Locatari deranjați de vecinii care se iubesc zgomotos. Iubăreții, amenințați cu poliția dacă nu respectă orele de liniște: „Rugăm vecinii care urlă de trezesc și morții să fie mai silențioși”

Locatarii unui bloc din Cluj au ajuns la exasperare din cauza vecinilor care se iubesc cu prea mult zgomot. Astfel că iubăreții au fost avertizați, prin intermediul unui anunț pus la intrarea în scară, că dacă nu dau volumul mai mic în orele de liniște, se vor trezi cu poliția la ușă.
Irina Dumitrescu
07 iul. 2023, 14:25
Locatari deranjați de vecinii care se iubesc zgomotos. Iubăreții, amenințați cu poliția dacă nu respectă orele de liniște:

Locatarii unui bloc din Grigorescu sunt extrem de indignați de faptul că sunt nevoiți să facă adesea nopți albe din pricina vecinilor care întrețin relații intime zgomotoase. Ajuns la capătul răbdării, un locatar a lipit un afiș amenințător la intrarea în scară în care le cere vecinilor să „evolueze” silențios, în caz contrar cheamă poliția.

Locatari deranjați de vecini care se iubesc zgomotos

Rugăm vecinii care fac sex în toiul nopții și urlă de plăcere de trezesc și morții (de exemplu azi noapte, în data de 27 iunie) să fie mai silențioși. Nu ne dorim să vă auzim cum urlați și să nu putem dormi din cauza voastră. Nu suntem obligați să suportăm aceste lucruri, în special noaptea după programul de liniște când ar trebui să ne odihnim, nu ar trebui să dăm drumul la muzică sau televizor ca să acoperim nivelul sunetelor făcute de voi. Nu este prima dată când se întâmplă! Vă mulțumim pentru înțelegere”, a scris vecinul ep afișul lipit la intrarea în bloc, scrie monitorulcj.ro

Locatarul care a lipit afișul a menționat și că o să lipească hârtia respectivă de fiecare dată când se repetă această situație „până va fi înțelegere din partea tuturor” și ca să nu sune „direct la poliție pentru perturbarea orelor de liniște”.

Citeste si Cât au ajuns să coste chiriile în 2023. București și Cluj-Napoca, de departe cele mai scumpe orașe

Un clujean a reclamat la poliţie un cocoş pentru că îl trezeşte în fiecare dimineaţă

Un alt caz interesant s-a petrecut tot la Cluj, unde un cetățean, deranjat că un cocoș aflat în apropierea locuinței lui, îi tulbură liniștea, a sunat la 112.

Pe strada Madách Imre, nr. 1 sau 3, în spatele curților, un cocoș sau mai mulți fac multă gălăgie în fiecare dimineață, începând cu ora 4. Când sunt călduri mari nu se poate ține geamul deschis pentru că întreaga familie este trezită la ore improprii”, a reclamat clujeanul.

Ca argument omul a dus un articol din Hotărârea nr 330/1998, privind creşterea animalelor pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Art.3 Este interzisă creşterea animalelor domestice, a păsărilor de curte, precum şi acelor de rasă pentru concursuri şi expoziții, centruirea de adăposturi pentru animale, păsări şi alte amenajări (afumători, depozite pentru furaje, rampe de gunoi, grajd, etc) în perimetrul în care sunt amplasate blocuri, unități sanitare, învăţământ, cultură şi cult, alte unități publice, zone de agrement şi spaţii verzi. Excepţie fac animalele de companie, respectiv, câinii şi pisicile, dar nu mai mult de două capete”, se arată în Hotărâre, potrivit Stiridecluj.

Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Permisul auto nu mai rămâne suspendat. Lege nouă în România: S-a validat dreptul de a conduce
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Primele declarații ale Oanei Roman după ce i-a deschis proces penal lui Marius Elisei!
Spynews
Cine este Loredana Martin, ispita de la Insula iubirii. Tânăra a interacționat cu multe vedete internaționale | FOTO
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru București și Bacău
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'