Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, mesaj emoționant pe rețelele sociale: „Toată lumea ne urmărește așteptând prăbușirea”

Livia Eftimie și-a îngrijorat urmăritorii de pe Instagram, după ce a postat o fotografie în care apare cu lacrimi pe față. Fosta soție a comediantului Cătălin Bordea a transmis un mesaj emoționant.
Filip Stan
19 oct. 2024, 16:32
Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, mesaj emoționant pe rețelele sociale: „Toată lumea ne urmărește așteptând prăbușirea”
Livia Eftimie, în lacrimi pe Instagram

Fosta soția a lui Cătălin Bordea și actuala iubită a cântărețului Spike, Livia Eftimie, a postat pe rețelele sociale o imagine care a atras atenția internauților. Ea s-a afișat în lacrimi, fotografia fiind însoțită de un mesaj lung și emoționant, sugerând că trece printr-o perioadă grea din punct de vedere emoțional.

În postarea sa, Livia Eftimie se arată citind romanul „Oameni anxioși” al lui Frederik Backman, cu care se pare că rezonează cu starea emoțională a vedetei. Ea a împărătășit și câteva fragmente din carte, dând de înțeles că se regăsește în aceste rânduri. Fosta soție a comediantului Cătălin Bordea a vorbit despre anxietate, o problemă cu care foarte multă lume se conftuntă în ultima vreme.

„Unul dintre cele mai umane lucruri despre anxietate este că încercăm să vindecăm haosul cu haos. Cineva care a ajuns într-o situație catastrofală este puțin probabil să se retragă singur din ea, suntem mai degrabă înclinați să înaintăm și mai mult.

Ne-am creat vieți în care putem vedea pe cineva cum se prăbușește, dar totuși să sperăm că va trece. Cu cât ne apropiem mai mult, cu atât credem mai încrezători că o soluție improbabilă ne va salva în mod miraculos viața, în timp ce toată lumea ne urmărește așteptând prăbușirea”, este unul dintre mesajele postate de Livia Eftimie.

Citește și: Săndel, tatăl Andreei Bălan și Victor Cornea, au făcut cunoștință la spectacolul cântăreței. Ce părere are tatăl vedetei despre viitorul ginere

Ulterior, Livia a postat mai multe fragmente din roman, cu care, cel mai probabil , ea rezonează.

„Dar cred că oamenii trec pe stradă zilnic și fiecare se simte ca mine și ca tine. Mulți dintre ei nici nu știu ce au. Bărbații și femei trăiesc cu lunile crezând că au dificultăți în a respira și merg de la un doctor la altul crezând că au o problemă la plămâni. Totul pentru că este al naibii de greu de acceptat că există cineva care e… rănit.

Este o durere în sufletele noastre, invizibilă, care ne curge prin sânge, o presiune în pieptul nostru ce nu poate fi descrisă. Creierele noastre ne mint, ne spun că suntem pe cale să murim. Dar nu e nimic greșit cu plămânii noștri, Zara. Nu suntem pe cale să murim, nici eu, nici tu”, a continuat ea.

Livia Eftimie, criticată aspru după divorțul de comediant

Recent, Livia Eftimie a decis să vorbească despre divorțul de Cătălin Bordea. Pentru prima dată, a ieșit public și a dezvăluit că de-a lungul căsniciei s-a dedicat întrutotul relației, dar totul s-a sfârșit când ea s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar comediantul nu i-ar fi fost alături.

Citește și: Imagini superbe de la nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian. Codin Maticiuc, prezent la eveniment alături de fiica lui

Declarațiile ei au ajuns și la bunul prieten al lui Bordea, Nelu Cortea, care i-a transmis un mesaj tăios pe rețelele sociale.

„N-ai fost lăsată singură, Livia. Toți am încercat să te ajutăm. Dar tu aveai alte planuri. E foarte interesant cum o femeie care a primit tot ce a vrut a fost lăsată să decidă felul în care să își trăiască viața și relația de cuplu, a fost iubită orbește, a fost susținută și i s-a oferit ajutorul ori de câte ori a fost nevoie, acum e victimă, pentru simplul fapt că s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul.

Are impresia că dacă partenerul e plecat în turneu sau la filmări și ea are de rezolvat câteva lucruri acasă, e singură, dar băiatul ăla care stă în fața miilor de oameni, ca să îți susțină stilul de viață balenciagan, nu e tot singur pe scenă? De ce nu zice de toți anii în care el a încercat să o ajute, a rugat-o să meargă la terapie împreună, și ea a renunțat după o singură ședință?

De ce nu zice de Crăciunul în care el a stat singur cu un brăduletz în mașină, ca să meargă să o înveselească în timp ce ea era în mărăcini? De ce nu zice de momentul în care l-a făcut să se simtă ca ultimul om pentru simplul fapt că nu a vrut să meargă la o emisiune la care trebuia să fie plecat 5 luni de acasă și n-a vrut să o lase singură? Sau că a vrut să plece cu ea în America (n.r. – la emisiunea America Express), dar tot ea a refuzat și a preferat să rămână singură (multzam pentru asta)”, a scris Nelu Cortea pe Facebook.

DailyBusiness
Vești despre călătoriile cu AVIONUL. Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Orașul din România pe care străinii au început să-l adore. Tot mai mulți vin aici pentru un city-break de neuitat: “Este curat, are clădiri impresionante. Ne-a plăcut”
Capital.ro
Doliu şi durere în Biserica Ortodoxă Română. Patriarhul DANIEL...
Playtech.ro
Ce TRUP perfect are Loredana la 54 de ani! Zici că A ÎNTINERIT!
DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Adevarul
Clipe de groază în Turcia. Un resort din Antalya plin cu turiști români a fost cuprins de flăcări
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Nou scandal cu Bianca Dragusanu. A parcat pe locul persoanelor cu dizabilităţi. Foto
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Ea este Camelia, românca găsită fără suflare lângă o gară din Italia. Ce au descoperit anchetatorii pe corpul femeii
Cancan.ro
Mario Fresh a comis trădarea supremă? Noua iubită e chiar prietena Alexiei Eram?! Cum arată Bianca
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
O celebră bancă a fost închisă. Toate conturile au fost blocate. Cum se vor returna banii
StirileBZI
Această băutură te lasă fără permisul de conducere! Provoacă un rezultat fals pozitiv la DrugTest
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Fostul lider Hamas, Yahya Sinwar, ucis întâmplător de armata israeliană în Gaza
MediaFlux
Se schimbă ORA în ROMÂNIA! Anunțul MOMENTULUI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Depresia nu mai este boala secolului. Care e afecțiunea ce lovește tot mai puternic