Dragnea: Dacă voi candida, voi face echipă cu Sebastian Ghiţă. Partidul nu va rămâne la mâna unui combinator

Liviu Dragnea, preşedinte executiv al PSD, a declarat, joi, că, dacă va decide să candideze pentru şefia PSD, după alegerile prezidenţiale, va face "echipă cu Sebastian Ghiţă" şi le-a transmis membrilor partidului că PSD nu va rămâne la "mâna unui combinator". 
Ionela Marcu
22 oct. 2014, 10:34
Dragnea: Dacă voi candida, voi face echipă cu Sebastian Ghiţă. Partidul nu va rămâne la mâna unui combinator

Vreau să transmit un mesaj foarte clar şi ferm membrilor PSD şi să îi asigur că, după ce Victor Ponta  va câştiga alegerile prezidenţiale, partidul nu va rămâne la mâna niciunui combinator. Preşedintele partidului va fi ales de Congres, prin votul membrilor şi nu va fi rezultatul unor combinaţii care se fac în locuri mai mult sau mai puţin obscure. PSD nu va deveni un partid bizantin, ci va continua procesul de modernizare început de Victor Ponta. Dacă voi hotără să candidez, voi face echipă cu Sebastian Ghiţă”, a declarat Liviu Dragnea. 

Combinaţiile menţionate de către Liviu Dragnea îi vizează pe Dan Şova şi Viorel Hrebenciuc care, potrivit unor înregistrări ale DNA, ar fi făcut planuri pentru ca primul să preia şefia PSD după ce Victor Ponta va ajunge preşedintele României.

Nici dumneavoastră, nici eu nu suntem autişti, am văzut ce s-a întâmplat în ultimele zile. Pe mine mă interesează să le spun celor 500.000 de membri ai partidului că PSD nu va rămâne la mâna vreunui combinator„, a spus Dragnea.

Acesta a spus că anunţul său şi al lui Sebastian Ghiţă nu va aduce prejudicii campaniei electorale a lui Victor Ponta. „Îl va întări pe Victor Ponta, care are în jurul său un partid puternic, un partid unit”, a spus preşedintele executiv al PSD, precizând totuşi că nu va mai discuta despre subiectul candidaturii sale la conducerea partidului până când Ponta nu ajunge şef al statului.

Sebastian Ghiţă a declarat, miercuri, la România TV, că va candida în tandem cu Liviu Dragnea pentru funcţiile de preşedinte executiv şi, respectiv, preşedinte al PSD, în cadrul unui Congres ce va avea loc după prezidenţiale.

Am avut o discuţie lungă seara trecută cu dl Dragnea. Am cântărit bine evenimentele care au avut loc la partid. (…) Pentru că astfel de discuţii au apărut în spaţiul public, înpreună cu domnul Dragnea, am hotărât că, după ce Victor Ponta va ajunge preşedintele României, la Congresul partidului, ce va avea loc foarte rapid, ne vom depune candidatura. Dl Dragnea ca preşedinte al partidului, eu la funcţia de preşedinte executiv”, a spus deputatul PSD, la România TV.

SEBASTIAN GHIŢĂ va candida în tandem cu LIVIU DRAGNEA la şefia PSD VIDEO

Întrebat dacă anunţul nu contravine deciziei luate de conducerea PSD în urmă cu câteva luni la Orăştie, ca discuţiile despre succesiunea lui Victor Ponta în partid să aibă loc doar după alegerile prezidenţiale, Sebastian Ghiţă a spus că decizia nu a fost respectată de alţi lideri ai PSD.

Toţi am respectat decizia de la Orăştie până când am văzut-o nerespectată de alţi colegi din partid. Din moment ce acest subiect a fost clasat ieri, am considerat că decizia de la Orăştie este deschisă în faţa tuturor membrilor de partid. (…) N-are sens să facem pe măicuţele. S-ar putea să candideze Viorel Hrebenciuc cu Dan Şova, să facă dânşii tandem„, a declarat Sebastian Ghiţă adăugând că anunţul făcut de el şi de Dragnea nu va dăuna campaniei electorale a lui Victor Ponta. „Cred că ne va ajuta în campanie pentru că spunem oamenilor că ne vom vedea în continuare de treabă„, a spus Ghiţă.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'