LOTO 6/49: Joi, 24 aprilie, vor avea loc noi trageri Loto 6/ 49, Noroc,Joker, NorocPlus, Loto 5/ 40 şi Super Noroc.
Vă prezentam numerele ieşite câştigătoare la extragerile Loto 6 din 49, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc si Noroc de joi, 24aprilie 2014, (24.04.2014).
La tragerile loto de duminică, 20 aprilie, Loteria Romană a acordat 56.639 de câştiguri în valoare totală de aproximativ 3 milioane de lei.
La Loto 6 DIN 49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 7,8 milioane de lei (peste 1.751.000 euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de aproximativ 2.020.000 lei(peste 452.000 de euro).
În urma tragerii Joker de duminică, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 10,1 milioane lei (peste 2,26 milioane de euro). Şi la jocul Noroc Plus, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 578.000 lei.
La Loto 5/ 40, la categoria I, reportul este de peste 332.000 lei. La Super Noroc, la categoria Ireportul este depeste 37.000 lei.
Loteria Romana pune la bătaie 595 de premii în valoare totală de 370.000 de lei.
Vă reamintim că joi, 24 aprilie, vor avea loc extragerile pentru desemnarea câştigătorilor la ‘Loteria Sărbătorilor de Paşti’ pentru care Loteria Romană a pus la bătaie 595 de premii în valoare totală de 370.000 de lei. Extragerile se vor desfăşura concomitent în Bucureşti şi în alte opt oraşe, după cum urmează: Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov, Galaţi, Timişoara, Craiova, Ploieşti şi Constantă.
LOTO 6/49 ŞI JOKER 24 APRILIE. Report de peste 2,26 milioane de euro la Joker Joi, 24 aprilie, vor avea loc noi trageri Loto 6/ 49, Noroc,Joker, NorocPlus, Loto 5/ 40 și Super Noroc.
La tragerile loto de duminică, 20 aprilie, Loteria Romană a acordat 56.639 de câștiguri în valoare totală de aproximativ 3 milioane de lei.
La Loto 6/ 49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 7,8 milioane de lei (peste 1.751.000 euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de aproximativ 2.020.000 lei(peste 452.000 de euro).
În urma tragerii Joker de duminică, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 10,1 milioane lei (peste 2,26 milioane de euro). Și la jocul Noroc Plus, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 578.000 lei.
La Loto 5/ 40, la categoria I, reportul este de peste 332.000 lei. La Super Noroc, la categoria Ireportul este depeste 37.000lei.
Loteria Romana pune la bătaie 595 de premii în valoare totală de 370.000 de lei
Vă reamintim că mâine, 24 aprilie, vor avea loc extragerile pentru desemnarea câștigătorilor la ‘Loteria Sărbătorilor de Paști’ pentru care Loteria Romană a pus la bătaie 595 de premii în valoare totală de 370.000 de lei. Extragerile se vor desfășura concomitent în București și în alte opt orașe, după cum urmează: Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Galați, Timișoara, Craiova, Ploiești și Constantă.
Listele câștigătorilor la ‘Loteria Sărbătorilor de Paști’ vor fi disponibile pe site-ul Loteriei Romane, www.loto.ro, în Revistă Loto-Prono și în agențiile loto. Jucătorii și reprezentanții mass media pot asista la tragerile loto.
CUM SE CÂŞTIGĂ LA JOKER
JOKER este jocul de tip LOTO care face parte din portofoliul de produse al Loteriei Romane din anul 2000.
Participarea la acest joc se face prin alegerea a doua seturi de numere: 5 sau mai multe, cuprinse intre 1 si 45 si unul sau mai multe, cuprinse intre 1 si 20. Tragerea consta din 5+1 numere, extrase din aceleasi doua domenii (1-45, respectiv 1-20) mai precis doua seturi care numai impreuna formeaza varianta castigatoare: unul de 5 numere si unul de un singur numar.
Categoriile de castiguri la JOKER sunt urmatoarele:
Americanul Richard Lustig este cel care este dispus de câte ori are ocazia, mai ales în cadrul emisiunilor TV, să dezvăluie secretele sale în ceea ce priveşte norocul pe care l-a avut, “nimerind” numerele câştigătoare, scrie EVZ.ro.
După cum nota nu demult inquisitr.com, Lustig a scris şi o carte în care dezvăluie secretele pe care le-a folosit de fiecare dată. “Soluţia cea mai bună este să se joace frecvent aceleaşi numere. Şansele cresc dacă oamenii se asociază şi joacă pe acelaşi bilet o sumă mai mare de bani. Ei nu trebuie să uite că e nevoie de un contract scris încheiat între ei, căci neînţelegerile le pot crea mari probleme ulterior. Un alt sfat este ca “oamenii să nu depăşească o anumită sumă, pe care o joacă la loterie şi să nu devină dependenţi de o asemenea activitate. În plus, nu trebuie să cheltuiască mai mult decât au şi să nu dea din banii alocaţi pentru alte cheltuieli”.
“Există patru reguli de care orice jucător serios la loto ar trebui să ţină seama”, mai spune Richard Lustig, “fost cântăreţ şi toboşar la emisiunea Good Morning America”, după cum precizează huffingtonpost.com. “Alege singur numerele, nu lua bilete cu numere aleatorii, de la agenţie; Cercetează dacă numerele tale au mai câştigat vreodată; Alege 10 seturi de numere norocoase şi foloseşte-le de câte ori cumperi bilete”; Cumpără cât de multe bilete îţi permiţi, dar nu depăşi bugetul”. Ca un fapt inedit, cu sumele câştigate la loto, Richard şi-a cumparat o casă, o motocicletă Harley Davidson şi un Jaguar!
Din 2001, de când preţul unei variante s-a scumpit de 40 de ori, românii ghicesc greu cele şase numere câştigătoare. Banii încasaţi în plus de Loterie s-au dus în buzunarele managerilor companiei şi ale unor „băieţi deştepţi”.
În perioada iunie – septembrie 1998, s-a câştigat la prima categorie de 15 ori consecutiv. Explicaţia: preţul unei variante simple era în jur de 1.000 de lei vechi, iar pasionaţii LOTO 6 DIN 49 jucau chiar şi 12 – 15 numere pe o variantă. În perioada respectivă se jucau în jur de şase milioane de variante la fiecare extragere. Având în vedere că numărul maxim de variante ce se pot juca la Loto 6/49 e de aproape 14 milioane, şansa ca varianta câştigătoare să fie ghicită era foarte mare. Aşa se explică faptul că din 52 de extrageri anuale, 40 aveau câştigători la prima categrie.
Din 2001, fostul manager al Loteriei, Nicolae Cristea, a decis să mărească preţul unei variante simple la 40.000 de lei vechi. Acest lucru i-a determinat pe români să nu mai joace multe numere pe o variantă, ci doar şase. Urmarea: în 2001 au fost doar cinci câştigători la prima categorie.
Unii spun că este vorba despre şansă, alţii că reuşita depinde de o schemă matematică. Până la urmă, ceea ce ştim sigur este că nimeni nu a reuşit să ghicească, la extragerea de duminică, cele şase numere norocoase, care l-ar fi transformat în milionar în euro. Ca să vă apropiaţi de varianta câştigătoare, Liliana Mincă, fostul preşedinte al Loteriei Române, vă dă câteva sfaturi.
Prima regulă este să jucaţi variantă simplă şi nu pe scheme. În felul acesta economisiţi bani. „Nu daţi mai mult decât veţi reuşi să produceţi. O variantă simplă costă 4,8 lei, iar una multiplă ajunge la mii de lei. În plus, cei mai mulţi au câştigat cu variante simple”.
Nu puneţi numere la întâmplare, ci pariaţi pe cele care înseamnă ceva pentru voi. „Statistica arată că cei mai mulţi s-au îmbogăţit cu data de naştere, ziua când s-au căsătorit sau vârsta pe care o au şi mai puţini cu bilete deja completate sau numere puse la întâmplare”.
Cu cât cumpăraţi mai multe bilete, cu atât şansele de câştig sporesc. E posibil ca a doua sau a treia variantă să fie cea norocoasă. Important este să le aveţi pe toate la acelaşi tip de joc, nu un bilet la 6/49 şi altul la 5/40.
La agenţiile Loteriei există o carte pe care o puteţi consulta. Este scrisă de profesorul Corneliu Lala şi se numeşte „6/49″. „Aici apar diferite scheme şi variante. Este vorba de fapt despre matematică pură. Lala a câştigat până acum doar la categorii mici, niciodată nu a reuşit să pună mâna pe potul cel mare”.
Nu vă întristaţi că nu aţi câştigat marele premiu, ci doar la categoria a II-a sau a-III-a. Este un semn că sunteţi pe drumul cel bun. „Trebuie să vă mulţumiţi şi cu puţin, niciodată nu se ştie când vă surâde norocul. Important e să jucaţi, poate data viitoare dv. veţi fi alesul”.
„Loteria nu ar trebui să mai fie văzută ca formă de joc de norococ, ci ca reprezentarea autentică a teoriei probabilistice şi a Legii numerelor mari”, este de părere Gianella.
Deşi procedeul nu este atât de simplu încât să poţi să alegi cele mai norocoase şase numere care vor fi extrase la Loto, este totuşi posibil, pe baza probabilităţii, să identifici diferite combinaţii de numere cu cele mai multe şanse de a fi extrase.
Webiste-ul matematicianului, www.lotorainbow.com.br/en/default.asp, le permite oamenilor să vadă probabilitatea de extragere a numere diferite în 20 de loterii din toată lumea – dar cititorii ar trebui să aibă cunoştinţe avansate în matematică pentru a înţelege algoritmul.
Matematica din spatele teoriei se bazează pe extrageri precedente şi pe tipare ce reies din ele – extragerile precedente dictează probabilitatea viitoare pentru ca anumite numere să fie extrase.
„Noţiunea frecventistă afirmă că probabilitatea unui eveniment dat este relaţionată de frecvenţa la care un asemenea eveniment se repetă. În plus, după cum este prezis de Legea numerelor mari, când un eveniment se repetă de multe ori, media rezultatelor din toate evenimentele ar trebui să fie apropiată de rezultatul aşteptat. Astfel, jocuri de toate felurile în care au loc multe repetări (precum loteriile) sunt laboratoare ideale pentru cercetarea probabilităţilor”, scrie în studiu.
Gianella explică logica de funcţionare a sistemului: „Adoptă un model colorat care determină toate combinaţiile posibile de numere, aşa cum sunt stabilite de regula lui Pascal. Lucrul pe acest model colorat oferă o înţelegere mai uşoară şi o identificare corect a combinaţiilor de numere cu cele mai mari probabilităţi de câştig. Prin experimentare, metoda arată că este posibil să depistezi că rezultatele unei extrageri loto urmează acelaşi tipar de comportament prezis de Legea numerelor mari”.
Potrivit studiului, modelele construite pe rezultatele mai multor jocuri loto din ţări diferite arată că, odată cucreşterea numărului de extrageri, rezultatul aşteptat de la fiecare model este mai aproape de rezultatul observat, indicând că există un tipar pentru aceste combinaţii. Matematicianul susţine că metoda a fost testată în mai mult de 20 de extrageri loto din lume şi în fiecare caz a fost demonstrat că probabilitatea ca un grup dat de combinaţii să fie extras nu este aceeaşi pentru toate combinaţiile şi că există grupuri cu o mai mare probabilitate de câştig.