Lora, noi detalii despre nuntă. Ce se întâmplă cu marele eveniment: „Nu eram sigură că am făcut ce trebuie”

Lora, noi detalii despre nuntă. Artista formează un cuplu cu Ionuț Ghenu de mai mulți ani și toată lumea așteaptă marele eveniment. Cei doi au în plan să se căsătorească, însă au tot prioritizat alte lucruri și speră să se întâmple în această vară.
Alina Costache
13 mai 2024, 16:36
Lora, noi detalii despre nuntă. Ce se întâmplă cu marele eveniment:
Lora, noi detalii despre nuntă

Lora, noi detalii despre nuntă. Cântăreața are o carieră de succes și de-a lungul anilor a lansat numeroase melodii care au devenit hituri. În plan personal, vedeta a fost căsătorită cu Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, cei doi au divorțat oficial.

Citește și: De ce Lora și Ionuț Ghenu nu s-au apucat de construirea vilei de lux mult visate: „Am zis să nu mă entuziasmez mai tare”

Lora, noi detalii despre nuntă

În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu, cel care îi este și manager în cariera artistică. Artsta a făcut declarații despre nunta mult așteptată de multă lume.

Am vrut să ne facem nebunia și la începutul acestui an. S-au întâmplat niște lucruri la mine în companie și a trebuit toată atenția mea să fie acolo. Refuzasem și un proiect de televiziune mare. Nu eram sigură că am făcut ce trebuie. Dar a funcționat instinctul perfect, am făcut alegerea bună.

Nunta o punem pe ultimul loc, dacă noi suntem tot timpul împreună. Suntem ca și căsătoriți. Se taie săraca de pe listă tot timpul. Am mai multe variante, mie-mi plac mai multe lucruri și sunt nehotărâtă.

La locație m-am gândit și știu sigur cam ce vreau. Trebuie să fie foarte multe flori, să-mi amintească și de Bali. Avem ceva în cap, oricum veți fi invitați”, a explicat Lora.

Ce bea Lora în fiecare dimineață pentru a-și menține fizicul de invidiat

Cântăreața a dezvăluit cum arată meniul ei într-o zi, din momentul în care se trezește. „Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit.

Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des.

În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00. Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă.

Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep”, a povestit Lora.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Bianca Drăgușanu a avut dreptate. Bădălău a călcat strâmb de mai multe ori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Retragerea lui Joe Biden Stârnește Întrebări în Europa privind Oportunitățile Kamalei Harris
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!