LOOK TV LIVE STEAUA – U CLUJ ONLINE: Meciul care decide liderul Ligii 1

LOOK TV LIVE VIDEO: Steaua - Universitatea Cluj, ora 21:00, în etapa a XI-a a Ligii I. Formaţia Steaua joacă duminică, de la ora 21.00, pe teren propriu, în compania echipei Universitatea Craiova, în etapa a XI-a a Ligii I.
Alina Costache
19 oct. 2014, 11:07
LOOK TV LIVE STEAUA - U CLUJ ONLINE: Meciul care decide liderul Ligii 1

FC Steaua a anunţat că mijlocaşul Gabriel Iancu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, perioada de recuperare estimată fiind de trei luni. Iancu a acuzat dureri la nivelul genunchiului drept zilele trecute, după revenirea de la naţionala de tineret, diagnosticul stabilit fiind de ruptură de corn posterior – menisc intern.

LIVE VIDEO: Steaua – Universitatea Cluj, ora 21:00, în etapa a XI-a a Ligii I AICIAICI şi AICI

LOOK TV LIVE STEAUA – U CLUJ. De asemenea, nu va juca în meciul cu Universitatea Cluj nici Alexandru Bourceanu, care se află în perioada de recuperare.

LOOK TV LIVE STEAUA – U CLUJ. În schimb Alexandru Chipciu şi Lucian Sânmărtean sunt apţi de joc, după ce au avut probleme medicale la echipa naţională. Chipciu s-a accidentat în meciul cu Finlanda, la piciorul drept, pe tibie, exact acolo unde are o tijă, după ce a fost nevoit să se opereze în vara lui 2013, iar Sânmărtean a suferit la partida cu Finlanda o contractură musculară.

LOOK TV LIVE STEAUA – U CLUJ. Va reveni după o accidentare mijlocaşul dreapta Adrian Popa, care nu a jucat în partidele cu Astra Giurgiu, ACS Berceni, Dinamo Kiev şi Oţelul Galaţi.

LOOK TV LIVE STEAUA – U CLUJ. În ceea ce priveşte Universitatea Cluj, atacanţii Valentin Lemnaru şi Vlad Morar s-au refăcut după accidentări mai vechi, însă nu pot intra din primul minut, mai având de recuperat la capitolul pregătire fizică. Ultimul nu va face deplasarea la Bucureşti.

LOOK TV LIVE STEAUA – U CLUJ. “Lemnaru se antrenează normal, din punct de vedere medical e ok. Dar el nu este încă la parametrii fizici optimi şi nu cred că poate juca“, a declarat antrenorul George Ogăraru.

LOOK TV LIVE STEAUA – U CLUJ. Faţă de meciul cu Pandurii Târgu-Jiu vor reveni după o etapă de suspendare Raul Costin şi Justin Junior Mengolo. Va lipsi în continuare Petar Jovanović, care mai are de stat 4 etape în urma eliminării din partida cu CS Universitatea Craiova.

LOOK TV LIVE STEAUA – U CLUJ. Meciul de duminică putea să fie şi motiv de revenire al lui Mihai Neşu în Ghencea, dar fostul jucător al Stelei a ales să nu facă deplasarea obositoare de la Oradea la Bucureşti, care l-ar putea afecta. Chiar şi aşa, galeria Stelei îi pregăteşte o coregrafie specială.

LOOK TV LIVE STEAUA – U CLUJ “E un meci mai special datorită trecutului pe care nu o să-l neg niciodată. Este un sentiment ciudat să mă întorc ca adversar în Ghencea. Dar sunt antrenorul Universităţii, nu e loc de sentimente acum, e în joc soarta Universităţii. Vreau să câştig, să câştigăm. Nu ştiu dacă ne va mulţumi un punct, depinde de cum va merge jocul. Poate ne vom mulţumi şi un punct. Dar pentru a obţine un egal trebuie să mergi la victorie”, a precizat antrenorul George Ogăraru.

LOOK TV LIVE STEAUA – U CLUJ. Echipele probabile:

LOOK TV LIVE STEAUA – U CLUJ. Steaua: Arlauskis – Papp, Luchin, Szukała, Latovlevici – Prepeliţă, Sânmărtean – Ad. Popa, Chipciu, Tănase – Keserü

LOOK TV LIVE STEAUA – U CLUJ. Universitatea Cluj: Veselovsky – Ciupe, Ninu, Škvorc, Muşat – Bucşă, R. Costin – Boutadjine, Cristocea, Nuno Viveiros – Gravenberch

Spynews
„Nu am avut timp să fim iubit și iubită”. Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. face lumină după despărțirea de fiul manelistului. Au fost împreună 9 luni și plănuiau să facă nunta anul viitor
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
Cele 5 zodii care vor descoperi fericirea până pe 1 octombrie. Iese soarele și pe strada lor
Capital.ro
Simona Halep, în culmea fericirii. Imaginea postată de sportivă: ,,Împlinită ești”(FOTO)
Playtech.ro
Angela Gheorghiu, UMILITĂ și HUIDUITĂ la un concert. Ce a pățit faimoasa soprană
DailyBusiness
O mare companie face concedieri masive. Va renunţa la aproximativ 30% din angajaţi!
Adevarul
Putin vrea să vină în Turcia însoțit de propriile sale avioane de luptă. Erdogan l-a refuzat
Spynews
Mai există șanse de împăcare între Yamato Zaharia și Ema Karter?! Luptătorul, dispus să accepte că ea este actriță în filmele pentru adulți
Spynews
Modul brutal în care au fost ucise Denisa și Delia, în Constanța. Ce s-a descoperit după necropsie. Cum ar fi acționat ”Șacalul”
Evz.ro
Ce se întâmplă cu Las Fierbinți. Asta da veste
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ce mesaj i-a transmis soacra Anei Maria Vasiliu nurorii sale, chiar înainte să fie găsită fără suflare. Ți se face pielea de găină! 😲
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Ce arată necropsiile în cazul tinerelor ucise de „Șacalul”. Denisa și Delia au avut parte de o moarte cumplită
Capital.ro
Demisia anului la Antena 1. Părăsește trustul după 12 ani: Le doresc succes
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Rusia lansează capsula spațială Soiuz MS-26 către Stația Spațială Internațională
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...