JAPONIA – COLUMBIA 1-4. Sud-americanii au câştigat grupa cu punctaj maxim

CM 2014. Columbia a câştigat toate meciurile jucate în grupa C la CM 2014: 3-0 cu Grecia, 2-1 cu Coasta de Fildeş şi 4-1 cu Japonia. În optimile de finală va juca împotriva Uruguayului.
Romania TV
24 iun. 2014, 10:09
JAPONIA - COLUMBIA 1-4. Sud-americanii au câştigat grupa cu punctaj maxim

JAPONIA vs. COLUMBIA LIVE VIDEO 1-4

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90 GOOOL Columbia! James Rogriguez i-a depăşit pe fundaşii niponi cu două driblinguri şi a săltat mingea peste portar, 4-1!

Min. 84 Faryd Mondragon devine cel mai bătrân jucător care a evoluat vreodată la Cupa Mondială. Portarul de rezervă al columbienilor l-a înlocuit pe titularul Ospina.

Min. 82 GOOOL Columbia! Jackson Martinez reuşeşte „dubla”, după ce îi întoarce pe doi apărători japonezi şi îl învinge pe Kawashima cu un şut la colţul lung! Japonia – Columbia 1-3!

Min. 65 Ocazie mare a japonezilor! Okubo reia din vole o centrare de pe dreapta, dar şutul său, din 8 metri, trece peste poartă.

Min 64 Şut Honda, cu stângul, din lovitură liberă, Ospina boxează balonul.

Min. 55 GOOOL Columbia! James Rodriguez îl găseşte cu o pasă excelentă pe Jackson Martinez, care şutează în cross, din 14 metri, şi îl învinge pe Kawashima! Japonia – Columbia 1-2!

Min. 54 Ocazie mare pentru Columbia, Carbonero reia pe lângă poartă din 6 metri.

Min. 50 James Rodriguez şutează frumos de la marginea careului de 16 metri, dar este contrat şi balonul seduce în corner.

Min. 46 Columbienii au făcut două schimbări la pauză. Cuadrado şi Quintero au fost înlocuiţi cu James Rodriguez şi Carbonero.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45+1 Finalul primei reprize.

Min. 45+1 GOOOL Japonia! Okazaki a egalat şi a relansat meciul! Okazaki a înscris cu capul, din pasa lui Honda, Japonia – Columbia 1-1!

Min. 40 Kagawa a şutat în blocaj, corner pentru Japonia

Min. 37 Okubo şutează din vole, dar nici de această dată nu prinde cadrul porţii.

Min. 35 Japonezii au pus stăpânire pe joc şi domină la toate capitolele dar, paradoxal, sunt conduşi pe tabelă.

Min. 28 Cuadrado a fost implicat în patru dintre cele şase goluri marcate de Columbia la aceste Mondiale. Este depăşit la acest capitol doar de Benzema, implicat în cinci dintre golurile Franţei.

Min. 26 Şut frumos al lui Kagawa, de la 25 de metri, dar nu-l poate învinge pe Ospina.

Min. 24 Graţie golului lui Cuadrado, columbienii au marcat al şaselea lor gol la acest Campionat Mondial. Ei au bătut astfel recordul de 5 goluri pe care le marcaseră la Mondialele din 1962.

Min. 22 Japonezii nu au renunţat la intenţiile ofensive, iar Okazaki şutează din afara careului, dar pe lângă poartă.

Min. 17 GOOOL Columbia! Cuadrado a transformat lovitura de la 11 metri, cu un şut pe centrul porţii! Japonia – Columbia 0-1!

Min. 16 Penalty pentru Columbia, Ramos a fost faultat clar în careu, de către Konno!

Min. 10 Honda recuperează o minge pe stânga şi şutează în blocaj, iar balonul revine la Okubo, dar şutul nu prinde spaţiul porţii.

Min. 6 Honda trage puternic de la 30 de metri, balonul trece puţin pe lângă poartă.

Min. 2 Cele două naţionale s-au mai confruntat de două ori: în 2003 (scor 0-0) şi în 2007 (1-0 pentru Columbia).

Min. 1 A început partida.

Componenţa formaţiilor:

Japonia: Kawashima – Uchida, Yasuyuki Konno, Yoshida, Nagatomo – Hasebe, Aoyama – Shinji Kagawa, Keisuke Honda, Okazaki – Okubo. Selecţioner: Alberto Zaccheroni.

Columbia: Ospina – Santiago Arias, Eder Alvarez Balanta, Carlos Valdes, Armero – Cuadrado, Guarin, Mejia, Quintero – Adrian Ramos, Jackson Martinez. Selecţioner: Jose Pekerman.

JAPONIA şi COLUMBIA, LIVE VIDEO de la ora 23:00, s-au mai întâlnit de două ori până acum. COLUMBIA are o victorie, iar celălalt meci cu JAPONIA s-a terminat la egalitate, 0-0, la Saitama, în Cupa Kirin, pe 5 iunie 2007. LIVE VIDEO. JAPONIA – COLUMBIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. JAPONIA şi COLUMBIA, LIVE VIDEO de la ora 23:00, vor disputa un meci important pentru ambele echipe, marţi, la Cuiaba, în Grupa C de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. JAPONIA – COLUMBIA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

LIVE VIDEO JAPONIA-COLUMBIA AICI

JAPONIA e obligată să învingă pentru a spera la calificare, dar depinde şi de rezultatul din celălalt meci. Columbia a obţinut în premieră două victorii la rând la Cupa Mondială. LIVE VIDEO. JAPONIA – COLUMBIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. JAPONIA şi COLUMBIA, LIVE VIDEO de la ora 23:00, vor disputa un meci important pentru ambele echipe, marţi, la Cuiaba, în Grupa C de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. JAPONIA – COLUMBIA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

COLUMBIA ocupă primul loc în clasament, cu şase puncte, şi mai are nevoie de doar unul pentru a câştiga grupa. LIVE VIDEO. JAPONIA – COLUMBIA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. JAPONIA şi COLUMBIA, LIVE VIDEO de la ora 23:00, vor disputa un meci important pentru ambele echipe, marţi, la Cuiaba, în Grupa C de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. JAPONIA – COLUMBIA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

LIVE VIDEO. JAPONIA – COLUMBIA. Partida de pe Arena Pantanal (41.112 spectatori) va fi arbitrată de portughezul Pedro Proenca.

LIVE VIDEO. JAPONIA – COLUMBIA Echipele probabile:

Columbia: 1. David Ospina – 18. Camilo Zuniga, 3. Mario Yepes (căpitan), 2. Cristian Zapata, 7. Pablo Armero – 13. Fredy Guarin, 8. Abel Aguilar – 11. Juan Quintero, 10. James Rodriguez, 14. Victor Ibarbo – 9. Teofilo Gutierez. Selecţioner: Jose Pekerman.

Japonia: 1. Eiji Kawashima – 2. Atsuto Uchida, 15. Yasuyuki Konno, 22. Maya Yoshida, 5. Yuto Nagatomo – 17. Makoto Hasebe (căpitan), 16. Hotaru Yamaguchi – 10. Shinji Kagawa, 4. Keisuke Honda, 9. Shinji Okazaki – 13. Yoshito Okubo. Selecţioner: Alberto Zaccheroni.

JAPONIA – COLUMBIA. JAPONIA are nevoie de victorie in fata sud americanilor, dar trebuie sa fie ajutati si de greci, care ar trebui sa invinga Coasta de Fildes. COLUMBIA este calificata deja, avand maximum de puncte dupa doua jocuri, si nu mai au cum sa rateze primul loc in grupa C de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
S-a pus limită la banii cash. Anunț pentru cei care retrag numerar la bancomat. Banca te obligă
Playtech.ro
De ce s-a botezat Mirabela Dauer la 49 de ani. Ce religie are acum celebra artistă
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Cea mai fină ciocolată de casă. Rețeta de care nu te poți sătura
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Marina rusă începe exerciții majore implicând flotele sale
MediaFlux
BETTY SALAM, cum n-a fost VĂZUTĂ NICIODATĂ! EXCLUSIV PAPARAZZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!