LIVE VIDEO SPANIA – OLANDA 1-5: Umilinţă pentru campioana mondială!

LIVE VIDEO SPANIA - OLANDA de la ora 22.00. Meciul de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 este, practic, reeditarea finalei de acum patru ani din Africa de Sud. Atunci s-au impus ibericii, prin reuşita lui Andres Iniesta. Spania – Olanda este LIVE VIDEO de la ora 22.00. Urmăriți Spania - Olanda, LIVE VIDEO de la ora 22.00, aici, aici, aici, aici și aici.
Filip Stan
13 iun. 2014, 15:45
LIVE VIDEO SPANIA - OLANDA 1-5: Umilinţă pentru campioana mondială!

LIVE VIDEO SPANIA – OLANDA UPDATE: 

Min. 94: FINAL DE MECI, SPANIA-OLANDA 1-5

Min. 91: Torres, singur în faţa porţii, RATEAZĂ.

Min. 90: Se acordă patru minute de prelungire.

Min. 85: Robben, aproape de 6-1, casillas face minuni în poarta Spaniei.

Min. 80: Olanda – Spania 5-1, scor neverosimil la CM 2014. Ultimul gol a fost reuşit de Robben.

Min. 73: Robin van Persie face 4-1, umilinţă pentru campioana mondială!

Min. 68: Meci nebun, gol anulat Spaniei pe motiv de ofsaid

Min. 64: Stefan de Vrij duce scorul la 1-3!!! Spania este în corzi.

Min. 60 : Olanda, aproape de 3-1: Van Persie zguduie transversala porţii lui Casillas.

Min. 54: Olanda întoarce rezultatul, 2-1, GOOOL Robben.

Min. 45: Finalul primei reprize.

Min. 44: Van Persie, GOOOOOOOOOOL cu capul, plonjon spectaculos şi lob peste Casillas care era ieşit din poartă.

Min. 42. Ocazie URIAŞĂ a Spaniei, Jasper Cillessen scoate miraculos mingea trimisă în scăriţă de David Silva.

Min. 32: Olanda nu găseşte drumul spre poarta lui Casillas

MIN. 27: GOOOL SPANIA, XABI ALONSO deschide scorul din penalty.

Min. 26: Diego Costa trebuie să facă faţă unei presiuni suplimentare şi deocamdată nu este în joc, pierzând toate mingile. El este fluierat de publicul brazilian la fiecare atingere de balon, pentru  că a ales să joace pentru Spania, deşi are naţionalitate braziliană. A trecut peste tot şi a obţinut penalty

Min. 13. Ghinion pentru Spania, putea deschide scorul

LIVE VIDEO aiciaiciaiciaici și aici.

Min. 10: Olanda, prima mare ocazie de gol, Wesley Sneijder ratează singur cu Casillas. 

Min. 4: Meci de aşteptare, nicio echipă nu atacă poarta adversă

Echipele de start pentru meciul dintre Spania şi Olanda, care are loc vineri, la Salvador, pe Arena Fonte Nova, în Grupa B a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia:

Spania: 1. Iker Casillas (căpitan) – 22. Cesar Azpilicueta, 15. Sergio Ramos, 3. Gerard Pique, 18. Jordi Alba – 8. Xavi, 16. Sergio Busquets, 14. Xabi Alonso – 21. David Silva, 6. Andres Iniesta – 19. Diego Costa. Selecţioner: Vicente Del Bosque.

Rezerve: 12. David De Gea, 23. Pepe Reina – 2. Raul Albiol, 4. Javi Martinez, 5. Juanfran, 7. David Villa, 9. Fernando Torres, 10. Cesc Fabregas, 11. Pedro, 13. Juan Mata, 17. Koke, 20. Santi Cazorla.

Olanda: 1. Jasper Cillessen – 7. Daryl Janmaat, 2. Ron Vlaar, 3. Stefan de Vrij, 4. Bruno Martins Indi, 5. Daley Blind – 8. Jonathan de Guzman, 6. Nigel de Jong – 10. Wesley Sneijder – 9. Robin van Persie (căpitan), 11. Arjen Robben. Selecţioner: Louis van Gaal.

Rezerve: 22. Michel Vorm, 23. Tim Krul – 12. Paul Verhaegh, 13. Joel Veltman, 14. Terence Kongolo, 15. Dirk Kuyt, 16. Jordy Clasie, 17. Jeremain Lens, 18. Leroy Fer, 19. Klaas-Jan Huntelaar, 20. Georginio Wijnaldum, 21. Memphis Depay.

Arbitru: Nicola Rizzoli; arbitri asistenţi: Renato Faverani, Andrea Stefani (toţi din Italia); arbitru de rezervă: Svein Oddvar Moen (Norvegia)

LIVE VIDEO SPANIA – OLANDA:  Jocurile sunt făcute, potrivit unui studiu al statisticienilor din fotbal: Cupa Mondială se va încheia cu un nou titlu pentru Spania, care va obţine a doua victorie consecutivă învingând în finală Brazilia. 
Cercetătorii Observatorului de fotbal din Neuchatel (Elveţia), care disecă fenomenul fotbal sub toate aspectele, de peste zece ani, au evaluat potenţialul celor 32 de echipe pornind de la diferiţi indicatori, comparând ultimele patru finaliste ale Cupei Mondiale.Ei au luat în calcul meciurile şi golurile marcate în campionat în cariera fiecărui jucător, precum şi cele din ultimii doi ani, ca şi meciurile disputate în selecţionata naţională şi la Mondial.

Pornind de la acest model, ei au determinat că Brazilia, Croaţia, Spania, Olanda, Japonia, Columbia, Anglia, Italia, Franţa, Ecuador, Argentina, Nigeria, Portugalia, Germania, Belgia şi Rusia se vor califica în optimile de finală.

Potrivit scenariului astfel stabilit, Brazilia va elimina Olanda, apoi Italia, în sferturi, şi Franţa în semifinale, ajungând în finală cu Spania, care la rândul ei va trece rând pe rând de Croaţia, Anglia şi Argentina.

În finala mică, Argentina va învinge Franţa, spun statisticienii elveţieni.

LIVE VIDEO SPANIA – OLANDA: Selecţionerul echipei de fotbal a Olandei, Louis van Gaal, ‘convins că Olanda’ este capabilă din nou să ajungă în finală, şi-a exprimat speranţa că ţara sa va fi ‘surpriza Mondialului’, în ajunul meciului cu Spania din Grupa B.

‘Acest turneu îmi inspiră foarte multe lucruri pozitive. Mai întâi, primirea a fost incredibilă. Brazilienii sunt cu adevărat fermecători. Această Cupă va fi o frumoasă aventură umană, iar la nivel sportiv noi nutrim ambiţia de a merge cât mai departe posibil. Pentru un jucător sau un antrenor, Cupa Mondială este vârful. Cu atât mai mult cu cât este în Brazilia. Am ratat Mondialul din 2002 ca selecţioner, dar când am avut ocazia de a redeveni selecţioner în 2012, nu am ezitat. Pentru a trăi o competiţie ca aceasta’, a declarat Van Gaal, care a mai antrenat ‘portocala mecanică’ în perioada 2000-2002.

LIVE VIDEO SPANIA – OLANDA: Victoria de vineri seară este cu atât mai importantă pentru ierarhia finală a grupei, deoarece fiecare dintre cele două combatante vor să evite locul doi în această grupă, pentru a evita un duel cu Brazilia în optimile Campionatului Mondial de Fotbal 2014.

LIVE VIDEO SPANIA – OLANDA: Curios este că Furia Roja nu este văzută acum între primele trei candidate la obţinerea trofeului în Brazilia. După ce a câștigat EURO 2008, Campionatul Mondial din 2010 și EURO 2012, naționala Spaniei vrea enorm să-şi completeze careul magic. Rămâne de văzut dacă fotbaliştii care se află la ultimul turneul mondial, ca Xavi, Casillas, Iniesta, Xabi Alonso, Cazorla, Villa şi chiar Fernando Torres, să mai aibă aceeaşi tragere de inimă şi ambiţie să îşi treacă în cont şi acest trofeu. Va fi cel de-al 11-lea meci între cele două naționale. Ibericii sunt într-un foarte mic avantaj, cu 5 victorii, față de cele patru ale batavilor, plus o remiză.

LIVE VIDEO SPANIA – OLANDA: Din formula obişnuită de atâţia ani a lui Vicente del Bosque vor dispărea două nume, Arbeloa şi Fernando Torres. În locul lor, titanicul antrenor spaniol se gândeşte să-i titularizeze pe Azpilicueta şi Diego Costa. Primul este om de bază pentru Mourinho la Chelsea, în timp ce brazilianul naţionalizat spaniol are o forţă de pătrundere mai mare decât a celui poreclit în trecut „El Nino”.

LIVE VIDEO SPANIA – OLANDA: Batavii au încă întipărită în memorie finala pierdută nedrept acum 4 ani în faţa Spaniei. Olanda este cea mai ghinionistă naţie din istoria Campionatelor Mondiale, fiind singura echipă națională care a ajuns de trei ori în ultimul act fără a obține vreodată trofeul. După ce acum doi ani a făcut un Campionat European mizerabil, fără a obține vreun punct. „Portocala Mecanică” vrea să-şi schimbe soarta, însă specialiştii nu îi dau nici acum mari şanse. Ca şi anumiţi jucători spanioli, şi unii olandezi îşi iau cu această ocazie la revedere de la turneele finale. Pe această listă sunt De Jong, Sneijder, Kuyt şi van Persie.

LIVE VIDEO SPANIA – OLANDA: Echipe probabile

Spania: Casillas – Azpiliqueta, Pique, Sergio Ramos, Jordi Alba – Xabi Alonso, Busquets – Xavi, Iniesta, David Silva – Diego Costa

Olanda: Vorm – Janmaat, Vlaar, Indi, De Vrij – Blind, De Jong, Sneijder – Robben, van Persie, Lens

Urmăriți Spania – Olanda, LIVE VIDEO de la ora 22.00, aiciaiciaiciaici și aici.

În primul meci al serii, Mexic- camerun 1-0

Echipa Mexicului a învins formaţia Camerunului cu scorul de 1-0 (0-0), vineri, pe ”Arena das Dunas” din Natal, într-un meci din Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Oribe Peralta (61), acesta fiind prima victorie a mexicanului în faţa unei formaţii africane la Cupa Mondială, în patru meciuri.

Mexicanii au început mai ofensiv, pe o ploaie torenţială, şi au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 11, când Giovanni Dos Santos a trimis balonul în plasă, dar golul a fost anulat după o semnalizare greşită a arbitrului asistent Clavijo, deşi reluările de televiziune au demonstrat că poziţie nord-americanului era corectă.

”Leii neîmblânziţi” au avut şi ei momente bune de joc, cea mai favorabilă situaţie consumându-se în minutul 21, când şutul lui Eto’o a izbit bara. Africanii au creat pericol la poarta lui Ochoa şi în minutul 23, când balonul s-a plimbat prin careul mexican după o lovitură de colţ, dar în cele din urmă apărarea latino-americană a reuşit să respingă.

Mexicanii au continuat să atace mai mult, iar Marquez a irosit o bună şansă, după ce a ratat lovitura de cap în minutul 27, din faţa coechipierului său Moreno, aflat în poziţie mai bună de finalizat.

Mexicanii au avut şi un al doilea gol neacordat, inexplicabil, în minutul 29, când acelaşi Dos Santos a introdus balonul în poartă.

Echipa lui Miguel Herrera a început bine şi partea secundă, dar Oribe Peralta, scăpat singur cu Itandje, a tras în portarul camerunez (48).

Africanii au beneficiat şi ei de o situaţie notabilă, în min. 58, la lovitura liberă executată de Assou-Ekotto, deviat periculos pentru propria poartă de Vazquez.

În minutul 61 s-a făcut dreptate: Mexicul a deschis scorul prin Oribe Peralta, care a urmărit mingea respinsă de portar la şutul lui Dos Santos, 1-0.

Camerunezii nu au reuşit nimic notabil în atac, deoarece au adus puţini oameni în ofensivă, în timp adversarii au făcut un joc bun de posesie. Choupo-Moting a tras din marginea careului, dar Marquez (85) a respins, mingea atingând şi mâna fundaşului mexican. Rodriguez a avut o intervenţie salutară la centrarea lui Moukandjo (86). Acelaşi Moukandjo a trecut pe lângă egalare (90+1), dar lovitura sa de cap a fost reţinută de Ochoa. Ultima ocazie a meciului a fost irosită de Chicharito Hernandez (90+3).

Marquez a devenit primul jucător care a fost căpitanul echipei sale la patru ediţii diferite ale Cupei Mondiale.

Mexicanii vor juca următorul meci cu echipa gazdă, Brazilia, pe 17 iunie, la Fortaleza (22,00), în timp ce Camerunul va înfrunta Croaţia pe 18 iunie, la Manaus (19 iunie în România, 01,00).

Mexic – Camerun 1-0 (0-0)

A marcat: Oribe Peralta (61).

Natal, ”Arena das Dunas”

Cupa Mondială 2014 – Grupa A

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!