90 Finalul partidei.

Min. 87 Eroul meciului, Shaqiri, este înlocuit în ovaţiile publicului cu Blerim Dzemaili.

Min. 80 O nouă intervenţie a lui Benaglio! Chavez se descurcă superb pe stânga, îi centrează lui Bengston, a cărui lovitură de cap este apărată superb de Benaglio.

Min. 77 Najar reia periculos centrarea venită de la Beckeles, dar Benaglio, portarul Elveţiei, respinge.

Min. 74 Hattrick-ul lui Xherdan Shakiri este al 50-lea din istoria Cupei Mondiale.

Min. 73 Josip Drmic, autorul pasei decisive la golul 3, este înlocuit cu Haris Seferovic.

Min. 71 GOOOL Elveţia! Shaqiri marchează al treilea său gol în acest meci, după ce Drmic l-a servit perfect în centrul careului hondurian. Honduras – Elveţia 0-3!

Min. 66 Jerry Palacios, jucătorul care ar fi trebuit să primească penalty, vede cartonaş galben, pentru un fault asupra lui Fabian Schär.

Min. 61 Hondurienii reclamă pe bună dreptate un penalty, pentru un fault asupra lui Jerry Palacios. Arbitrul argentinian a greşit lăsând jocul să continue.

Min. 52 Fundaşul elveţian Rodriguez salvează un gol ca şi făcut al hondurienilor! Bengtson l-a driblat pe Benaglio şi a trimis spre poartă, dar apărătorul a intervenit providenţial, evitând golul!

Min. 46 A doua schimbare la Honduras, intră Marvin Chavez în locul lui Espinoza.

Min. 46 A început repriza a doua.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 40 Xherdan Shaqiri este primul jucător elveţian care reuşeşte o „dublă” la un Campionat Mondial, după  Hügi şi Ballaman într-o înfrângere cu 5-7 la CM 1954.

Min. 39 Carlos Costly, fostul atacant al Vasluiului, se accidentează şi este înlocuit cu Jerry Palacios.

Min. 36 Şut din 14 metri al lui Xhaka, balonul se duce puţin pe lângă poarta ecuadorienilor.

Min. 31 GOOOL Elveţia! Shaqiri îl învinge din nou pe portarul hondurian, cu un şut de la distanţă, de data aceasta pe jos, pe contraatac. Honduras-Elveţia 0-2!

Min. 22 La un corner al hondurienilor, Beckeles pivotează şi trage, dar nu prinde cadrul porţii. Mai mulţi jucători din Honduras şi solicită un penalty din partea arbitrului, însă henţul reclamat de ei nu este vizibil.

Min. 21 Doar Rolf Wüthrich (min. 5) a marcat un gol mai rapid pentru Elveţia la Campionatele Mondiale. Se întâmpla în 1962, în Chile.

Min. 20 Shaqiri trage din nou, de data aceasta fără să aibă o opoziţie consistentă din partea fundaşilor hondurieni, dar acum nu nimereşte poarta.

Min. 6 GOOOL Elveţia! Shaqiri, jucătorul lui Bayern Munchen, a marcat cu un şut superb, de la 25 de metri, direct la vinclu! Honduras – Elveţia 0-1, la acest scor elveţienii sunt în optimi!

Min. 1 A început Honduras – Elveţia.

Componenţa formaţiilor:

Honduras: Valladares – Beckeles, Bernardez, Figueroa, Juan Carlos Garcia – Claros, Boniek Garcia, Palacios, Espinoza – Bengtson, Costly. Selecţioner: Luis Fernando Suarez.

Elveţia: Benaglio – Lichtsteiner, Djourou, Schaer, Ricardo Rodriguez – Behrami, Inler – Shaqiri, Xhaka, Mehmedi – Drmic. Selecţioner: Ottmar Hitzfeld.

Honduras şi Elvetia, LIVE VIDEO de la ora 23:00, păstrează şanse de calificare pentru optimile de finală. HONDURAS, mai puţine, deoarece are are nevoie de un succes categoric cu ELVETIA, coroborat cu o victorie a Franţei, tot la mai multe goluri, în meciul cu Ecuador. LIVE VIDEO. HONDURAS – ELVETIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. HONDURAS şi ELVETIA, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se întâlnesc, miercuri, la Manaus, în Grupa E de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. HONDURAS – ELVETIA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

LIVE VIDEO HONDURAS-ELVETIA AICI

Elvetia şi Honduras, LIVE VIDEO de la ora 23:00, s-au întâlnit şi în ultimul meci din grupe la CM 2010. ELVETIA avea nevoie de o victorie la două goluri cu HONDURAS, dar partida s-a terminat nedecisă, 0-0. LIVE VIDEO. HONDURAS – ELVETIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. HONDURAS şi ELVETIA, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se întâlnesc, miercuri, la Manaus, în Grupa E de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. HONDURAS – ELVETIA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

ELVETIA are nevoie de un egal, dacă Ecuador pierde meciul cu Franta, de victorie în caz de egal în celălalt meci al grupei sau de victorie la scor dacă Ecuador se impune cu Franţa. Elvetia a fost eliminată din faza grupelor la ediţia trecută a CM, iar în 2006 a trecut de grupe, dar a fost scoasă de Ucraina în optimile de finală. Ottmar Hitzfeld l-a pierdut pentru restul competiţiei pe fundaşul Steve von Bergen, iar înlocuitorul său, Philippe Senderos, nu s-a ridicat la nivelul aşteptat în meciul cu Franţa (2-5), astfel că ar putea opta pentru Fabian Schaer la meciul cu Honduras. LIVE VIDEO. HONDURAS – ELVETIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. HONDURAS şi ELVETIA, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se întâlnesc, miercuri, la Manaus, în Grupa E de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. HONDURAS – ELVETIA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

HONDURAS păstrează şanse de calificare, dar are nevoie de un succes categoric, coroborat cu o victorie a Franţei, tot la mai multe goluri, cu Ecuador. Elveţia nu a pierdut până acum în faţa reprezentantelor zonei CONCACAF, înregistrând o victorie şi două egaluri. La hondurieni revine mijlocaşul Wilson Palacios, care fusese eliminat în primul meci, cu Franţa. LIVE VIDEO. HONDURAS – ELVETIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. HONDURAS şi ELVETIA, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se întâlnesc, miercuri, la Manaus, în Grupa E de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. HONDURAS – ELVETIA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

Partida de pe ”Arena Amazonia” (39.118 locui) va fi arbitrată de argentinianul Nestor Pitana. LIVE VIDEO. HONDURAS – ELVETIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. HONDURAS şi ELVETIA, LIVE VIDEO de la ora 23:00, se întâlnesc, miercuri, la Manaus, în Grupa E de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. HONDURAS – ELVETIA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

LIVE VIDEO. HONDURAS – ELVETIA Echipele probabile:

Honduras: 18. Noel Valladares (căpitan) – 21. Brayan Beckeles, 5. Victor Bernardez, 3. Maynor Figueroa, 7. Emilio Izaguirre – 20. Jorge Claros, 19. Luis Garrido, 8. Wilson Palacios, 15. Roger Espinoza – 11. Jerry Bengtson, 13. Carlo Costly. Selecţioner: Luis Fernando Suarez.

Elvetia: 1. Diego Benaglio – 2. Stephan Lichtsteiner, 20. Johan Djourou, 4. Philippe Senderos (sau 22. Fabian Schaer), 13. Ricardo Rodriguez – 11. Valon Behrami, 8. Gokhan Inler (căpitan) – 23. Xherdan Shaqiri, 10. Granit Xhaka, 18. Admir Mehmedi – 9. Haris Seferovic. Selecţioner: Ottmar Hitzfeld.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!