Lovitură de proporții la Survivor All Stars! Un Faimos părăsește competiția, deși toată lumea credea că va pune mâna pe trofeu

Unul dintre Faimoșii de la Survivor All Stars, favorit pentru a câștiga competiția, va pleca acasă. Eliminarea lui va fi o adevărată surpriză.
Alina Costache
10 apr. 2024, 14:53
Lovitură de proporții la Survivor All Stars! Un Faimos părăsește competiția, deși toată lumea credea că va pune mâna pe trofeu
Faimosul care părăsește Survivor All Stars

Unul dintre cei mai apreciați Faimoși de la Survivor All Stars va pleca acasă. Mai mult, s-a aflat ce se va petrece la duelurile show-ului filmat în Republica Dominicană.

Potrivit ultimelor informații transmise de Viperele Vesele, situația se complică neașteptat de mult la Survivor All Stars, în special în echipa Faimoșilor. Urmează o serie de plecări dramatice, eliminări în lacrimi și întoarceri la fel de șocante.

„În faza individualelor, la Survivor România All Stars, sâmbătă, 06.04.2024 mai rămăseseră Iancu Sterp, Andrei Ciobanu, Robert Moscalu, Sorin Puscașu și Zanni.

Tot sâmbătă, în Consiliu, Dan Pavel anunța ordinea concurenților în funcție de performantele obținute după unificare. Pe primele două locuri s-au clasat Zanni și TJ Miles. Urmați de Iancu Sterp, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu.

În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, Tj Miles l-a eliminat pe Zanni, în urma unui duel. La sfârșitul duelului, Ștefania Stanilă avea să plângă și să spună că dorește să îi cedeze locul său în competiție lui Zanni. La 5 zile după acest moment, același TJ Miles a eliminat-o la duel pe Ștefania Ștănilă”, arată Viperele Vesele pe contul de Instagram.

Citește și: Răsturnare de situație la Survivor ALL Stars! Faimoșii vor avea parte de un șoc uriaș! Andrei Ciobanu nu părăsește Republica Dominicană: „Se va întâmpla ceva grandios”

Acest sezon a adus deja foarte multe surprize și, pe modelul reîntoarcerii în competiție a lui Andrei Ciobanu, Zanni și Ștefania Stănilă revin pentru un duel.

„Fiind sezonul surprizelor, în seara eliminării Ștefaniei Stănilă, domnul Dan anunță că atât Zanni, cât și Ștefania Stanilă, cei doi eliminati de TJ Miles, primesc șansa să revină în competiție, duelându-se între ei pentru un loc în competiție.

În cazul lui Zanni, domnul Dan avea să motiveze, pentru prima oară, faptul că acesta ar fi fost, în aceste 5 zile lipsă, în exil. Un exil la hotel, dar un exil în legătură cu care, pentru impresia artistică, s-au filmat totuși și câteva cadre pe insula Dominicană”, mai informează Viperele Vesele.

Potrivit informațiilor făcute publice de Vipere, lucrurile se complică pentru producătorii show-ului. Mai mult, aceștia ar fi avut de liniștit o „mică revoltă” a cincurenților.

„Acesta a fost momentul care a stârnit revolta aproape tuturor concurenților rămași în competiție. Timp de mai bine de 2 ore au refuzat să participe la filmarea acelui duel, acuzând producătorii de tratamente preferențiale. Au acuzat producătorii că ei, ceilalți concurenți, au ajuns să fie doar niște pioni și niște actori plătiți (…).

După ore de revoltă au acceptat să filmeze și acel “duel” dintre Zanni și Ștefania. Duel câștigat de Zanni, pe un traseu vizibil ales pentru el. Este trist de remarcat că indiferent pe cine elimina TJ Miles, din punct de vedere sportiv, acea eliminare trebuia validată și de producători, ceea ce, la umbra “sezonului surprizelor”, nu s-a întâmplat”, mai susțin Viperele Vesele.

Citește și: Zanni, criză de nervi la Survivor All Stars: „Ce te rățoiești așa”. Faimosul a dat de pământ cu Ștefania Stănilă

Mai mult decât atât, deși TJ Miles a câștigat, inițial, duelul cu Zanni, producătorii s-au ”răzgândit”. Așa că, din nou, cei doi Faimoși, au fost trimiși, din nou la duel.

”Sâmbătă, 06.04.2024, Zanni și TJ Miles se întâlnesc, din nou, la duel, pe un traseu similar în proporție de 70% cu traseul în urma căruia Zanni a fost eliminat de TJ Miles. De această dată, după patru (4) opriri, patru (4) refaceri/reluări ale traseului de duel, TJ Miles pierde duelul și este trimis în România”, mai susține sursa citată.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Doliu în muzică. A murit un zeu al muzicii. A fost un „războinic al drumurilor”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Copil de 3 ani s-a înecat în piscina unei pensiuni din Delta Dunării
MediaFlux
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!