LOTO 26 SEPTEMBRIE: Numerologii îţi spun ce numere să alegi pentru a lua marele pot la LOTO 6/49

LOTO 26 SEPTEMBRIE: Visezi să te îmbogăţeşti peste noapte? Mulţi s-au gândit la această perspectivă, însă, puţini sunt cei care au şi reuşit să pună mâna pe bani. Numerologul Mihai Voropchievici spune că săptămâna aceasta e marcată de noroc şi că sunt şanse mari ca cineva să câştige cele 6,2 milioane de euro, puse în joc la Loto 6/49, dacă pariază pe 3.
Filip Stan
23 sept. 2014, 22:07
LOTO 26 SEPTEMBRIE: Numerologii îţi spun ce numere să alegi pentru a lua marele pot la LOTO 6/49

LOTO 26 SEPTEMBRIE: Nu oricine poate câştiga la Loto. Unii spun că e vorba de soartă, alţii de perseverenţă, puţină matematică şi foarte mult noroc. Ultima dată, marele premiu de la Loto a plecat din vistieria Loteriei Române în urmă cu şapte luni. De atunci, şansa nu a mai surâs nimănui.

Asta deşi specialiştii spun că au mai fost perioade extrem de favorabile. “Norocul absolut a fost în august, când în componenţa lunii au fost cinci weekend-uri, şi nu patru, cum ar fi fost normal. Asta s-a întâmplat pentru prima oară, după 823 de ani, iar 5 este cifra banilor”, a declarat numerologul Mihai Voropchievici (65 de ani) pentru Click.

Nu a fost să fie atunci, însă specialistul într-ale cifrelor spune că săptămâna aceasta este din nou favorabilă câştigurilor venite din senin. “Ne aflăm în săptămâna 39 din an, iar 39 este cifra norocului. Jupiter cade pe factorul câştig şi cei predispuşi să pună mâna pe marele premiu sunt săgetătorii, leii şi berbecii.

LOTO 26 SEPTEMBRIE: Săgetătorii au şanse mari de câştig

O altă zodie fantastic de puternică la câştiguri este Peşti. Fiecare poate paria pe cifrele personale (ziua, luna în care s-a născut), dar, în special, pe numerele care sunt multiplu de trei. Adică: 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 33, 36, 39, 42, 45 şi 48”, vă sfătuieşte Voropchievici. Potul cel mare de la categoria I a jocului Loto 6/49 a ajuns la peste 6,2 milioane de euro, iar mâine are loc o nouă extragere. Baftă! Şi dacă e scris în stele, veţi deveni milionari.

LOTO 26 SEPTEMBRIE: Ultima dată s-a câştigat în luna februarie

Marele premiu de la Loto 6/49 a fost câştigat ultima dată la 2 februarie 2014. Un gălăţean a jucat o variantă simplă şi a pus mâna atunci pe 3, 4 milioane de lei, cu numerele 13, 37, 25, 12, 30 şi 46. Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române a fost de peste 11 milioane de euro şi a plecat în iulie 2013 la un judecător din Galaţi.

LOTO 6/49. Peste Gheorghe Breaban din Vicovu de Jos, judeţul Suceava, norocul a dat în februarie 2004, atunci când a câştigat la Loto peste un milion şi jumătate de euro, un apartament în Bucureşti şi un BMW, scrie libertatea.ro. Poreclit în comună „miliardarul”, bărbatul şi-a ridicat cu banii câştigaţi două case şi a deschis o firmă de comercializare a materialelor de construcţie. El crede că ideal este ca sumele câştigate să fie investite. „Eu zic să investească într-o afacere care să garanteze profit în timp, poate în imobiliare. Dacă nu ştie cum să-şi drămuiască banii, îi va pierde repede, aşa cum au păţit şi alţi câştigători la Loto 6/49”, spune Gheorghe Breaban.

Citeşte şi LOTO 6 DIN 49. Cum să câştigi la LOTO 6 din 49 cu BANI PUŢINI. Vezi TOATE SCHEMELE

LOTO 6/49. Conturi mici la multe bănci

Adrian Tulumb (34 ani), din oraşul sucevean Fălticeni, a devenit bogătaş peste noapte în octombrie 2006, când a pus mâna pe potul cel mare de aproape două milioane de euro. Bărbatul recunoaşte că în momentul în care s-a văzut cu atâţia bani pe mână a fost luat de val, dar şi-a revenit cu timpul. El şi soţia şi-au ridicat o casă mare, şi-au luat două maşini de lux şi au investit banii în construcţii. „Sunt sigur că, dacă acela care a câştigat va face depozite mici la mai multe bănci, va avea de câştigat. Date fiind vremurile actuale vor apărea consilierii instituţiilor bancare care îi vor da sfaturi”, a mărturisit Adrian Tulumb.

 

Citeşte şi A câştigat 12 milioane de dolari la LOTO, dar nu renunţă la jobul de chelneriţă

LOTO 6/49. Nea Gică a pus mâna pe 5 milioane de euro

La finalul anului trecut, bucureşteanul botezat de presă „nea Gică” a înhăţat potul cel mare de aproape 5 milioane de euro. Bărbatul locuieşte şi acum în vechea casă din cartierul Fundeni. „Domnule, eu tot un trai modest duc. O parte i-am transferat-o fiului meu, iar restul l-am depus în bancă, în două feluri. Am făcut un depozit, de la care îmi vine dobândă cam 1.000 de euro pe lună, şi o altă sumă am investit-o în titluri de stat, de unde se strânge dobândă după doi ani. N-am un leu în casă. Planul a fost făcut de un consilier de la bancă”, a explicat „nea Gică”.

O dată la câteva luni se adună un report uriaş, sporind astfel zestrea de milionari a ţării. E de înţeles, aşadar, de ce a crescut şi miza alegerii celor 6 numere norocoase. Rămâna însă un mister încă neelucidat.

Românii joacă la Loto încă de pe vremea lui Ceauşescu. Dar norocul chior, adică orb sau „porcesc”, după cum îl defineşte Dex-ul, l-au inventat după Revoluţie câţiva întreprinzători mai şmecheri care au înfiinţat Caritas, FNI, SAFI şi alte jocuri piramidale care au dispărut în negura istoriei, lăsând cu buza umflată milioane de aspiranţi la câştiguri materiale nemuncite deci neprevăzute în bugetul familiei. Aşa că românii s-au întors la dragostea dintâi, Loteria Română.

Braşoveanul Corneliu Lala, care a jucat ani de zile la Loto, a scris o carte în 2001 intitulată Loto special 6 din 49 în sisteme de variante simple şi sisteme de variante complexe. Cartea braşoveanului este amintită şi de Liliana Mincă, fost preşedinte al Loteriei Române, care dă cinci sfaturi jucătorilor la 6 din 49.

Sfaturi ca să câştigi milioane de euro la Loto

1.Jucaţi variantă simplă
2.Mizaţi pe numerele personale
3.Cumpăraţi mai multe bilete
4.Informaţi-vă din cărţi
5.E bine să câştigaţi şi la alte categorii


Astrologul Mariana Cojocaru îi arată cu degetul pe norocoşi: cei născuţi în zodia Leului.

August am spus că este o lună mai favorabilă cu cinci vineri, cinci sâmbete, cinci duminici. Vedeţi că mai sunt încă două duminici cu încărcături mari. Duminica pe 24 este o încărcăturră de trei, o zi cu destin trei, dar este foarte favorabil„, a declarat astrologul.

Cu toate acestea, pe 24 august astrele nu prea au avut chef să dispună şi premiul cel mare la 6 din 49, în valoare de 4,4 milioane de euro, dar şi cel de la Jocker, de 3,12 milioane de euro, au rămas ferecate în casa de bani a Loteriei. Prilej numai bun pentru Stelian Ogică, devenit peste noapte un fel de Guru al jocului la Loto, să vadă în asta chiar o conspiraţie a şefilor Loteriei Române în a nu da decât cînd vor ei aceste premii fabuloase.

Citeşte şi LOTO 6 DIN 49. Premiu de peste 5 MILIOANE DE EURO la loto 6 DIN 49. VEZI NUMERELE

Sunt 15 ani de controverse, 15 ani cu acelaşi scenariu şi aceeaşi regie, adică trec trei patru luni de zile, fără niciun câştigător, apare un câştigător care este foarte controversat sau nu avem nicio dată despre el. Oamenii nu mai joacă într-un număr aşa de mare cum jucau cândva pentru că a devenit o instituţie discutabilă, controversată şi atunci oamenii fug de acest sistem„, a explicat Ogică.

În ultimii ani presa a semnalat un fenomen straniu. La Galaţi unde, conform zicerilor din popor, plouă cu cârnaţi, de ceva timp încoace plouă cu milionari. Ultimele patru din cele şase mari premii Loto 6 din 49 au ajuns la Galaţi, aşa că nu degeaba a început lumea să- i spună oraşul milionarilor. Culmea e că norocul cică s-ar fi aciuat la o agenţie din oraş unde se câştigă pe rupte. Agenţia din Piaţa Energiei.

Atras de reportul mare ca de un magnet şi având biletul la 6 din 49 în buzunar, jucătorul visează deja să-şi vadă numele tipărit pe afişele Loteriei sub fotografia lui de vedetă naţională. Deşi n-a câştigat încă nimic, se şi vede deja împărţind bani în dreapta şi-n stânga, ca maneliştii. Din nefericire, duminică seara, după extragere, doar foarte puţini dintre ei jubilează. Restul se consolează cu ideea că nu-i totul pierdut. Poate că săptămâna viitoare el va fi alesul….

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Scrisoarea de garanție bancară – un instrument financiar din ce în ce mai popular în România
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'